Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

25.08.23 Новини 9 хв читання

Цього тижня читачів Happy Monday зацікавили, зокрема, пропозиції від міжнародних компаній. Це вакансії для рекрутерів, спеціалістів клієнтської підтримки, Business Development спеціалістів. Також компанії шукають дизайнерів, аутріч-фахівців, креативників.


1. Дизайнер до Alterra Group


Alterra Group, що спеціалізується на девелопменті та управлінні комерційною нерухомістю «під ключ», шукає дизайнера. Його обов’язками буде: розроблення дизайн-матеріалів, створення диджитал-макетів, генерація ідей для фірмового стилю та брендингу, координація та контроль підрядників із креативу. Кандидат повинен мати успішний досвід роботи від двох років на позиції дизайнера, знання Adobe Photoshop та Illustrator, знання After Effects, Lightroom буде плюсом. Компанія пропонує медичне страхування, високий рівень свободи дій.


2. Junior Creative Specialist до BetterMe


BetterMe — компанія, яка розробляє IT-продукти у категорії здоров’я та дозвілля, — шукає Junior Creative Specialist. Він чи вона генеруватиме ідеї та складатиме сценарії для креативних рекламних кампаній, аналізуватиме контент у Health&Fitness сфері, добиратиме візуальну базу та потенційні теми для креативів. Перевага кандидатам, які володіють англійською на рівні Upper/Advanced, мають досвід у створенні контенту для соцмереж та досвід роботи з текстом. 

BetterMe — компанія № 1 у світі в категорії Health & Fitness

Дізнайтеся про компанію більше

Читати


3. Business Development Intern до Jiji


Продуктова IT-компанія родом з України Jiji запускає non-tech стажування для Business Development спеціалістів з можливим працевлаштуванням. Це стажування для тих, хто має досвід роботи або волонтерства в ГО, брав участь у волонтерських програмах, має досвід продажів чи ведення переговорів, володіє англійською на рівні B2 або вище, зможе приділяти стажуванню 5 годин на день. Перевагами буде володіння французькою та досвід лідогенерації. Стажування оплачуване. Формат на вибір: онлайн з будь-якого куточка планети, офлайн та гібридний — у Києві чи Варшаві.


4. Молодший рекрутер/ка до DMP Development GROUP


Україно-швейцарська аутсорсингова компанія DMP Development GROUP шукає молодшого рекрутера/ку. Основними завданнями буде: пошук та аналіз резюме кандидатів, первинні співбесіди/телефонний скринінг та комунікація з кандидатами, амбасадорство компанії на заходах/платформах/подіях у межах профілю та інтересу, адміністративна робота. Для успішної роботи на цій посаді необхідно знати англійську та/або німецьку мову.


5. Customer Support Representative (for Ukrainians Abroad) до Livingston Research


Міжнародна компанія у сфері  Ed-Tech Livingston Research шукає Customer Support Representative. Серед вимог: письмова та розмовна англійська рівня Upper-Intermediate/Advanced; можливість працювати в нічні зміни. Перевагами буде будь-який досвід підтримки клієнтів, участь у міжнародних програмах обміну, як-от Erasmus. Робота передбачає виключно письмову взаємодію з клієнтами. Компанія пропонує конкурентоспроможну зарплату в доларах, можливість поєднувати роботу з навчанням.

Livingston Research працює на ринку вже 12 років

Дізнайтеся, які цінності допомагають команді досягати високих результатів

Читати


6. Контент-менеджер, Outreach Specialist (з навчанням) до Admix Global


SEO-агенція Admix Global шукає контент-менеджера, Outreach Specialist. Ідеальний кандидат/ка володіє англійською на рівні Intermediate і вище, має базові знання SEO, розуміє аутріч-стратегії. Компанія пропонує конкурентну зарплату з прив’язкою до курсу USD, безплатні курси англійської мови, систему мотивації та заохочення працівників.


7. Junior Community Specialist до Gathers


Ed-tech стартап Gathers від Roosh шукає Junior Community Specialist. Ця роль передбачає налагодження міцних зв’язків з інженерами ML, дослідниками ШІ, спеціалістами з оброблення даних та іншими експертами. Для роботи необхідні технічні навички в управлінні віртуальними подіями та пов’язаними платформами (Zoom, Discord, Meetup, Eventbrite), відмінні комунікативні навички, здатність взаємодіяти з різноманітною аудиторією. Компанія пропонує доступ до всіх освітніх або бізнес-заходів Roosh, корпоративні уроки англійської.


8. Менеджер по роботі з клієнтами до YES Center


Компанія YES Center, основними напрямами діяльності якої є вища освіта, стажування та мовні курси за кордоном, шукає менеджера по роботі з клієнтами. Ця вакансія для вас, якщо ви комунікабельні, ввічливі, тактовні, привітні, знаєте англійську (розмовну, письмову) на рівні не нижче за Upper-Intermediate. Основними обов’язками буде: консультування потенційних клієнтів, робота з посольствами, вишами та школами; ведення переговорів та ділового листування із закордонними партнерами.


9. HR Administrator до ELVTR


Компанія ELVTR, що є частиною глобальної онлайн-освітньої компанії Laba Group, шукає HR Administrator. Кандидат повинен бути уважним до деталей, організованим, ініціативним. Він вестиме особові справи працівників, забезпечуючи актуальність усіх документів, відповідність політикам компанії; готуватиме фінансову документацію, пов’язану з кадрами; допомагатиме в процесі найму та адаптації нових працівників. Серед вимог — досвід адміністративної роботи в кадровій сфері не менше 1 року.

ELVTR є одним із проєктів Laba Group

Хочете дізнатися, як тут працюється?

Читати


10. Графічний дизайнер до Okay Monday Agency


Комунікаційна агенція Okay Monday Agency шукає графічного дизайнера, який створюватиме дизайн-матерiали, пропонуватиме й реалізовуватиме креативні ідеї, презентуватиме свої ідеї клієнту (разом з командою). Кандидат повинен мати професійне портфоліо, досвід роботи від 1 року, інтерес до трендів дизайну, реклами, володіти навичками роботи з графічними редакторами.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: