Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій із частковою зайнятістю: до Jooble, Devtalk, Ampli і не тільки

14.10.24 Новини 7 хв читання

А ви знали, що багато класних компаній готові співпрацювати зі спеціалістами на умовах часткової зайнятості? У нас на сайті є окремий розділ з part-time вакансіями для фахівців з різних сфер. Відібрали 10 таких вакансій для сьогоднішньої добірки. Якщо не знайдете тут вакансію своєї мрії — переглядайте всі part-time пропозиції за посиланням.

1. Помічник продакт-менеджера до Nanit Robot


Nanit Robot шукає помічника / помічницю продакт-менеджера. Основними напрямами роботи будуть дослідження ринку, створення та оновлення матеріалів, підготовка освітніх курсів, збір та аналіз зворотного зв’язку від клієнтів, а також участь у маркетингових та комунікаційних активностях. Потрібно мати досвід роботи в менеджменті або подібних ролях від 1 року; відмінні комунікативні навички та здатність працювати в команді та володіти англійською мовою на середньому рівні.


2. Координатор/ка проєктів до БФ «Незабутні»


Благодійний фонд «Незабутні» шукає координатора / координаторку проєктів у Дніпрі. Людина на цій позиції буде планувати, організовувати та координувати заходи для людей з деменцією та їхніх родин, а також зустрічі волонтерів у межах проєкту «Кафе «Незабутні»; долучатися до пошукової, аналітичної та іншої діяльності в межах реалізації проєкту; забезпечувати належну та регулярну проєктну документацію та звітність тощо. Вимоги: високий рівень мотивації; слідування цінностям Фонду; досвід ведення проєктів / організації заходів, роботи з бюджетами; навички формування команди та управління персоналом та інші.


3. Асистент/ка стипендіальної програми Завтра.UA до Victor Pinchuk Foundation


Victor Pinchuk Foundation шукає асистента / асистентку для допомоги в організації стипендіальної програми Завтра.UA. Обов’язки: участь в проведенні конкурсу для відбору стипендіатів 2024-2025 — формування графіку презентацій програми та комунікація зі стипендіатами, контроль за звітністю по презентаціях; оновлення актуальності бази контактів; ведення листування. Вимоги: вільне володіння українською мовою; досвід написання офіційних листів; досвід підготовки документів на ПК (Word, Excel), узгодження зустрічей та інші. Співпраця передбачає тимчасову зайнятість по договору на 2 місяці (20 годин на тиждень, пн-пт).


4. SMM Supervisor (Part-time) до CEO Club Ukraine


CEO Club Ukraine шукає SMM Supervisor для підсилення соцмереж клубу. Потрібно буде розробляти контент-стратегію, координувати роботу команди SMM-спеціалістів та брати участь у створенні креативних кампаній. Важливе в кандидатах: досвід роботи з соцмережами, бажано — в освітній чи соціальній сфері; англійська мова на рівні Intermediate; гарне почуття смаку та стилю; вміння працювати з текстами.


5. Менеджер/-ка з координування навчання до Ampli


Ampli шукає менеджера / менеджерку з координування навчання у Львові. Перелік завдань різноманітний і включатиме: координацію навчання на офлайн-заходах у Львові; роботу з оформлення документів; роботу з CRM-системою та іншими технічними моментами. Ідеальний кандидат — проактивний та комунікабельний; позитивний і вміє зарядити усіх навколо; стресостійкий, відповідальний і вміє самостійно доводити свої справи до кінця; вміє працювати у Google Docs.


6. Freelance Linkbuilder, Outreach Specialist до Jooble


Jooble шукає Freelance Linkbuilder, Outreach Specialist. Основні завдання: шукати сайти компаній за допомогою SEO-інструментів; домовлятися про розміщення посилань; вести CRM-систему; брати участь у командних Zoom-зустрічах. Комфортно працювати на цій позиції буде тим, хто: має рівень англійської мови B2 та вище, та розуміє, що може вільно листуватись та спілкуватись; прагне впливати на свій заробіток самостійно; знає, як організувати свій робочий час; досвід роботи в outreach/linkbuilding, продажах або лідогенерації буде перевагою.

Як працюється у Jooble?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати


7. SEO-аналітик до Proxy-Seller


Proxy-Seller шукає SEO-аналітика / аналітикиню. Спеціаліст на цій позиції буде відповідати за: аналіз контенту конкурентів (статті, SEO-стратегії, трафік); формування стратегій покращення контенту на основі конкурентного аналізу; підбір актуальних тем для статей і збір семантики; підготовку ТЗ для копірайтерів та аналіз їх роботи тощо. Необхідні знання та навички: досвід роботи у сфері SEO від 1 року; вміння аналізувати контент конкурентів; досвід у написанні ТЗ для копірайтерів; базові знання роботи з SEO-інструментами (Ahrefs, Semrush тощо) та інші. Пропонують парт-тайм роботу (10-20 годин на тиждень).


8. HR Кар’єрний консультант до «Скеля»


Сервіс, що допомагає вирішувати кар’єрні виклики, «Скеля» шукає HR-консультанта / консультантку. Обов’язки: консультувати клієнтів та координувати роботу інших консультантів; працювати над розробкою нових HR Tech продуктів; розвивати партнерські проєкти; займатися стратегічним плануванням для підтримки довгострокових цілей проєкту. Від кандидатів очікують: 3+ років досвіду в сфері HR; кар’єрному консультуванні/менторстві; або рекрутингу; наявність підприємницького мислення і бажання впливати на ринок праці через інновації; розуміння глобальні тренди на ринку праці.


9. Автор (фріланс) до robot dreams


robot dreams шукає автора / авторку для створення навчальних матеріалів та статей. Потрібно буде: створювати унікальний контент українською мовою на IT-тематику; робити рісьорч ринку та трендів, пропонувати теми; брати коментарі/ інтерв’ю у цікавих відомих людей; пояснювати складні речі простою мовою, писати до восьми статей на місяць. Ідеальний кандидат: має досвід написання статей саме на технічну/ IT-тематику; вміє писати чітко, лаконічно, грамотно та цікаво на IT-теми; володіє англійською на рівні Intermediate+; знає, як працювати з матеріалом: досліджувати тему, шукати релевантну інформацію.

Як працюється у Laba Group?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати


10. Бізнес-асистент(-ка) до Devtalk


Школа англійської Devtalk шукає бізнес-асистента / асистентку для допомоги з організацією робочих процесів у команді, а саме: розробкою і роботою з внутрішніми документами; організацією роботи команди; пошуком інформації. Важливо мати 4 вільних години на день, креативний підхід, бажання реалізовувати свій потенціал та бачення та рівень англійської від B1+.

Не знайшли своєї вакансії?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами.

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: