Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій у продуктовому IT: до Uklon, Precoro, Headway і не тільки

15.07.24 Новини 10 хв читання

Зібрали добірку вакансій від продуктових IT-компаній для фахівців різного профілю: від дизайнерів до маркетологів. Кого саме шукають і що потрібно буде робити на новому робочому місці — читайте в матеріалі.

1. Business Development Manager (French) at Jooble


Jooble шукає Business Development Representative зі знанням французької мови. Вимоги: знання програмного забезпечення для продажів, наприклад Snov, Outreach, Sales Navigator; досвід повного циклу продажів; досвід у залученні клієнтів; навички створення та проведення презентацій тощо. Обов’язки: сформувати ціннісну пропозицію та бізнес-модель Jooble; орієнтуватися в галузевих тенденціях, збирати та аналізувати інформацію; знаходити потенційних клієнтів, які відповідають ICP; проактивно залучати потенційних клієнтів через різні канали; закривати угоди.

Як працюється в Jooble?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

2. Visual Designer до Headway


EdTech стартап, що створює продукти з мікронавчання Headway шукає Visual Designer. Що потрібно робити: візуалізувати нові формати контенту в застосунку, головний з яких — обкладинки самарі; тестувати різні розв’язання задач; адаптувати ілюстрації під стиль Headway, підтримувати єдину екосистему; оптимізувати процес створення ілюстрацій. Ідеальний кандидат / кандидатка хоче професійно розвиватися у напрямі векторної ілюстрації; має ретельний підхід до вибору колірної палітри; впевнено працює з типографікою і версткою; знає гарячі клавіші в Adobe Illustrator і Figma; має актуальне портфоліо.

3. Middle SMM Manager до Universe Group


Universe Group шукає  Middle SMM Manager. Завдання: створення контент-плану для соціальних мереж (Instagram, LinkedIn, Facebook); розробка та пошук нових рубрик для постів і сторіз; робота з модерацією та надання своєчасних відповідей на запити; написання сценаріїв і проведення зйомок на телефон для соцмереж (Stories, Reels); відстежування трендів і підготовка ситуативного контенту. Вимоги до кандидатів: від 2 років комерційного досвіду в ролі SMM-спеціаліста; мати досвід створення контент-плану та роботи з текстами; вміти знімати на телефон (Stories, Reels); мати кейси впровадження нових ідей та підходів у роботі; аналізувати свою роботу та вміти працювати по KPI; мати навички ведення перемовин і роботи в команді. 

Як працюється в Universe Group?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

4. Менеджер з продажу (Чат) до Clario Tech


Clario Tech шукає сейлз менеджера / менеджерку. Обов’язки: продаж сервісу на чатах; робота по скриптах; коректне ведення CRM-системи. Очікування від кандидатів: англійська B2+; попередній досвід у продажах буде перевагою; наполегливість, гнучкість; бажання бути найкращим.

5. Non Tech Project Leader (Inclusive Service) до Uklon


Uklon шукає Project Leader (Inclusive Service). Людина на цій позиції буде розробляти та реалізовувати стратегію розвитку проєкту задля досягнення поставлених KPIs; проводити глибоку аналітику, пошук інсайтів, зон росту на всіх етапах воронки; формувати ціннісну пропозицію для продукту на основі потреб користувачів; брати участь в розробці та реалізації комунікаційного та маркетинг плану тощо. Кандидатам  знадобляться: 2+ роки досвіду на позиціях Lead/Head проєкту; 5+ років професійного досвіду — досвід роботи з різними каналами комунікацій; досвід ефективного управління командою та менеджменту стратегічного проєкту; вміння працювати у динамічному середовищі; комунікативні навички та навички презентації; досвід управління бюджетами; знання трендів у фінансуванні соціальних проєктів.

Як працюється в Uklon?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

6. Customer Care Expert – English at WiX


WiX шукає Customer Care Expert, який / яка буде працювати з користувачами, щоб визначити їхні потреби, допомогти досягти бізнес-цілей; ознайомлювати користувачів Wix з різними інструментами, послугами та продуктами, якими вони можуть скористатися; пояснювати функціональність і цінність технічних продуктів і послуг компанії; співпрацювати з іншими відділами та групами продуктів, а також лобіювати потреби користувачів, впливаючи на розробку та покращення продукту тощо. Ви підійдете компанії, якщо вільно володієте англійською мовою (усною та письмовою); живете в Києві чи Львові (або поблизу); маєте 2+ років досвіду роботи з клієнтами; здатні швидко засвоювати інформацію та передавати її у зрозумілий спосіб.

7. Junior Influencer Marketing Specialist до BetterMe


BetterMe шукає Junior Influencer Marketing Specialist. Спеціаліст на цій позиції буде: знаходити та залучати зовнішніх UGC-креаторів (інфлюенсерів, блогерів) для створення контенту для соціальних медіакампаній; готувати UGC-брифи та мудборди для управління всіма активностями, пов’язаними зі створенням UGC; аналізувати ефективність UGC-контенту та ініціювати поліпшення; використовувати UGC для підвищення залучення та зростання; моніторити найкращі тенденції та практики ринки в галузі. Вимоги: 1+ рік досвіду роботи на аналогічній посаді; вміння створювати сценарії та брифи для UGC; базові знання метрик перформанс маркетингу; успішні кейси з інфлуенсерами Instagram і TikTok будуть перевагою тощо.

Як працюється в BetterMe?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

8. Digital Marketing Manager до SoloWay Technologies


SoloWay Technologies шукає Digital Marketing Manager. Обов’язки: підтримувати вебсайт організації; підтримувати профілі організації на цифрових платформах (Clutch, Dribble, DesgnRush тощо); підтримувати профілі організації у соціальних мережах (LinkedIn, Facebook); розробляти маркетингові матеріали для підтримки продажів (презентації, pitch decks тощо); вимірювати та звітувати про результати всіх цифрових маркетингових кампаній та оцінювати їх за цілями. Необхідні навички: увага до деталей та точність; здатність працювати самостійно та гнучко; вміння пріоритезувати та працювати над кількома проєктами одночасно; креативні навички для внесення нових та інноваційних ідей; розуміння ІТ сектору.

9. Strong Junior UI/UX Designer до Precoro


Precoro шукає Strong Junior UI/UX Designer. Обов’язки: працювати над дизайном продукту разом зі старшим дизайнером; створювати вайрфрейми та прототипи; презентувати свої рішення продуктовій команді та розробникам; підтримувати процес зміни дизайну; розв’язувати проблеми в UX. Вимоги: 1+ рік досвіду в розробці інтерфейсів для вебдодатків; впевнене знання Figma; портфоліо, яке демонструє концептуальні навички, навички дизайну, типографіки та розв’язання проблем продукту; розуміння принципів дизайну, орієнтованого на користувача; знання англійської мови від Upper-Intermediate (B2).

Як працюється в Precoro?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

10. PPC Specialist до Київстар.Тех


Київстар.Тех шукає PPC-спеціаліста / спеціалістку. До його / її обов’язків входитиме запуск performance-кампаній Google ads, Facebook ads та в інших платформах; оптимізація performance-кампаній; участь у розробці банерів разом із командою дизайнерів для підвищення ефективності медійної реклами; ;участь в удосконаленні оголошень для підвищення релевантності, показника якості та показника оптимізації кампаній; відстеження та виконання KPI’s продукту; ведення звітів/дашбордів продукту; A/B тести між кількома каналами. Необхідні кваліфікація та досвід: мінімум 2 роки досвіду на ролі PPC з великими бюджетами; досконалі знання Google та Facebook ads; знання та вміння користуватись GA4, Meta pixel, GTM; знання інструментів Serpstat, SimilarWeb буде перевагою; аналітичні навички зі здатністю візуалізувати та інтерпретувати дані, надавати актуальні корисні рекомендації% розуміння принципів продуктового маркетингу.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: