Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

04.07.24 Новини 6 хв читання

Щотижня збираємо для вас найпопулярніші вакансії — щоб ви знаходили «ту саму» роботу. Помічник керівника, викладач до освітнього проєкту, UX/UI-дизайнер, проєктний асистент — можливо, роботодавці чекають саме на ваше резюме? Віримо, що ці пропозиції зроблять чиїсь понеділки щасливими.


1. Помічник/ця керівника до OneFunEnglish (часткова зайнятість)


Онлайн-школа англійської мови OneFunEnglish шукає помічника керівника на неповний день. Людина вестиме звітності; асистуватиме під час онлайн-зустрічей; спілкуватиметься з клієнтами в інстаграм (Direct); шукатиме необхідну інформацію в інтернеті. Потрібно: знання Microsoft Office та Google Documents; усна та письмова грамотність; відповідальність, дотримання дедлайнів та креативне мислення.


2. Викладач/ка освітніх програм до «ЯвКурсі» (часткова зайнятість)


Освітній центр «ЯвКурсі» шукає викладачів освітніх програм. Людина проводитиме заняття з учнями за матеріалами, підготовленими відділом розробки; вестиме документацію щодо занять; проводитиме індивідуальні зустрічі та бесіди з учнями тощо. Ідеальний викладач: склав ЗНО/НМТ на 180+; навчається в університеті на 2–5 курсі або є молодим викладачем, що закінчив навчання 1–3 роки тому; впевнений у своїх знаннях з одного з предметів ЗНО (українська, англійська, історія або математика).


3. Junior UI/UX Designer до Synchronized Studio


Synchronized Studio шукає Junior UI/UX Designer. Майбутній працівник працюватиме зі старшим дизайнером і рештою команди над проєктами студії; надаватиме команді розробників рекомендації щодо імплементації дизайну; перевірятиме готові веб- та мобільні проєкти. Потрібно: від пів року досвіду роботи UI/UX-дизайнером; знання Figma та Adobe Suite; досвід створення вайфреймів, макетів і прототипів; знання візуального дизайну; англійська мова від B1; досвід підготовки матеріалів до друку буде перевагою.


4. Менеджер/ка з координування навчання до Ampli


Підлітковий акселератор Ampli шукає менеджера з координування навчання. Ідеальний кандидат: проактивний та комунікабельний; позитивний і вміє зарядити усіх навколо; стресостійкий, відповідальний та самостійний; вміє працювати у Google Docs; живе у Львові та готовий працювати з офісу. 


5. Освітній/я координатор/ка до INSCIENCE


Організація INSCIENCE шукає освітнього координатора. Людина опікуватиметься підготовкою до конференції, що відбудеться у вересні 2024 року: складатиме розклад та технічний сценарій події; проводитиме репетиції зі спікерами; збиратиме необхідну інформацію для зовнішньої комунікації; обиратиме спікерів для воркшопів і виступів та підтримуватиме з ними зв’язок; перевірятиме контент та генеруватиме ідеї для освітньої частини конференції тощо. Потрібен кандидат, який має досвід підготовки спікерів та спікерок до виступів; знає англійську на рівні B2+; має просунуті навички міжособистісного спілкування, досвід координації подій або управління освітніми програмами, навички тайм-менеджменту; є командним гравцем.


6. Проєктний/а асистент/ка до ГС «Ліга сильних»


Громадська спілка «Ліга сильних» шукає проєктного асистента. Що потрібно буде робити: здійснювати адміністративну підтримку проєкту; взаємодіяти з різними відділами та командами; провадити моніторинг та оновлювати статус проєкту, вести базу даних інформації про проєкт, оновлювати інформацію про виконання завдань у таск-менеджері; допомагати івент-менеджеру з організацією тренінгів тощо. Побажання до кандидата: досвід роботи проєктним асистентом чи на релевантних позиціях від 1-го року; вміння працювати з Google Docs, Calendar, Slack і таск-менеджерами; англійська мова від В2; дисциплінованість і відповідальне ставлення до дедлайнів; досвід організації та проведення онлайн-дзвінків на платформах Zoom, Meets, Teams тощо.


7. Менеджер/ка проєкту до ALARA WEAR (часткова зайнятість)


Український бренд одягу ALARA WEAR шукає менеджера проєкту. Основні завдання: комунікація з підрядниками, розміщення замовлень на виробництво; пошук нових підрядників; внесення інформації до бази даних (вартість матеріалів, собівартість виробів, наклади тощо); оновлення інформації на сайті та у соціальних мережах; комунікація з клієнтами та обробка замовлень. 


8. Education Project Manager до Laba


Laba Group шукає Education Project Manager. Людина на цій позиції буде покращувати наявні курси та розробляти нові; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; керувати просуванням продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту та прямо впливати на бізнес. Від кандидатів очікують: досвід роботи на позиціях продюсера освітнього проєкту чи project-, event-, account-менеджера; готовність розбиратися у диджитал-маркетингу, аналітиці та продажах; знань про системний підхід, чіткі процеси та координацію команди тощо.

Цікаво, як працювати в Laba Group?

Дізнавайтеся в профілі про цінності компанії та дивіться фото з корпоративів

Дивитися


9. Project Manager до infocus


Компанія infocus шукає Project Manager. Що потрібно робити: керувати розробкою та запуском нових та вже наявних проєктів, повʼязаних із чатботами та консьєрж-сервісом; вести комунікацію з потенційними мерчантами; координувати проєкти, спілкуватися з клієнтами, підрядниками й замовниками та інформувати їх про статус реалізації; генерувати ідеї для створення топових акцій для залучення клієнтів, передавати чіткі завдання копірайтерам, спеціалістам з SMM та маркетингу тощо. Суперкандидат має 1+ рік досвіду роботи на позиції Product або Project Manager; англійську на рівні від Upper Intermediate (B2). Досвід роботи в банківській сфері чи з чатботами буде перевагою.


10. Проєктний менеджер (навчання співробітників) до Школи бізнесу «Нової пошти»


Школа бізнесу «Нової пошти» шукає проєктного менеджера. Основні обов’язки: підготовка графіку навчання; комунікація з партнерами, колегами, тренерами, учасниками; аналіз заявок учасників, систематизація даних; формування звітів та аналітики по проєктах, презентація результатів обробки даних; бюджетування проєктів і ведення документації; підготовка комунікаційних матеріалів разом із дизайнером та копірайтером тощо. Вимоги до кандидата: вища освіта; досвід в управлінні проєктами від 2-х років; досвід роботи з освітніми проєктами/організація заходів; навички створювання презентацій, проведення перемовин та залучення необхідних людей у проєкти.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: