Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій у сфері HR: до Uklon, KSE, Brand Ukraine і не тільки

10.06.24 Новини 6 хв читання

Зібрали актуальні пропозиції для HR-фахівців різного рівня та спрямування. Пропонуємо розглянути вакансії як від бізнесу, так і від неприбуткових громадських організацій, що реалізують важливі місії.

1. HR-менеджер до Talent 360


Українська консалтингова компанія Talent360 шукає HR-менеджера / менеджерку. Це має бути людина, яка професійно налагодить процеси у двох напрямах: рекрутинг (формування профілю, робота з різними джерелами пошуку, проведення співбесід, онбординг) та HR (бренд роботодавця, побудова корпоративної культури, зустрічі one-to-one, exit-інтерв’ю, організація тренінгів, аналітика ринку). Кандидатам знадобиться досвід на посаді HR / Head of recruitment; знання стандартних та альтернативних каналів пошуку; вміння формувати та вести кадровий резерв; досвід розробки та впровадження навчальних програм, тренінгів тощо.

2. Employer Brand Specialist до Uklon


Uklon шукає  Employer Brand Specialist. Людина на цій позиції буде тісно співпрацювати з командою Recruitment, щоб розуміти потреби в наймі; розвивати кар’єрні сторінки Uklon; планувати та оптимізувати рекламні кампанії; генерувати рекламні тексти та керувати розподілом бюджету по промо вакансій; аналізувати поведінку кандидатів, ринки та тенденції з метою залучення найкращих талантів тощо. Від кандидатів очікують 2+ роки досвіду роботи із брендом роботодавця; вміння складати тексти, навички копірайту; глибоке розуміння елементів маркетингу (e-mail marketing, оптимізація конверсій, контент менеджмент); володіння англійською мовою на рівні upper-intermediate; аналітичні навички, problem-solving skills.

Як працюється в Uklon?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати

3. HR-менеджер до БО Українська освітня платформа


Українська Освітня Платформа шукає HR-менеджера / менеджерку. Основні обов’язки підбір та адаптація персоналу; HR-адміністрування; ораганізація та проведення HR-подій та HR-зустрічей; комунікація з командою, формування інформаційних листів; оптимізація та автоматизація HR-процесів; робота з модулем HR в ERP Odoo; організація та проведення програм стажування та інші. Ідеальний кандидат має вищу освіту в галузі управління людськими ресурсами, психології, бізнесу або суміжній; має досвід роботи в HR-сфері не менше 2 років; здатний/на ефективно спілкуватися з різними людьми й створювати позитивне враження про Організацію; має навички самоорганізації, планування, вміє працювати в команді тощо.

4. Junior recruiter (оплачуване стажування) до PRO.people Recruitment Agency


PRO.people Recruitment Agency готові надати можливість всім охочим розпочати карʼєрний шлях у сфері рекрутингу. Компанія пропонує формат оплачуваного стажування, за результатами якого декілька фіналістів приєднаються до їхньої команди. Подавайтеся, якщо ви маєте цікаві кейси у проведенні переговорів, організації складних процесів; досвід від 3 років на адміністративних позиціях чи у продажах; готові до швидкого темпу навчання та роботи, не боїтеся багатозадачності; знаєте англійську мову на рівні від В1.

5. Менеджер (-ка) з пошуку професійних можливостей до Ukraine Global Scholars


Ukraine Global Scholars (UGS) шукає Менеджера (-ку) з пошуку професійних можливостей, який (-а) опікуватиметься програмою стажувань UGS і допомагатиме студентам знайти першу роботу в Україні після випуску з найкращих університетів по всьому світу. Вимоги: dідданість місії та цінностям UGS; ступінь бакалавра або магістра українського чи міжнародного навчального закладу; вільне володіння англійською; 3+ роки досвіду в HR або рекрутингу в Україні; сильні міжособистісні та презентаційні навички; досвід роботи із молодими людьми 14−18 років буде перевагою; високий ступінь незалежності, здатність керувати процесами без нагляду.

6. HR адміністратор до KSE


Київська Школа Економіки (KSE) шукає HR-адміністратора / адміністраторку. Основні обов’язки: забезпечення адміністративної підтримки HR-команди; робота з внутрішніми системами документообігу; адміністрування HRM платформи People Force; організація загальних зустрічей і навчань HR-команди; виконання задач на запит HR-директора. Серед вимог від 2-х років досвіду на аналогічній посаді; досвід роботи з електронним документообігом; вміння формувати та аналізувати звіти; високий рівень організованості та здатність працювати в режимі багатозадачності; вміння працювати самостійно та в команді; креативність, ініціативність та емпатичність. 

7. Talent Researcher до Solidgate


Solidgate шукає Talent Sourcer до Product&Tech команди, який / яка буде сорсити кандидатів за допомогою різноманітних методів; будувати тісну співпрацю з рекрутерами та Hiring Managers; створювати та підтримувати пул кваліфікованих кандидатів, а також розвивати кадровий резерв для покриття майбутніх потреб у хайрінгу; управляти метриками щодо хайрінгу та звітувати про прогрес тощо. Кандидатам потрібні: щонайменше 1 рік досвіду в сорсингу/рекрутменті; вміння швидко знаходити релевантні профілі кандидатів; аналітичне мислення й бажання працювати з аналітикою та звітами; навички копірайтингу, аби писати листи кандидатам так, щоб вони ніколи не залишались без відповіді; самоорганізованість та здатність розставляти пріоритети тощо.

8. Recruiter/HR manager до BRAND UKRAINE


Brand Ukraine в пошуку рекрутера / рекрутерки, який /яка допоможе знаходити класних людей для реалізації міжнародних проєктів організації. Він кандидатів очікують досвіду роботи в підборі персоналу не менше 1,5 року; успішного досвіду закриття вакансій у сферах маркетингу, медіа та диджитал; відмінного володіння українською мовою та англійською мовою не нижче рівня B1; наявності навичок тайм-менеджменту та мультитаскінгу; організаційних навичок, уваги до деталей та системного підходу до роботи; бажання робити внесок у перемогу України тим, що вмієте робити найкраще тощо.

9. Помічник HR-менеджера до Фонду Східна Європа


Фонд Східна Європа шукає спеціаліста / спеціалістку по роботі з персоналом. Завдання та обов’язки: участь у впровадженні програм навчання та розвитку компетенцій співробітників; участь та допомога у розробленні мотиваційних систем для команди; підтримка та розвиток корпоративної культури Фонду; участь у розробленні та аналізі профілів посад за необхідності; допомога у організації та проведенні щорічної оцінки персоналу та інші. Вимоги до кваліфікації: наявність вищої психологічної освіти чи іншої релевантної сфери; принаймні два роки релевантного досвіду роботи; високі комунікативні навички, гнучкість у поведінці, уміння працювати в команді та дотримуватися професійних стандартів; володіння українською та бажано англійською мовами; знання інструментів MS Office.

10. Human Resources Assistant / Фахівець (-чиня) по роботі з персоналом до IREX


IREX шукає фахівця / фахівчиню по роботі з персоналом. Потрібно буде допомагати у веденні кадрових справ IREX/Україна та забезпечувати повноту записів про співробітників в інформаційних системах IREX; збирати та обробляти документацію; стежити за дотриманням місцевих нормативних актів та трудових кодексів; розміщувати оголошення про вакансії на сайтах з пошуку роботи та відповідних каналах комунікації, переглядати резюме, організовувати співбесіди, готувати всі необхідні документи для завершення прийому на роботу тощо. Необхідні навички: ступінь бакалавра в галузі бізнес-адміністрування; мінімум один рік відповідного досвіду; досвід роботи з міжнародними програмами, що фінансуються донорами; знання загальноприйнятих практик і процедур у сфері управління персоналом; знання та розуміння українського трудового законодавства; навички управління часом та визначення пріоритетів та інші.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: