Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

27.06.24 Новини 6 хв читання

Зустрічайте нашу нову добірку найпопулярніших вакансій. Робимо все для того, щоб ви знайшли роботу своєї мрії. Цього разу вакансії в івент- та проєктному менеджменті, креативному копірайтингу, UI/UX-дизайні, продажах та інших сферах. Не проґавте свій шанс змінити життя на краще.


1. Event-менеджер/ка до «Видавництва Старого Лева»


«Видавництво Старого Лева» шукає event-менеджера до відділу піару та маркетингу. Потрібна людина, яка вміє, може та хоче організовувати події (презентації книг, зустрічі з авторами, фестивалі, майстер-класи тощо); може вести проєкти під ключ: від ідеї до повної реалізації; знаходить спільну мову з авторами, менеджерами, медіа; вміє добре та цікаво писати; є командним гравцем; любить книжки; не боїться звітностей та аналітики. Вакансія передбачає виконання тестового завдання.


2. Junior UI/UX Designer до Synchronized Studio


Synchronized Studio шукає Junior UI/UX Designer. Майбутній працівник: працюватиме зі старшим дизайнером і рештою команди над проєктами студії; надаватиме команді розробників рекомендації щодо імплементації дизайну; перевірятиме готові веб- та мобільні проєкти. Потрібно: від пів року досвіду роботи UI/UX-дизайнером; знання Figma та Adobe Suite; досвід створення вайфреймів, макетів і прототипів; знання візуального дизайну; англійська мова від B1; досвід підготовки матеріалів до друку буде перевагою.


3. Асистент/ка проєктного менеджера до Save Ukraine


Гуманітарна організація Save Ukraine шукає асистента проєктного менеджера. Потрібно: стежити за виконанням вимог звітності всіма учасниками проєкту; контролювати виконання показників проєкту; займатися щомісячною звітністю; комунікувати з донором щодо всього перерахованого вище; виконувати інші доручення проєктного менеджера. Вимоги до кандидата: досвід роботи в громадському секторі; загальні знання у галузі проєктного менеджменту; знання української та англійської мов на високому рівні; просунутий рівень користування Excel та Power Point.


4. Проєктний/а координатор/ка до Innov8


Центр інновацій та підприємництва Innov8 шукає проєктного координатора. Обов’язки: розробляти та підтримувати проєктні графіки, плани роботи та моніторингу; контролювати розподіл бюджету та витрат, забезпечуючи ефективне використання ресурсів; розвивати та підтримувати стосунки з учасниками програми, менторами та зацікавленими сторонами тощо. Вимоги: релевантна освіта; зацікавленість в інноваціях та екосистемі підприємництва в Україні; просунуті аналітичні навички; організованість, пунктуальність, вміння працювати в команді; вільне володіння українською та англійською мовами від B2+.


5. Стажист/ка-фахівець/чиня з цифрової трансформації HR-процесів до Fozzy Group


Fozzy Group шукає стажиста-фахівця з цифрової трансформації HR-процесів. Потрібен вмотивований студент 4–6 курсів або нещодавній випускник університету, який прагне долучитися до команди. Вимоги: бути впевненим користувачем Excel та PowerPoint; вміти аналізувати та структурувати інформацію; не боятись брати на себе відповідальність; підходити до розв’язання завдань творчо; базово розуміти, як проводяться опитування та аналізується поведінка користувачів на сайтах. Стажист отримає офіційне та оплачуване працевлаштування, гнучкі умови для поєднання роботи та навчання, можливість продовжити кар’єру в компанії після стажування.


6. Помічник/ця керівника до OneFunEnglish (часткова зайнятість)


Онлайн-школа англійської мови OneFunEnglish шукає помічника керівника на неповний день. Людина вестиме звітності; асистуватиме під час онлайн-зустрічей; спілкуватиметься з клієнтами в інстаграм (Direct); шукатиме необхідну інформацію в інтернеті. Потрібно: знання Microsoft Office та Google Documents; усна та письмова грамотність; відповідальність, дотримання дедлайнів та креативне мислення.


7. SMM, Copywriter, Content Creator до PoliSmed Clinic


PoliSmed Clinic (загальна медицина, апаратна та інʼєкційна косметологія) шукає SMM, Copywriter, Content Creator. Що буде робити працівник: розробляти стратегії просування в соцмережах; складати контент-план; шукати та готувати фото- та відеоматеріали; взаємодіяти з командою таргетингу та реклами; монтувати Reels, робити дизайн макетів Stories/дописів в айдентиці бренду; писати тексти для дописів та Stories. Потрібно: досвід роботи в beauty-нішах від 3-х років; наявність портфоліо; розуміння технічних метрик SMM; розуміння алгоритмів Facebook, Instagram тощо.


8. Creative Copywriter до SKVOT


Школа популярної культури SKVOT, що є частиною Laba Group, шукає Creative Copywriter. Таски: створювати тексти для лендингів, рекламних матеріалів, email-розсилок; генерувати ідеї для комунікаційних кампаній та брендингових проєктів; писати тексти для різних платформ: Instagram, Telegram, LinkedIn, Facebook, YouTube; шукати нові формати для креативів та вміти їх реалізовувати; проводити ресьорчі, шукати інсайти ЦА, аналізувати ефективність текстів та покращувати їх тощо. Скіли: від 2-х років досвіду інхаус або в агенціях; влучання у ToV з першої літери; досвід роботи з різними форматами реклами, лендингами та роликами.

Цікаво, як працювати в Laba Group?

Дізнавайтеся в профілі про цінності компанії та дивіться фото з корпоративів

Дивитися


9. Менеджер/ка з продажів до видавництва ist publishing


Видавництво ist publishing шукає менеджера з продажів. Завдання працівника: оброблення замовлень, що надходять на сайт та через соціальні мережі; комунікація з клієнтами поштою чи телефоном; спілкування з партнерами та контроль звітності; розширення місць продажу книг в Україні та за кордоном, розсилка партнерам актуальних релізів та оновлень каталогу; розв’язання логістичних питань. Що знадобиться: базове розуміння інструментів продажів, досвід комунікації з клієнтами, готовність ініціювати процеси та брати відповідальність, а також любов до книжкової сфери.


10. Сценарист/ка (англійська мова) до United24 Media


Команда United24 Media шукає сценариста. Потрібно: шукати теми та ідеї для сценаріїв відео; писати сценарії; наповнювати сценарії матеріалами для монтажу відео; фіналізувати відео разом із режисером монтажу. Потрібно: письмова англійська на рівні від С1; аналітичні здібності та критичне мислення; вміння шукати першоджерела і перевіряти інформацію; глибоке розуміння міжнародного політичного і медійного середовища в контексті України; вміння мислити візуальними образами ще на етапі підготовки сценарію; вміння передавати складні теми та повідомлення в короткій формі (відео на 60–90 секунд для соцмереж).

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: