Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для медійників та комунікаційників: до Суспільного мовлення, UAnimals, Інтерньюз-Україна і не тільки

26.12.23 Новини 5 хв читання

У цій добірці ми зібрали вакансії для комунікаційників та працівників медіа. Перегляньте, які з них відповідають вашим професійним запитам і наявному досвіду.


1. Редактор (Суспільне Культура) до Суспільного Мовлення


Суспільне Мовлення шукає редактора. Ключові обов’язки: редакційний перегляд відеоматеріалів на етапі планування в ефір; написання та погодження коротких синопсисів; внесення погодженої версії в базу даних ІнМедіа для всіх запланованих програм; складання ID-кодів на програми власного виробництва; створення розсилок. Необхідно мати вищу освіту; відмінно знати українську та англійську мову на рівні B1 і вище; практичне знання MS Excel і Word, Outlook, Google Docs; уміти працювати з великими масивами інформації.


2. Журналіст новин / SMM-ник до англомовного незалежного медіа Euromaidan Press


Незалежне англомовне медіа euromaidanpress.com шукає новинаря/редактора SMM. Необхідний досвід і вміння: англійська не нижче С1, відмінна українська; досвід в журналістиці та комунікації з міжнародними аудиторіями; навички писання та редагування текстів, здатність легко та швидко висловлювати думки; добре розуміння політичної, військової, та медійної ситуації в Україні; досвід в SMM. У міру розширення команди буде можливість готувати інші формати, окрім новин.


3. Випусковий редактор телеканалу до Суспільне Культура


Суспільне Мовлення шукає випускового редактора телеканалу до Суспільне Культура. Ключові завдання: відстеження найважливіших подій у сфері культури; підготовка верстки програми; участь у підборі гостей для студій/програм/коментарів; підготовка сценарію випуску разом з ведучими; ресьорч інформації для глибоких аналітичних інтервʼю, фактчекінг; розробка ТЗ для редактора по візуальних матеріалах для випуску. Досвід роботи у культурній сфері буде перевагою.


4. Журналіст/ка на фрилансі до UAnimals


UAnimals шукає журналіста/ку для нового медіа. Що потрібно робити: створювати репортажі; проводити журналістські розслідування про тих, хто утискає права тварин; готувати статті-експлейнери із залученням експертів; брати інтерв’ю в зооволонтерів, експертів, власників тварин та інших дотичних до галузі. Що треба вміти: майстерно працювати зі словом; вміти працювати в екстрених ситуаціях; любити тварин і хотіти їм допомогти; цікавитися подіями у світі, орієнтуватися в контекстах.


5. Аналітик/Комунікаційний координатор проєктів до ГО «Інтерньюз-Україна»


ГО «Інтерньюз-Україна» шукає аналітика/ комунікаційного координатора проєктів. Майбутні обов’язки: створювати інформаційно-аналітичні матеріали; відвідувати тематичні публічні заходи, організовані в межах проєктів; розміщувати матеріали про роботу організації на відповідних комунікаційних майданчиках та за потреби на майданчиках партнерів, медіаорганізацій тощо. Ідеальний кандидат має повну вищу освіту (бажані сфери: міжнародні відносини, державне управління, політологія, журналістика, перевагою буде навчання за кордоном); високий рівень англійської; достатній рівень обізнаності в галузі зовнішньої та внутрішньої політики України.


6. Менеджер/ка з комунікацій до ГО «Вікімедіа Україна»


ГО «Вікімедіа Україна» шукає менеджера/ку з комунікацій. Кандидат має володіти навичками написання текстів, графічного дизайну, ведення соціальних мереж та загального комунікаційного менеджменту. Менеджер з комунікацій у співпраці з волонтерами та іншими працівниками/підрядниками підтримуватиме роботу проєктів ГО «Вікімедіа Україна» згідно зі стратегічним планом. Позиція передбачає гібридний формат роботи.


7. Асистентка виконавчої директорки у громадську спілку «Ліга Сильних»

​​
Громадська спілка «Ліга Сильних» шукає асистентку виконавчої директорки. Основні обов’язки: здійснювати управління календарем виконавчої директорки, організовувати зустрічі та події, координувати й брати участь у зустрічах з українськими та міжнародними організаціями; готувати документи, презентації, звіти для зустрічей та презентацій перед партнерами та стейкхолдерами; взаємодіяти  з іншими керівниками та підрозділами для забезпечення ефективної комунікації та виконання завдань. Бажано мати досвід роботи особистим асистентом, помічником, офіс-менеджером чи на схожих позиціях — від 1 року, проте кандидатів без досвіду роботи також розглядатимуть.


8. Менеджер/ка PR-проєктів до Агенції комунікацій «ВАРТО»


Агенція комунікацій «ВАРТО» шукає менеджера/ку PR-проєктів. Основні задачі: розробляти й упроваджувати маркетингові та PR-проєкти; проводити мозкові штурми; брати участь у презентації проєкту перед замовником; керувати проєктною командою (робочою групою), зокрема підбирати членів команди, розподіляти навантаження, ставити задачі й контролювати їх виконання; аналізувати ефективність і ризики проєкту; вести проєктну й технічну документацію.


9. SMM-менеджер до Української академії лідерства


Українська академія лідерства шукає SMM-менеджера. Якщо ви маєте успішний досвід роботи в громадських організаціях або в навчальних проєктах, професійно працюєте з графічними редакторами, маєте внутрішнє відчуття стилю в написанні текстів — тоді варто спробувати свої сили. Яких результатів очікують: розробка та впровадження SMM-стратегії; створення та реалізація контенту для соцмереж: генерація ідей і підхоплення тенденцій для дописів, сторіз, відео, комунікаціях від імені Академії, участь у заходах; партнерства в соцмережах з іншими організаціями, компаніями, сторінками; взаємодія з аудиторією, відповіді на коментарі та повідомлення.


10. Communications Officer for USAID Cybersecurity for Critical Infrastructure in Ukraine Activity, DAI Global, LLC


DAI Global LLC шукає Communications Officer на проєкт USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури в Україні». Мета позиції: посилити стійкість критичної інфраструктури країни до кібератак через розвиток надійного партнерства між основними учасниками процесу підвищення рівня кібербезпеки в галузі державного управління, приватному секторі, а також представниками освітньої галузі й громадянського суспільства. Перевагою буде досвід роботи на аналогічних посадах не менше 2 років; інтерес до ключових питань державної політики, зокрема до галузі кібербезпеки.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: