Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

06.06.24 Новини 7 хв читання

Щотижня збираємо для вас найпопулярніші вакансії — щоб ви знаходили «ту саму» роботу. Менеджер проєктів, сммник, менеджер кампаній чи продюсер освітніх проєктів — можливо, роботодавці чекають саме на ваше резюме? Віримо, що ці пропозиції зроблять чиїсь понеділки щасливими.

1. Community Manager до офлайн спільноти підприємців CEO Club


Офлайн-спільнота українських підприємців CEO Club шукає Community Manager. Типовий робочий день такого спеціаліста складається з перевірки чатів з учасниками у месенджерах, відповіді на їхні запитання, коротких робочих нарад з колегами, написання комунікацій для промо подій та дописів для соціальних мереж, внесення інформації в СRM, планування та підготовки подій і зустрічей, роботи над розвитком програми, форматів взаємодії та життя спільноти. Якщо вам подобається робочий день, де в центрі уваги багато командної взаємодії, спілкування з учасниками та постійна можливість навчатися чомусь новому, надсилайте резюме з супровідним текстом.

2. Account Manager до платформи Rozmova.me


Українська платформа перевірених психологів та психотерапевтів Rozmova.me шукає Account Мanager. В обов’язки входитиме організація та координація едукаційних заходів; співпраця з терапевтами для забезпечення якісного проведення івенту; підтримка та розвиток стосунків з існуючими B2B-клієнтами; оutreach нових лідів та нових клієнтів; ведення звітності, аналітики та оцінка ефективності заходів. Кандидатам знадобляться вища освіта; досвід роботи в B2B компанії або досвід організації різноманітних подій; відмінні організаційні та комунікативні навички, здатність працювати у команді тощо.

3. Менеджер/ка проєктів до Української Волонтерської Служби


Українська Волонтерська Служба шукає менеджера / менеджерку проєктів. Ключові обов’язки: планування активностей з підтримки волонтерів на тимчасово окупованих територіях; організація заходів за участі ключових стейкхолдерів волонтерства на ТОТ; підготовка презентаційних та аналітичних матеріалів; участь у тематичних публічних заходах, конференціях, круглих столах; прогнозованої ситуації на ТОТ тощо. Вимоги: бездоганна ділова репутація, доброчесність та етика; досвід організації проєктів та заходів у громадському секторі; відмінні аналітичні та комунікаційні навички; здатність переконувати та виступати публічно; особиста зацікавленість та готовність працювати з темою тимчасової окупації.

4. Event/Community Manager до музично-освітнього стартапу DIM


Вільна музична школа DIM шукає Event/Community Manager. Спеціаліст / спеціалістка на цій позиції буде планувати та проводити події для резидентів і гостей DIM; шукати цікавих ведучих; продумувати і постійно покращувати досвід учасників; представляти DIM на подіях; модерувати та наповнювати життям форуми і групи онлайн-спільноти тощо. Потрібно мати подібний досвід з онлайн- та офлайн-спільнотами; любити людей, отримувати задоволення від спілкування наживо та онлайн; мати гарні організаторські навички, вміти get things done; любити музику та чудово володіти українською мовою. Грамотна англійська також буде великим плюсом.

5. Education Coordinator до SET University


Science Entrepreneurship Technology University шукає Education Coordinator. Основні завдання: комунікація зі студентами та викладачами щодо поточних завдань протягом навчального року; відвідування занять (підтримка навчального процесу); робота з LMS: відстеження успішності студентів, завантаження матеріалів, внесення змін; комунікація зі студентами; збір фідбеку і проведення фідбек-сесій; комунікація з залученими до викладання експертами, менторами/науковими керівниками магістерських робіт. Ідеальний кандидат / кандидатка має гарні навички тайм-менеджменту і пріоритизації завдань; етично спілкується з усіма учасниками робочих процесів; вміє працювати з таблицями; вільно та грамотно володіє українською мовою та англійською від A2.

6. Social Media Manager до Української Волонтерської Служби


Українська Волонтерська Служба шукає Social Media Manager. Основні обов’язки: планування, ведення та розвиток соціальних мереж організації; комунікація з партнерами щодо взаємного поширення контенту; збір та поширення контенту, створеного комунікаційними менеджерами; розвиток та збільшення аудиторії та спільноти у соціальних мережах; взаємодія з аудиторією: волонтерами, читачами та людьми, які звертаються з запитами у соціальних мережах тощо. Кандидатам знадобляться: бездоганна письмова українська мова; досвід роботи в SMM від одного року; дипломатичність та уважність до деталей; розуміння особливостей різних соціальних мереж; володіння інструментами Meta на базовому рівні; віра у те, що кожна людина може творити зміни.

7. Менеджер кампаній до Fozzy Group


Fozzy Group шукає менеджера / менеджерку кампаній. До його / її обов’язків входитиме реалізація та стеження за безперебійною роботою кампаній (персональні пропозиції); налаштування, запуск та автоматизація комунікацій (mob app, viber, sms); співпраця з кросфункціональними підрозділами щодо впровадження доопрацювань системи (автоматизація кампаній); аналіз комунікацій. Кандидатам знадобляться: вища освіта; знання MS Office (Word, Excel, Power Point); відмінні організаційні здібності, уважність та відповідальність; вміння працювати самостійно і в команді та орієнтуватися на результат. Досвід роботи в маркетингу та з CRM-системами — буде перевагою.

8. Education Project Manager до SKVOT


Онлайн-школа популярної культури SKVOT, що входить до Laba Group, шукає Education Project Manager. Майбутні таски: шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; покращувати існуючі курси та розробляти нові; проводити перемовини з потенційними лекторами; керувати просуванням продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії тощо. Необхідні навички: досвід роботи на позиціях продюсера/-ки іншого освітнього проєкту / менеджера/-ки / аккаунт-менеджера/-ки; готовність розбиратися в діджитал-маркетингу, аналітиці та продажах; знання про системний підхід, чіткі процеси та координацію команди; бажання отримувати від роботи драйв і любити те, чим займаєшся та інші.

Як працюється в Laba Group?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати

9. Sales&Support Manager до Projector


Projector Creative & Tech Institute шукає Sales manager для освітнього проєкту. Обов’язки: опрацювання лідів телефоном та консультування майбутніх студентів; робота з CRM, телефонією, месенджерами; тісна співпраця з продуктовою командою. Вимоги: досвід роботи у продажах та розуміння, що у цьому головне; бажання надалі розвиватись у сфері продажів; зацікавлення освітою та саморозвитком; вміння знайти підхід до будь-якої людини; 100% командний гравець; вміння грамотно управляти власним часом.

Як працюється в Projector?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати

10. Продюсер/-ка освітніх проєктів до Laba


Laba в Україні шукає продюсера / продюсерку освітніх проєктів. Основні завдання: покращувати існуючі курси та розробляти нові; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; керувати просуванням продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту та прямо впливати на бізнес. Ідеальний кандидат — має досвід роботи на позиціях продюсера/-ки іншого освітнього проєкту / project-/event-/account-менеджера/-ки; готовий розбиратися в діджитал-маркетингу, аналітиці та продажах; знає про системний підхід, чіткі процеси та координацію команди; відчуває та розуміє людей, які іноді самі не розуміють, чого хочуть; хоче отримувати від роботи драйв і любити те, чим займається.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: