Вебінар «Як ресторанному бізнесу вижити під час кризи?»

online
31/03

Здається, ви трохи запізнились :(

На жаль, можливість більше не актуальна. Але не засмучуйтесь — на нашому сайті ще повно інших, відкритих!
Перегляньте їх у розділі «Навчання».

подивитися

Ресторанний бізнес, на жаль, уже відчув на собі наслідки карантину. І поки ніхто не може передбачити, скільки ще будуть зачинені двері наших улюблених ресторанів і кав’ярень.

На вебінарі Вадим Марценко і ресторатор Максим Храмов поговорять про оптимізацію ресторанних процесів, підтримку команди і життя після карантину. Все для того, щоб допомогти вам і вашій команді підлаштуватися під нові вимоги ринку і знайти спосіб розвиватися навіть в умовах кризи.

Що буде

Спікери вже готуються відповісти на найбільш поширені запитання:

  • як пристосуватися до карантину?
  • як зберегти ключових співробітників?
  • чи потрібно робити доставку або працювати на винос?
  • що робити з приміщенням в кризу?
  • чим рестораторам зайнятися сьогодні?

 

Для кого вебінар: для всіх, хто працює і небайдужий до ресторанної галузі.

Коли: 31 березня, Вт

Скоро відбудуться

26/04 Навчання

Meetups4Startups «PR Power Hour»

Навчання

Програма «СтудМентор»

Свіжі публікації

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: