Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

02.05.24 Новини 11 хв читання

Щоб із вами відбувалися кар’єрні зміни, потрібно робити перші кроки. Наприклад, відгукуватися на вакансії, які вас надихають. Саме для цього ми зібрали підбірку найпопулярніших пропозицій тижня: від проєктного менеджера і дизайнера до директора у неприбутковій міжнародній організації.


1. Project Manager до Projector Foundation


Онлайн-інститут Projector шукає проєктного менеджера. Майбутній співробітник супроводжуватиме проєкти від концепту до фінального звіту; формуватиме проєктну команду та відповідатиме за її менеджмент; комунікуватиме з донорами; працюватиме з бюджетами; управлятиме робочими завданнями в Jira тощо. Потрібно: досвід в управлінні проєктами в НГО від 1-го року; бажання приносити користь та реалізувати масштабні проєкти; продуктовий майндсет і готовність його прокачувати; круті комунікативні навички українською та англійською мовами (В2+).

Як працюється в Projector?

Дізнайтеся про внутрішній кодекс компанії, умови роботи та підтримку працівників

Читати


2. Фінансовий/а менеджер/ка (бухгалтер/ка) до StrategEast


Центр нової економіки StrategEast шукає фінансового менеджера/бухгалтера. Основні обов’язки: фінансове управління та офіційна звітність; ведення проєктних рахунків і бюджетів; оброблення розрахунків із підрядниками та постачальниками; ведення фінансової документації та архівування; регулярна звітність до українських податкових органів. Вимоги до кандидата: вища освіта (ділове адміністрування, економіка, фінанси, бухгалтерський облік); досвід роботи від 2 років; знання бухгалтерського програмного забезпечення; навички роботи з MS Excel; знання української та англійської мов.


3. Web Designer до Brainstack_


Українська мультипродуктова IT-компанія Brainstack_ шукає Web Designer. Основні завдання майбутнього співробітника: створення та підтримка дизайну (лендинги, промоматеріали, блог, розсилки); створення графічних креативів для інших потреб; співпраця з командою розробників; підтримка наявних проєктів та оновлення дизайну з урахуванням сучасних тенденцій. Потрібна людина, що має портфоліо та комерційний досвід роботи у вебдизайн від 2 років; знає Figma на високому рівні; вміє працювати в Adobe Photoshop, Adobe Illustrator та інших графічних редакторах; розуміє принципи UX/UI та використовує їх у роботі; обізнана щодо принципів адаптивного дизайну.

Цікаво дізнатися більше про компанію?

Про 7 причин обрати роботу в Brainstack_ та умови роботи

Читати


4. Проєктний/а менеджер/ка до БО «Платформа соціальних змін»


Благодійна організація «Платформа соціальних змін» шукає проєктного менеджера. У task list майбутнього співробітника: планування проєктної діяльності; підготовка наративного та фінансового звітів за проєктами; комунікація зі стейкхолдерами та командою проєкту; управління ризиками; координація адміністративних процедур тощо. Від кандидата очікують: вищу освіту; вільне володіння українською (усною і письмовою) та англійською (не нижче рівня Upper Intermediate) мовами; вміння працювати з проєктною/звітною/фінансовою документацією; аналітичні здібності; готовність до відряджень Україною та Європою.


5. Education Project Manager до Laba


Українська EdTech-компанія Laba Group шукає Education Project Manager. Людина покращуватиме наявні курси та розроблятиме нові; шукатиме теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; відповідатиме за просування продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізуватиме результати маркетингових кампаній та продажів тощо. Що потрібно: релевантний досвід роботи; готовність розбиратися в діджитал-маркетингу, аналітиці та продажах; системний підхід.

Заінтригувала вакансія?

Дізнайтеся більше про цінності компанії та правила взаємодії у команді

Читати


6. Ком’юніті-менеджер/ка (адміністратор/ка) до БФ Adopt Don’t Stop (часткова зайнятість) 


Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам Adopt Don’t Stop шукає ком’юніті-менеджера (адміністратора). Потрібно оброблювати вхідні повідомлення у соціальних мережах (Facebook, Instagram, Tik Tok, Telegram); модерувати коментарі та надавати зворотний зв’язок аудиторії; відповідати на листи та дзвінки; комунікувати з партнерами та друзями проєкту: компаніями, блогерами, лідерами думок тощо. Ідеальний кандидат: вільно спілкується українською; має чудові комунікативні навички; грамотний; має досвід роботи з Meta Business Suite та Gmail; досвід у сфері порятунку тварин буде перевагою. Вакансія передбачає часткову зайнятість. 


7. Content Manager до Laba Group


Українська EdTech-компанія Laba Group шукає Content Manager. Серед обов’язків: верстання статей для блогу Laba та створення візуалів; робота із тайпформами; верстання лендингів по шаблону; наповнення сайту, редагування та оновлення інформації. Ідеальний кандидат: знає англійську на рівні Intermediate та вище; має базові знання Photoshop та Figma; ефективний у роботі та швидко навчається нового; уважний до деталей; відкритий до конструктивного зворотного зв’язку.


8. PR Project Manager до Become


Агенція Become, яка займається брендингом, шукає PR Project Manager. Майбутній працівник комунікуватиме з клієнтами; вестиме клієнтський чат; відповідатиме за виконання КРІ; управлятиме проєктною командою (копірайтер, дизайнер, нетворкер) тощо. Вимоги: досвід у піарі та написанні контенту від 2-х років; англійська на рівні від В2; вміння працювати у команді; системність, вміння працювати на результат.


9. Junior Marketing Specialist до BetterMe


Better Me, українська ІТ-компанія, яка створює продукти у сфері Health & Fitness, шукає Junior Marketing Specialist. Майбутній працівник допомагатиме маркетинговій команді з операційними завданнями; проводитиме дослідження маркетингової діяльності конкурентів; генеруватиме ідеї для нових рекламних кампаній; налаштовуватиме та запускатиме рекламні кампанії (Meta, Google тощо); ставитиме технічні завдання для креативної та контент-команд. Вимоги: мінімальний досвід на позиції Junior Marketing Specialist; розуміння базових маркетингових метрик; англійська від Intermediate; аналітичний майндсет. 

Хочете стартувати у маркетингу, але не впевнені у компанії?

Дізнайтеся про умови та переваги роботи в BetterMe

Читати


10. Nonprofit Education Program Director до ENGin


Міжнародна неприбуткова організація ENGin шукає директора/ку студентського напряму некомерційної освітньої програми. Роль охоплює дві основні сфери: рекрутинг студентів та підтримку високого рівня їхньої задоволеності від участі в програмі. Вимоги: понад як рік досвіду управління/менеджменту освітніми програмами для українців; вільне володіння українською та англійською мовами (B2 або вище); готовність працювати у динамічному стартап-середовищі зі швидкими темпами розвитку та динамічною зміною пріоритетів і процесів.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: