Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

25.07.24 Новини 9 хв читання

Мріємо про те, щоб понеділки наших читачів були щасливими, тому збираємо найкращі вакансії. Цього разу в добірці різні пропозиції — від асистента з маркетингу та івент-менеджера до куратора навчальних курсів і креативного копірайтера. Переглядайте, щоб обрати щось для себе.


1. Marketing Assistant до Laba Global


Laba Group шукає Marketing Assistant. Завдання майбутнього працівника: налаштовувати рекламні кампанії в Facebook Ads/Google Ads; брати участь в зустрічах/процесах, які можуть покращити результати вебінарів, реклами та email-маркетингу; складати маркетингові звіти; комунікувати з продюсерами, копірайтерами та дизайнерами, давати їм фідбек щодо якості РК; робити email-розсилки; проводити A/B-тестування. Ідеальний кандидат: прагне розвиватися у сфері маркетингу; знає англійську на рівні Intermediate або вище; має аналітичний склад розуму та досвід роботи з таблицями. Будуть перевагою досвід роботи з Facebook Ads/Google Ads та розуміння маркетингових метрик.

Цікаво, як працювати в Laba Group?

Дізнавайтеся в профілі про цінності компанії та дивіться фото з корпоративів

Дивитися


2. Event-менеджер/ка до «Видавництва Старого Лева»


«Видавництво Старого Лева» у пошуках event-менеджера у Києві. Основні обов’язки: організація подій у книгарнях для дорослих та дітей (зустрічі, майстер-класи, мистецькі виставки); аналіз запитів щодо подій; ведення проєктів під ключ: від ідеї через детальне поетапне планування до повної реалізації; комунікація з менеджерами, підрядниками, партнерами тощо. Вимоги: бути на «ти» з соціальними мережами; швидко навчатись; бути командним гравцем; не боятись звітностей та аналітики; бути системним, відповідальним й організованим; любити книжки.


3. Копірайтер/ка до фонду Markus Foundation (часткова зайнятість)


Благодійний фонд Markus Foundation шукає копірайтера. Що потрібно робити: дописи для соцмереж фонду та його ветеранського проєкту (Telegram, Instagram, Facebook, Twitter); статті для сайту, тексти email-розсилок та ситуативні матеріали (презентації, листівки тощо). Від кандидата очікують: досвід написання текстів для соцмереж українською мовою; готовність писати тексти для e-mail розсилок, сайту, подій тощо; вміння писати простими словами про складне; допитливість та бажання розбиратися в темах, з якими ще не працювали; грамотність та уважність.


4. Customer Support Specialist до Loop


Компанія Loop шукає Customer Support Specialist. Треба відповідати на запити та скарги клієнтів телефоном, електронною поштою та в чаті; надавати інформацію про продукти та послуги; оперативно розв’язувати проблеми користувачів; документувати взаємодії з клієнтами та рішення. Від кандидата очікують: відмінні письмові та усні навички спілкування англійською мовою на рівні C1; стабільне підключення до інтернету та надійний комп’ютерний комплект; просунуті навички розв’язування проблем та здатність швидко орієнтуватися; попередній досвід роботи у сфері обслуговування клієнтів буде перевагою, але не є обов’язковим.


5. New Business Manager до MOKO Digital Agency


Комунікаційна агенція MOKO шукає New Business Manager. Основні обов’язки: пошук та залучення нових клієнтів; підготовка комерційних пропозицій та презентацій для потенційних клієнтів; ведення перемовин та укладання угод з клієнтами; підготовка регулярних звітів щодо результатів роботи; підготовка тендерної документації та ведення тендерного процесу. Потрібно: релевантний досвід роботи від 2 років; знання цифрового маркетингу та інструментів соціальних мереж; знання пакета Microsoft Office: Excel, Word, PowerPoint, а також Google-сервісів; знання AURA та Worksection; обізнаність у темі документообігу.


6. Куратор/ка курсів до robot_dreams


Laba Group шукає куратора онлайн-курсів до IT-школи robot_dreams. Завдання: допомагати студентам у розв’язанні їхніх проблем; стежити за розкладом курсу; контролювати наповнення особистого кабінету студентів; допомагати лектору в організації навчання; моніторити прогрес студентів, підтримувати їх та мотивувати протягом навчання; допомагати з розвитком IT-ком’юніті. Ідеальний кандидат: вміє працювати з великими обсягами інформації; вибудовує ефективну комунікацію та вирішує конфліктні ситуації; генерує нові ідеї та впроваджує їх у роботу; вміє грамотно писати тексти.


7. Learning and Development Specialist Junior до Uklon


Продуктова IT-компанія Uklon шукає Learning and Development Specialist Junior. Що треба робити: працювати з запитами на зовнішнє індивідуальне та групове навчання; організовувати внутрішні групові навчальні заходи; співпрацювати з внутрішніми експертами в розробці навчання; співпрацювати з зовнішніми провайдерами навчання; долучатись до глобальних L&D-проєктів. Що потрібно: знання ринку провайдерів навчання; навички професійної комунікації; досвід в адмініструванні документації; англійська від B1; будуть перевагою: базові знання ІТ-домену, навички проведення презентацій і публічних виступів, знання основних засад adult learning.

Все ще вагаєтеся?

Дізнайтеся про роботу, навчання та кар’єрний розвиток у компанії Uklon

Читати


8. Асистент/ка менеджера з комунікацій до МБФ «Карітас України»


МБФ «Карітас України» шукає людину на позицію асистента менеджера з комунікацій. Обов’язки: допомога у виконання комунікаційних планів та контент-планів проєкту чи програми; співпраця з програмною командою для підготовки та представлення проєктів перед грантодавцями; написання пресрелізів, статей; робота з соціальними мережами тощо. Вимоги: вища освіта; досвід роботи від 2-х років у сфері комунікації та PR; досвід роботи в міжнародних або громадських організаціях, благодійних фондах, а також комунікаційний супровід проєктів або волонтерських ініціатив; англійська від А2–В1.


9. Creative Copywriter до Projector


Український онлайн-інститут Projector шукає Creative Copywriter. Які завдання прилітатимуть: генерувати ідеї та писати копі для рекламних кампаній на різних майданчиках; вести соцмережі інституту: генерувати ідеї для постів та відео, брати участь у спільних брейнштормах; розробляти спільно з командою контент-стратегії для соцмереж та реалізовувати їх; вигадувати меми для професійної спільноти. Що потрібно: вірити, що освіта може бути крутою та змінювати життя; ідеально знати українську мову та трохи speak English; мати 2+ років досвіду у сфері креативного копірайтингу та SMM і підтвердити це своїм портфоліо; розумітися на соцмережах.

Давно мрієте працювати у Projector?

Дізнавайтеся про підтримку та розвиток працівників у компанії

Читати


10. Методист/ка по роботі з вчителями та онлайн-координації освітньої програми для підлітків до UActive


savED разом зі Spirit of America та іншими партнерами розпочинає освітню програму для підлітків із малих громад у Миколаївській, Київській та Чернігівській областях, тож шукають методиста по роботі з вчителями. Обов’язки: фасилітація 2-4 онлайн-зустрічей на тиждень; щотижневі зустрічі з вчителями за змістом посібника UActive; відстеження прогресу успішності команд на гейміфікованій платформі та за потреби зворотний зв’язок вчителям та менторам; коригування матеріалу згідно з посібником UActive на платформі тощо. Вимоги: мотивація працювати з молоддю та вчителями; вміння модерувати зустрічі, додавати інтерактивні інструменти до онлайн-сесій; знання цифрових інструментів для роботи онлайн (Zoom, Padlet, Google Workspace); ФОП 3-ої групи.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: