Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

17.08.23 Новини 5 хв читання

Цього тижня користувачі Happy Monday виявили найбільший інтерес до вакансій проджект-менеджерів, асистентів проєктів, комунікаційників, менеджерів з продажу. Якщо вас також цікавить один із цих напрямів, перевірте, чи не проґавили ви топову вакансію.


1. HR Administrator до ELVTR


Компанія ELVTR, що є частиною глобальної онлайн-освітньої компанії Laba Group, шукає HR Administrator. Кандидат повинен бути уважним до деталей, організованим, ініціативним. Він вестиме особові справи працівників, забезпечуючи актуальність усіх документів, відповідність політикам компанії; готуватиме фінансову документацію, пов’язану з кадрами; допомагатиме в процесі найму та адаптації нових працівників. Серед вимог — досвід адміністративної роботи в кадровій сфері не менше 1 року.

Laba Group — міжнародна EdTech-компанія

Вона створила й розвиває 5 шкіл, де можна здобути навички в бізнесі, креативній сфері та IT

Дізнатися більше


2. Менеджер/ка проєктів до Postmen


Агенція Postmen шукає менеджера/ку проєктів. Основні вимоги: досвід керування проєктами від 2 років; вміння легко вибудовувати й підтримувати комунікацію в команді та з клієнтом; мати хороші аналітичні й презентаційні здібності; проактивний підхід до роботи та націленість на результат. Перевагою буде релевантний досвід на посаді Account Manager або New Business Manager, англійська на рівні Upper-Intermediate. Компанія пропонує офіційне працевлаштування, різноманітні гуртки, роботу в затишному офісі з корпоративними обідами.


3. Асистент проєкту «Політея»


Неурядова організація «Політея» шукає асистента проєкту. Основні обов’язки: організація та координація всіх офлайн та онлайн-заходів у межах проєкту; налагодження контактів, комунікація та підтримка викладачів, експертів, колегіантів, модераторів та інших залучених осіб; підготовка всіх необхідних інформаційних матеріалів за проєктом. Під час відбору кандидат повинен продемонструвати здатність працювати іноді в умовах сильного стресу, проявляти наполегливість у розв’язанні складних завдань. Вільне усне та письмове володіння українською та англійською мовами — must.


4. Контент-менеджер/ка до спільного проєкту МОН та ЮНІСЕФ


Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та МОН шукають контент-менеджера/ку, що вміло поєднує ведення соціальних платформ та професійне створення фото-, відеоконтенту для них. Буде перевагою «робоча» англійська (B2+), вміння створювати анімаційні ролики та motion-design, базове розуміння державної та освітньої сфер. Позиція передбачає full-time залучення в офісі МОН у Києві. Також можливі нерегулярні оплачувані відрядження Україною відповідно до безпекової ситуації в країні.


5. Personal assistant до Roosh


Компанія Roosh, що створює та інвестує в проєкти з фокусом на AI&ML, шукає Personal assistant. Кандидат має володіти відмінними комунікативними та організаційними навичками, вільно розмовляти українською та англійською, вміти вести перемовини, жартувати. Компанія пропонує комфортну політику відпусток, компенсацію транспортних витрат для офісних працівників, фінансову підтримку в різних життєвих обставинах. 


6. Молодший рекрутер/ка до DMP Development GROUP


Українсько-швейцарська аутсорсингова компанія DMP Development GROUP шукає молодшого рекрутера/ку. Його чи її завданнями буде пошук та аналіз резюме кандидатів, первинні співбесіди/телефонний скринінг та комунікація з кандидатами, амбасадорство компанії на заходах/платформах/подіях. Ідеальний кандидат має бути комунікабельним, уміти чути й відчувати співрозмовника навіть на відстані, активно й професійно комунікувати в соцмережах.


7. Content/Community Manager до Mental Health platform Rozmova


До платформи пошуку перевірених психотерапевтів Rozmova шукають Content/Community Manager. Команді бракує активної та амбіційної людини, яка має глибокий досвід у створенні контенту та комунікаціях і водночас — базову освіту психотерапевта. Фахівець відповідатиме за створення контенту — від реалізації ідеї до постингу в соціальних мережах, комунікуватиме з командою маркетингу і психотерапевтами платформи, створюватиме контент для колаборацій із брендами на психологічні теми.


8. Менеджер з продажу (Remote Sales Manager) до Mr. Glazier


Компанія з ремонту та встановлення вікон Mr. Glazier шукає менеджера з продажу. Обов’язками буде: розроблення та впровадження ефективних стратегій для досягнення високих показників із продажів; залучення потенційних клієнтів на ринку США. Ідеальний кандидат повинен мати щонайменше 1 рік досвіду успішних продажів на аналогічній посаді, відмінний рівень англійської (В2-С1); практичний досвід високих цільових продажів і здібності до ведення переговорів. Позиція передбачає роботу в нічну зміну (15:00-01:00 за київським часом).


9. Junior IT Sales Manager до robot_dreams


EdTech-компанія Laba Group шукає Junior IT Sales Manager на проєкт robot_dreams. Задачі на цій посаді: робити 50 дзвінків тривалістю 120 хвилин в день по гарячій базі потенційних студентів; з’ясовувати потребу клієнта та доносити цінність продукту; вносити актуальні дані в CRM; листуватися з клієнтами електронною поштою та в месенджерах. Компанія пропонує компенсацію 50% на спорт, англійську та зовнішнє навчання; зростання всередині команди.


10. Project Manager до New Dealigence


Компанія New Dealigence шукає Project Manager, який має досвід у створенні системи управління проєктами з нуля та формальну освіту у сфері PM. Потрібно буде допомогти компанії перейти на єдину систему управління проєктом, PM tool (ClickUp) та побудувати нові процеси; налаштувати й удосконалити робочі процеси, створити нові чіткі процедури. Кандидат повинен мати від 3 років досвіду в управлінні проєктами та роботи з кросфункціональними командами.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: