Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій із частковою зайнятістю: до Reprezent, KPMG, Adopt Don’t Stop і не тільки

07.05.24 Новини 6 хв читання

Зібрали актуальні part-time вакансії для спеціалістів з різних сфер. Кого саме шукають і що потрібно буде робити на новому робочому місці — читайте в матеріалі.

1. Відеомейкер, SMM-спеціаліст до TurboWeb


Digital-агентство TurboWeb шукає відеомейкера/SMM-спеціаліста, який / яка відповідатиме за розробку та створення розважальних та пізнавальних відео для соцмереж; монтаж відео; публікацію готового контенту в соцмережах та на сайті компанії.Серед вимог: досвід у відеомонтажі та створенні візуального контенту для соціальних мереж; креативний підхід до створення контенту; знання програм для монтажу відео, накладання субтитрів тощо; розуміння цільової аудиторії соціальних мереж та здатність створювати контент, який привертає увагу. Пропонують часткову зайнятість (3−4 години на день). Потрібно створювати 3−4 коротких відео на тиждень.

2. Адміністратор до Музею у темряві «03:00»


Музей у темряві «03:00» шукає адміністратора / адміністраторку у Львові. Потрібно буде зустрічати відвідувачів та спілкуватися з ними після екскурсій; займатися бронюваннями та телефонними дзвінками; вести касу, базу відвідувачів, контроль сувенірки; підтримувати порядок в музеї; погоджувати та контролювати графік гідів. Від кандидатів очікують: емпатичності та комунікабельності, уважності до деталей, готовності до рутинної роботи, відповідальності та пунктуальності. 

3. HR-менеджер/ка до ENGin


ГО ENGin шукає HR-менеджера/ку на формат зайнятості 20 годин на тиждень. До його / її обов’язків входитиме: розробка та впровадження кадрової політики та процедур, які відповідають цілям і цінностям організації; надання підтримки менеджерам і співробітникам з питань, пов’язаних з персоналом; підтримка точних й актуальних баз даних про працівників; управління процесом найму на всі відкриті вакансії тощо. Серед вимог: досвід роботи у HR сфері; вільне усне та письмове володіння українською та англійською мовою на рівні C1+; відмінні комунікативні навички; високий рівень цифрових навичок для роботи онлайн та інші.

4. Менеджер з комунікацій до команди UFMA


Альянс Українських Виробників продуктів харчування (UFMA), шукає менеджера / менеджерку з комунікацій. Спеціаліст на цій позиції відповідатиме за: планування та впровадження плану комунікації Альянсу; розробку інформаційних матеріалів для проєктів Альянсу; контроль за дотриманням вимог донорів у сфері комунікацій; підготовку пресрелізів, пресанонсів та публікацій для медіа; підтримку та розвиток бренду Альянсу у соціальних мережах. Шукають людину, яка вже має досвід у сфері комунікацій; відмінно володіє українською та англійською мовами; має широку мережу контактів у своїй професійній сфері№ знає, як працювати з іноземними медіа.

5. Комьюніті менеджер, Адміністратор до БФ Adopt Don’t Stop


Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам Adopt Don’t Stop шукає комьюніті менеджера / менеджерку. Потрібно буде адмініструвати Inbox соціальних мереж; модерувати та надавати зворотний зв’язок у коментарях; відповідати на листи та дзвінки; спілкуватись з партнерами, новими та старими друзями проєкту: компаніями, блогерами, лідерами думок. Ідеальний кандидат вільно спілкується українською, має чудові комунікативні навички, пише грамотно і без помилок, має досвід роботи з Facebook Business Suite, Gmail, має змогу бути на зв’язку та оперативно реагувати. Плюсом буде досвід у сфері порятунку та гуманного відношення до тварин.

6. Freelance IT Content Writer до Ecrivio


Контент-студія Ecrivio шукає досвідчених райтерів та райтерок, які працювали з ІТ-темами. Компанія пропонує: гнучкий графік (ви самі визначаєте свій обсяг роботи та комфортні дедлайни); різноманітність тем (від дизайну до програмування, від лендингів до аналітичних статей); підтримку та розвиток (ви отримаєте структуровані ТЗ та предметний фідбек). Від кандидатів очікують: високого рівня письмової англійської (С1 та вище); від двох років досвіду написання текстів в ІТ-сфері; аналітичного мислення та вміння шукати інформацію; відповідальності та уваги до деталей.

7. Графічний дизайнер до Reprezent


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає дизайнерів на віддалену попроєктну роботу з гнучким графіком. Дизайнерам треба буде робити презентації в PowerPoint; розбиратися з контентом на слайдах; пропонувати ідеї візуалізацій, шукати нестандартні рішення, уникати очевидних ідей; звертати увагу на деталі: вирівнювати всі елементи по сітці на слайдах, ставити правильні лапки в текстах, знати різницю між дефісом, коротким тире і довгим тире тощо. Вимоги: розбиратися в Adobe Photoshop, Adobe Illustrator; знання англійської не нижче рівня Upper-Intermediate (B2); аналітичний склад розуму; повага до дедлайнів.

Як працюється у Reprezent?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати

8. Програмний/а асистент/ка до «Неопалимі» 


ГО «Український волонтерський центр» шукає програмного / програмну асисента / асистентку до програми зовнішньої реабілітації людей, що постраждали внаслідок війни, «Неопалимі». Від кандидатів очікують бажання отримувати нові знання й навички у сфері менеджменту програм; досвід роботи або волонтерської діяльности на схожій посаді; навичок роботи з різною документацією; готовності контролювати різні програми, радити та впроваджувати нові; самоорганізованості, залученості та ідейності, бажання втілювати свої ідеї та ціннісно вкладатися у проєкт.

9. SMM Спеціаліст/-ка, HR напрям до KPMG


Міжнародна мережа незалежних фірм, що надають аудиторські, податкові та консультаційні послуги KPMG шукає SMM Спеціаліста/-ку на HR-напрям. Основні обов’язки: створення, редагування, публікація та поширення контенту на щоденній основі; написання текстів і постановка ТЗ для дизайнерів згідно з контент-планом та tone of voice компанії; комунікація з підписниками; проведення досліджень поточних тенденцій та вподобань аудиторії; здійснення оцінки та аналізу контенту в соціальних мережах. Кандидати на цю посаду повинні відповідати таким вимогам: досвід у SMM від 1 року; навички копірайтингу та досвід написання текстів для соціальних мереж; знання алгоритмів та трендів соціальних мереж; хороші комунікативні навички тощо.

10. Консультант по фандрейзингу (часткова зайнятість) до Media Development Foundation


Media Development Foundation шукає фандрейзера з досвідом роботи у медіабізнесі для консультування медіа на проєктній основі. Основні обов’язки: розробка та впровадження стратегії залучення фінансування для медіаорганізацій; проведення аналізу потенційних донорів та партнерів для організації з метою залучення фінансової підтримки; навчання редакцій навичкам фандрейзингу, включаючи написання та редагування грантових заявок, підготовку презентацій та комунікацію з потенційними спонсорами та інші. Вимоги: досвід роботи у сфері фандрейзингу та залучення фінансування, бажано в галузі медіа або громадських організацій; високі комунікативні та організаційні навички; здатність працювати в команді та співпрацювати з різними стейкхолдерами; вміння навчати та мотивувати інших; англійська на рівні від В2.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: