Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для джунів у різних сферах: до Universe, Genesis, Precoro, Дії і не тільки

27.11.23 Новини 10 хв читання

Багато компаній залюбки готові наймати джунів і підтримувати їх у набутті досвіду. Ми зробили добірку актуальних вакансій для початківців у різних сферах — радимо розглянути їх для себе.


1. Content Maker / Junior Videographer до Universe


Продуктова ІТ-компанія Universe шукає Content Maker / Junior Videographer. Майбутні виклики фахівця на цій посаді: допомагати команді моушн-дизайнерів зі зйомкою відеоматеріалів, шукати необхідний реквізит; брати участь у брейнштормах разом з креативною командою; монтувати ролики та базово працювати з анімацією в After Effects; оптимізувати наявні процеси створення креативів. Перевагою буде: досвід роботи з анімацією, знання After Effects; досвід написання сценаріїв розкадрування; розуміння рекламного креативу та базові знання в маркетингу. 

Як працюється в Universe?

Дізнайтеся більше про команду й цінності компанії

Читати


2. Інтерн у відділ бухгалтерського і податкового обліку до EY в Україні


Компанія EY в Україні шукає інтерна у відділ бухгалтерського і податкового обліку. Обов’язки: проведення обліку банківських операцій; підготовка і подання документів, необхідних для валютного контролю; проведення обліку операцій з продажу робіт (послуг), підготовка пакета первинних підтверджуючих документів, проведення платежів від замовників за договорами в гривнях/іноземній валюті. Вимоги: вища економічна або фінансова освіта; знання основ бухгалтерського обліку; поглиблене знання офісних додатків: MS Office (Excel – просунутий користувач); англійська на рівні B1.

Як в працюється в EY?

Дізнайтеся більше про команду й проєкти

Читати


3. Junior HR Manager до Solidgate


B2B-продукт у сфері онлайн-платежів Solidgate шукає Junior HR Manager. Обов’язки: вдосконалення процесів та адміністрування змін у HR-задачах; координація L&D напряму; організація онбордингу; поліпшення процесу проведення performance review; участь в Employer Branding та HR активностях; контроль за процесом страхування працівників та за іншою внутрішньою звітністю, що стосується HR напряму. Серед вимог: досвід роботи в HR або суміжних напрямах від 6 місяців; досвід роботи з Excel та CRM-системами; вміння працювати з даними, метриками та dashboards.


4. User Acquisition Specialist до Genesis Accelerator


Genesis Accelerator шукає User Acquisition Specialist. Якщо ви вмієте закуповувати трафік; працювати з великими бюджетами та worldwide закупівлею; хочете не тільки виконувати задачі, пов’язані з digital маркетингом, а й разом з командою розв’язувати проблеми у продукті, — компанія чекає на ваше резюме. Вимоги: досвід закупівлі трафіку від 1 року; вміння працювати в рекламних кабінетах Facebook та Google; розуміння базових метрик маркетингу; хороші аналітичні здібності для роботи з даними.

Як працюється в Genesis?

Дізнайтеся більше про команду й проєкти

Читати


5. SMM Manager до JatApp


Продуктова IT компанія JatApp шукає SMM Manager. Основні обов’язки: створювати контент і модерувати сторінки в соцмережах; формувати ефективні стратегії просування, адаптовані до потреб компанії; моніторити тренди й активності конкурентів у соцмережах. Необхідний досвід: 1+ рік роботи в ролі SMM-менеджера; робота із закордонними проєктами; навички роботи із Facebook Ads Manager і Google Analytics; розуміння SMM-метрик та вміння оцінювати результати.


6. Фахівець з проведення досліджень до Postmen


Комунікаційна агенція Postmen шукає фахівця з проведення досліджень. Що потрібно робити: розробляти та проводити кількісні та якісні дослідження (опитування суспільної думки, глибинні інтерв’ю, фокус-групи); аналізувати ринки та аудиторії, формувати портрет споживача; шукати інсайти та ефективні точки взаємодії з ЦА; працювати з даними, виявляти закономірності, взаємозв’язки і тенденції; готувати презентації та звітність для внутрішніх і зовнішніх замовників. Буде перевагою освіта в галузі соціології; знання англійської мови на рівні Upper-Intermediate і вище.


7. Молодший бренд-менеджер до Vodafone


Vodafone Україна шукає молодшого бренд-менеджера. Основні обов’язки: участь у запуску та підтримці нових продуктів телеком-напряму; участь у розробці та запуск рекламних кампаній з нуля (TV, Digital, OOH, BTL); реалізація окремих проєктів (від написання брифу та запуску проєкту на ринок до контролю виконання поставлених КРІs); підготовка аналітичних звітів, участь у проведенні досліджень. Необхідний досвід: не менше 2 років роботи на аналогічній посаді; досвід у впровадженні нових продуктів/послуг; досвід роботи у кросфункціональних проєктах.


8. SMM-дизайнер до Дії


Diia Company шукає енергійного та послідовного SMM-дизайнера. Він чи вона буде створювати віжуали для соціальних медіа, генерувати креативні ідеї, розробляти інфографіки, створювати презентації. Вимоги до кандидата: від одного року досвіду; володіння Figma, Adobe Photoshop та Illustrator; уважність до деталей; чітке дотримання дедлайнів; вміння чітко дотримуватись гайдів; вища освіта.


9. Product Manager до Precoro


IT-компаній Precoro шукає Product Manager. Обов’язки: керувати вимогами та перетворювати їх на опис завдань; планувати впровадження функцій і працювати з командою розробників; готувати аналітику (SQL, Mode, Gainsight); відстежувати стан продукту; готувати документацію. Бажані навички: завершені курси Business Analytic або Product Manager; практичний досвід написання вимог; SQL на практичному рівні; знання HTML, CSS та мов програмування (PHP, Phyton).

Як працюється в Precoro?

Дізнайтеся більше про цінності й команду

Читати


10. Графічний дизайнер до PwC


Міжнародна компанія PwC шукає графічного дизайнера. Основні обов’язки: оформлення матеріалів у фірмовому стилі (презентації, документи Word, маркетингові матеріали); розроблення айдентики для кампаній під брендом PwC; управління складними дизайн-проєктами та спілкування з клієнтами. Ключові вимоги: досвід роботи від 2 років; впевнене володіння Microsoft PowerPoint, Microsoft Word, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop; рівень англійської вище середнього (В2).

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: