Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

11.07.24 Новини 7 хв читання

Мріємо про те, щоб понеділки наших читачів були щасливими, тому збираємо найкращі вакансії. Цього разу в добірці різні пропозиції — від проєктних менеджерів до режисера монтажу і фахівця з комунікацій. Переглядайте, щоб обрати щось для себе.


1. Менеджер/ка національних проєктів до БО «БФ «МХП– Громаді»


Благодійна організація «БФ «МХП–Громаді» шукає менеджера національних проєктів. Завдання працівника: організовувати та контролювати виконання робіт у межах проєктів — від старту до завершення; спілкуватися з зацікавленими сторонами; управляти ризиками; моніторити ефективність реалізації проєктів тощо. Потрібно: вища освіта (бажано у сфері управління проєктами); досвід роботи з освітніми, культурними, медичними проєктами; відмінні організаційні здібності та уважність до деталей; високий рівень комунікативних навичок; вміння працювати з великими масивами даних; готовність до великої кількості відряджень по Україні, наявність водійських прав. 


2. Project Manager до Big City Lab


Українське урбан-бюро Big City Lab шукає Project Manager. Людина вестиме проєкти (планування термінів реалізації, координація команди, звітність), зокрема з розробки посібників і стандартів; управлятиме командою архітекторів, аналітиків та підрядників у межах проєктів; формуватиме нові партнерства. Від кандидата очікують: досвід управління проєктами (робота з командою, донорами, підготовка грантових заявок, документація і звітування); вільне володіння англійською мовою. Досвід роботи з темою безбар’єрності буде перевагою.


3. Education Project Manager до Laba


Laba Group шукає Education Project Manager. Людина на цій позиції буде покращувати наявні курси та розробляти нові; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; керувати просуванням продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту та прямо впливати на бізнес. Від кандидатів очікують: досвід роботи на позиціях продюсера освітнього проєкту чи project-, event-, account-менеджера; готовність розбиратися у диджитал-маркетингу, аналітиці та продажах; знань про системний підхід, чіткі процеси та координацію команди тощо.

Цікаво, як працювати в Laba Group?

Дізнавайтеся в профілі про цінності компанії та дивіться фото з корпоративів

Дивитися


4. Режисер/ка монтажу на фриланс до медіа «ШоТам»


Медіа добрих новин «ШоТам» шукає режисера монтажу. Людина монтуватиме сюжети довжиною 1–5 хвилин. Потрібно знати Adobe Premiere та мати портфоліо. Вакансія передбачає часткову зайнятість. 


5. Менеджер/ка з комунікацій до «Будуємо Україну Разом»


Громадська організація «Будуємо Україну Разом» шукає менеджера з комунікацій. Мета посади — практичне втілення комунікаційної стратегії БУР, що передбачає розвиток зовнішніх та внутрішніх каналів комунікації та формування бренду ГО в публічному просторі. Обов’язки: створення PR-плану продукту; створення та оновлення бази амбасадорів, стейкхолдерів та медіа для окремих типів продуктів та регіонів; написання та розміщення текстів для різних каналів комунікацій; підготовка презентацій для PR-активностей тощо. Потрібно: досвід роботи в комунікаціях, PR, маркетингу від 2-х років; досвід співпраці з медіа; досвід розробки та втілення комунікаційного плану; вміння писати тексти у різних жанрах; досвід співпраці з медіа та ЛСД; досвід роботи з підрядниками та документами.


6. Проджект-менеджер/ка до архітектурної майстерні balbek bureau


Архітектурна майстерня balbek bureau шукає проджект-менеджера. Зони відповідальності: коректне планування проєкту: визначення SOW і етапів проєкту, планування ресурсів, аналіз проєктних ризиків і обмежень, формування очікувань стейкхолдерів; контроль за виконанням проєктних KPIs; тактичне планування робіт у межах проєкту, пріоритизація завдань, менеджмент змін; підвищення рівня задоволеності клієнта (формування очікувань, своєчасне інформування про перебіг проєкту, вибудовування партнерських відносин); розвиток проєктної команди. Потрібно: від 3-х років досвіду на аналогічній посаді, вільна англійська.


7. Асистент/ка проєктного менеджера до ГО «Вільний вибір»


Громадська організація «Вільний вибір» шукає проєктного асистента. Що потрібно робити: асистувати проєктному менеджеру: брати участь у розподілі та виконанні завдань, контролювати виконання дедлайнів; допомагати проєктному менеджеру на етапах звітності проєкту; співпрацювати з командою проєкту; допомагати менеджеру проєкту у розробці проєктної документації; взаємодіяти з партнерами та організовувати заходи. Побажання до кандидата: досвід у проєктному менеджменті від 1-го року; уважність до деталей, зібраність; наявність ФОП 3-ої групи або готовність його відкрити. Попередній досвід роботи у сфері ветеранських справ буде перевагою.


8. Менеджер/ка по роботі з клієнтами до медіа «Погляд»


Команда медіа «Погляд» шукає менеджера по роботі з клієнтами. Обов’язки: супровід комерційних замовлень від запиту до початку реалізації; наповнення та обробка клієнтської бази, залучення нових клієнтів; продаж комерційних медіапослуг (B2B); комунікація з наявними клієнтами. Вимоги: відповідальне ставлення до роботи, організованість; уміння чути та розуміти клієнта; впевнені навички роботи з базовими інструментами Microsoft Office, Google; грамотна українська. 


9. Фінансовий/а менеджер/ка до БО «Фонд Сергія Притули»


«Фонд Сергія Притули» шукає фінансового менеджера. Чим потрібно буде займатися: фінансовий супровід, бюджетування та контроль витрат у межах проєктів фонду; планування, адміністрування, контроль та документація проєктних витрат; своєчасна підготовка проміжної та фінальної фінансової звітності для партнерів; щоквартальне планування бюджету для партнерських проєктів тощо. Портрет ідеального кандидата: вища освіта в галузі економіки або фінансів; мінімум 2 роки досвіду фінансового адміністрування грантових проєктів; знання принципів бухгалтерського обліку; знання англійської мови є перевагою, але не умовою; високий рівень відповідальності та увага до деталей.


10. Communications Specialist до balbek bureau


Майстерня balbek bureau шукає Communications Specialist, щоб разом розповідати світові про український дизайн і людей, які його творять. Що потрібно робити: співпрацювати з Head of PR & Communications в управлінні брендом і репутацією; розвивати соціальні мережі бюро разом із копірайтеркою, графічним дизайнером та PR-асистенткою; будувати та підтримувати відносини з місцевими й міжнародними ЗМІ; готувати спікерів до публічних виступів; подавати проєкти бюро на профільні конкурси; створювати презентації, медіакіти й інші матеріали для зовнішніх і внутрішніх стейкхолдерів. Вимоги: 2+ роки досвіду в комунікаціях; відмінне знання англійської та української мов; проактивний підхід і сильні організаційні навички; інтерес до дизайну та архітектури.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: