Вебінар «Як ресторанному бізнесу вижити під час кризи?»

online
31/03

You seem a little late :(

This opportunity is expired already. But don't worry - so many other opportunitites are waiting for you!
See others in the "Education" section.

look

Ресторанний бізнес, на жаль, уже відчув на собі наслідки карантину. І поки ніхто не може передбачити, скільки ще будуть зачинені двері наших улюблених ресторанів і кав’ярень.

На вебінарі Вадим Марценко і ресторатор Максим Храмов поговорять про оптимізацію ресторанних процесів, підтримку команди і життя після карантину. Все для того, щоб допомогти вам і вашій команді підлаштуватися під нові вимоги ринку і знайти спосіб розвиватися навіть в умовах кризи.

Що буде

Спікери вже готуються відповісти на найбільш поширені запитання:

  • як пристосуватися до карантину?
  • як зберегти ключових співробітників?
  • чи потрібно робити доставку або працювати на винос?
  • що робити з приміщенням в кризу?
  • чим рестораторам зайнятися сьогодні?

 

Для кого вебінар: для всіх, хто працює і небайдужий до ресторанної галузі.

When: 31 march, Вт

Will be soon

30/04 Навчання
Навчання

ETHKyiv хакатон

Навчання

Освітня програма Software Engineering School

Newsletter that develops your career

Subscribe to Happy Monday's weekly newsletter, prepared by our editor-in-chief, with a selection of the most exciting content, news, and career opportunities.

More
Feedback

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: