Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій від перевірених компаній: до Carbominer, DataArt, Projector і не тільки

13.05.24 Новини 7 хв читання

Зібрали актуальні вакансії від компаній, які мають профілі на Happy Monday. Можливо, серед них є ваш майбутній роботодавець — дізнайтеся більше про нього в розділі Компанії.

1. Business Development Manager at Carbominer


Український кліматичний стартап Carbominer шукає Business Development Manager. До його / її обов’язків входитиме: дослідження та аналіз потенційних ринків та конкурентів; виконання стратегії для залучення нових клієнтів; встановлення та управління партнерськими відносинами, ведення переговорів з клієнтами та партнерами для досягнення взаємовигідних угод тощо. Вимоги до кандидатів: досвід у розвитку бізнесу, продажах або суміжних сферах (3+ роки); відмінні навички спілкування та ведення переговорів; здатність швидко адаптуватися до змін і працювати в динамічному середовищі; орієнтованість на результат.

2. Client Service Representative до Laba


Laba Group у пошуку Client Service Representative, який / яка буде спілкуватись зі студентами і допомагати їм у розв’язанні питань, пов’язаних із навчанням (питання по курсу та його наповненню, по роботі з особистим кабінетом тощо); досягати поставлених цілей та KPIs; збирати та агрегувати зворотний зв’язок від клієнтів для відділу продакшену. Для якісного виконання завдань треба мати досвід роботи у продажах або у клієнтській підтримці від 6 місяців; мати добре розвинені комунікейшен скілз; вміти слухати та ставити багато запитань; не боятися KPI та кайфувати від результатів; самостійно мотивуватися та менеджерити свій робочий час.

3. Middle QA Engineer at DataArt


Українська IT-компанія DataArt шукає Middle QA Engineer. Потрібно буде розробляти складні та інтегровані сценарії ручного тестування; проводити ручне тестування для продуктів, що розробляються; створювати та підтримувати тестові плани, кейси, сценарії відповідно до визначених стандартів і методологій забезпечення якості; переносити технічні бізнес-вимоги на набір тестів тощо. Кандидатам знадобляться 2+ роки досвіду ручного тестування десктопних, мобільних і вебдодатків; досвід роботи з SQL; досвід тестування API; досвід ведення тестової документації; досвід аналізу вимог; розуміння у тестування продуктивності та безпеки; розмовна англійська від рівня Upper-intermediate.

4. Creative Video Maker (TikTok, Instagram) до Universe Group


Universe Group шукає Creative Video Maker. Спеціаліст на цій позиції буде знімати відеоматеріали на iPhone для створення рекламних креативів; шукати необхідні реквізити й організовувати процес зйомки; за необхідності працювати з людьми в кадрі (шукати для зйомок зацікавлених колег, давати поради, як поводитися в кадрі); монтувати ролики; брати участь у брейнштормах разом з креативною командою. Компанія охоче прийме в команду людину, яка вміє якісно знімати на мобільний телефон і має досвід створення контенту для Tiktok, Instagram; знає правила композиції, налаштування світла та ракурсів; орієнтується в налаштуваннях камери телефону або фотоапарату; знайома з програмами для монтажу тощо.

5. Фахівець(-чиня) з моніторингу публічних закупівель до Transparency International Ukraine


Transparency International Ukraine шукає фахівця / фахівчиню з моніторингу публічних закупівель в команду проєкту DOZORRO. Він / вона буде аналізувати публічні закупівлі в системі Prozorro; аналізувати ціни, зокрема в кошторисах; готувати звернення до контролюючих та правоохоронних органів; перевіряти інформацію про контрагентів (підрядних організацій) в державних реєстрах та інших публічних джерелах тощо. Серед навичок, що необхідні для виконання цієї роботи: знання законодавства у сфері публічних закупівель та суміжних сферах; сильні аналітичні та організаційні навички; відповідальність щодо дотримання термінів виконання завдань; вміння просто і структуровано подавати інформацію.

6. Менеджер_ка з партнерств до «Навчай для України»


Освітня організація «Навчай для України» шукає менеджера / менеджерку з партнерств. Основні обов’язки: залучення бізнес-партнерів; розробка стратегії партнерства; управління партнерськими відносинами; робота з громадами; співпраця з внутрішніми командами; збір даних, аналіз результатів та підготовка звітів щодо ефективності партнерств; побудова та підтримка мережі контактів у сферах освіти та благодійності; пошук джерел фінансування, моніторинг грантових конкурсів. Вимоги до кандидатів: віра у місію та цінності організації; досвід роботи у сфері партнерств або фандрейзингу від 3 років; високий рівень комунікативних навичок та вміння будувати ефективні відносини з партнерами та інші.

7. Creative Copywriter to Projector


Projector Creative & Tech Institute шукає Creative Copywriter. Основні завдання генерувати ідеї та писати копі для рекламних кампаній на різних майданчиках; вести соцмережі: генерувати ідеї для постів та відео, брати участь у спільних брейнштормах; розробляти спільно з командою контент стратегії для соцмереж та реалізовувати їх; вигадувати меми для професійної спільноти. Ви ідеально підійдете компанії, якщо вірите, що освіта може бути крутою та змінювати життя — і хочете долучитися до її створення; ідеально знаєте українську мову та трохи speak English; маєте 2+ років досвіду у сфері креативного копірайтингу та SMM і можете підтвердити це своїм портфоліо; розумієтеся на соцмережах і знаєте, що треба постити в інсту, а з чим — іти в твіттер, та маєте бажання захоплювати нові канали комунікацій.

8. Junior Business Development Manager (English) до Jooble


Jooble шукає Junior Business Development Manager. Він / вона буде залучати нових партнерів, проводити перемовини щодо умов співпраці; будувати міцні довгострокові відносини з партнерами, шукати шляхи зростання кампанії та комунікувати про можливі стратегії з партнером; моніторити показники заведених кампаній, удосконалювати чинні угоди з метою досягнення бізнес-цілей; досліджувати нові бізнес-моделі. Ідеальний кандидат на цю позицію: володіє письмовою та усною англійською на рівні С1; має сильні навички бізнес-комунікації та аргументації; розуміє поняття: трафік, конверсія, CPC, CPA, дохід, прибуток, ROMI (або маєш бажання розібратись у цих термінах).

9. Graphic Designer до Brainstack_


Brainstack_ шукає Graphic Designer. Основні завдання спеціаліста на цій позиції: створення графічного контенту для соціальних мереж; дизайн обкладинок (каверів) для відео на YouTube; розробка концептів та візуалізація ідей для рекламних кампаній; створення SMM-креативів для спільноти бренду (пости, сторі, каруселі, промоанімації); використання AI-інструментів для створення графіки та покращення візуальної якості контенту. Необхідні навички: 3+ роки комерційного досвіду в графічному дизайні; наявність актуального портфоліо з прикладами робіт; вміння працювати з Figma, Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator); знання принципів композиції та типографіки, почуття кольору.

10. Intellectual Property Protection Engineer at Carbominer


Український кліматичний стартап Carbominer шукає Intellectual Property Protection Engineer. Людина цій позиції буде відповідати за складання, розгляд та узгодження документів, пов’язаних з інтелектуальною власністю; аналіз технічних деталей для оцінки патентоспроможності наших інновацій; управління патентними портфелями на ключових ринках; отримання юридичної консультації щодо спорів щодо інтелектуальної власності та можливих порушень тощо. Від кандидатів очікують наявності технічного досвіду й розуміння технічних тонкощів; досвіду підготовки патентних заявок; сильних аналітичних та комунікативних навичок.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами.

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: