Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

03.08.23 Новини 6 хв читання

За останній тиждень наші читачі найбільше цікавилися вакансіями комунікаційників, проджект-менеджерів, SMM-спеціалістів. Перегляньте, чи відповідають ці пропозиції вашим кар’єрним цілям. А якщо ви ще не налаштували персональні рекомендації, зробити це можна тут.


1. Комунікаційний менеджер/ка до Української Волонтерської Служби (Київ або Львів)


Українська Волонтерська Служба (Ukrainian Volunteer Service) шукає комунікаційного менеджера/ку. Він чи вона буде висвітлювати проєкти та діяльність волонтерів УВС у регіонах. Ідеальний кандидат має досвід волонтерства або роботи у громадському секторі від 1 року, вмієш якісно висвітлювати проєкти та офлайн-події, професійно працює з текстами, візуалом та відео. Компанія пропонує корпоративне навчання та доступ до бази знань, безкоштовну психологічну підтримку за потреби.


2. Менеджер/ка по роботі з НУО до Української Волонтерської Служби (Львів)


Українська Волонтерська Служба шукає менеджера/ку по роботі з неурядовими організаціями. Основні обов’язки: консультування та супровід організацій, які звертаються до УВС за підтримкою; побудова партнерств та налагодження зв’язків з ключовими організаціями з різних сфер волонтерства (військова, освітня, соціальна тощо). Фахівцю на цій посаді запропонують контракт на 12 місяців з можливістю продовження.


3. Personal assistant до Roosh


Компанія Roosh, що створює та інвестує в проєкти з фокусом на AI&ML, шукає Personal assistant. Кандидат має володіти відмінними комунікативними та організаційними навичками, вільно розмовляти українською та англійською, вміти вести перемовини, жартувати. Компанія пропонує комфортну політику відпусток, компенсацію транспортних витрат для офісних працівників, фінансову підтримку в різних життєвих обставинах. 


4. SMM-менеджер до Vector


Медіа про креативну економіку Vector шукає SMM-менеджера. Його завданнями буде: розробляти та впроваджувати SMM-стратегію, вести й розвивати соцмережі, адаптувати контент медіа під кожну соцмережу, генерувати гіпотези зростання та залучення аудиторії. Обов’язковим є досвід роботи в SMM чи комунікаціях. У компанії панує атмосфера відкритості та взаємодії, тут кожен має простір для творчості та експериментів.


5. Менеджер по роботі з міжнародними клієнтами до Task Force


Міжнародна перекладацька компанія повного циклу Task Force шукає менеджера по роботі з міжнародними клієнтами. Обов’язковою вимогою є володіння англійською мовою не нижче рівня В2, володіння польською буде додатковою перевагою. Завданнями буде консультувати наявних та потенційних клієнтів, приймати замовлення від фізичних та юридичних осіб, виставляти рахунки та складати акти, відправляти документи клієнтам. Компанія пропонує постійне корпоративне навчання, можливості для особистого та професійного зростання.


6. Комʼюніті-менеджер до People First Club


Професійний клуб HR і рекрутерів People First Club шукає комʼюніті-менеджера, який розуміє сферу HR та рекрутингу, пише легко та зрозуміло і вміє перетворити купу різних джерел, статей та думок на корисний контент. Потрібно володіти англійською на рівні, достатньому для написання конспектів з профільних міжнародних джерел. Компанія пропонує ремоут, гнучкий графік, регулярний перегляд зарплати, 50% компенсацію витрат на навчання та професійний розвиток у межах річного бюджету.


7. Office manager до PETSTAR


Онлайн-зоомагазин PETSTAR шукає Office manager на part-time (20 годин на тиждень), який буде турботливо піклуватися про офіс, контролювати офісні витрати, допомагати команді з організаційними задачами та в підготовці до корпоративних заходів. Компанія готова розглянути людей без досвіду та студентів денної форми навчання.


8. Project Manager до Uklon


Компанія Uklon шукає Project Manager. Для цієї посади необхідно мати досвід роботи проєктним менеджером від 3 років, вміти використовувати різні методології ведення проєктів, мати досвід розрахунку та управління вартістю проєкту. Необхідний рівень англійської мови — Intermediate. Компанія пропонує персональний/командний бюджет на навчання, уроки англійської, медичне страхування.

Місія Uklon — змінити культуру міського життя.

Дізнайтеся, як працюється в компанії

Читати


9. SMM specialist до BetterMe


Компанія BetterMe, яка розробляє IT-продукти у категорії здоров’я та дозвілля, шукає SMM-спеціаліста. Він буде розробляти стратегії комунікації у соціальних медіа для досягнення маркетингових та брендових цілей компанії; відстежувати й аналізувати результати кампаній у соцмережах, відстежувати та аналізувати соціальні медіатренди. Серед вимог — досвід роботи в SMM від 3 років, перевагою буде досвід роботи у fashion-сфері.

BetterMe дбає про фізичне й ментальне здоров’я понад 150 мільйонів людей у світі. 

Дізнайтеся, як працюється в компанії

Читати


10. People Manager до Mate academy


IT-школа Mate academy шукає People Manager. Він/вона буде онбордити нових студентів, спілкуватися та розв’язувати організаційні проблеми, налагоджувати процеси на курсі та в команді, готувати студентів до пошуку роботи, наймати фахівців у команду, проводити лекції на тему піпл- та проджект-менеджменту, софт-скілів та пошуку роботи. Працівникам пропонують безлімітну оплачувану відпустку, обіди коштом компанії, заняття з англійської двічі на тиждень.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: