Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

27.07.23 Новини 8 хв читання

Цього тижня найбільший інтерес користувачів нашої платформи викликали вакансії персональних асистентів, офіс-менеджерів, проджект-менеджерів та інші. Перевірте, можливо, якісь із цих пропозицій відповідають і вашому запиту.


1. Ментор/ка в освітній проєкт «Впливові» до Української академії лідерства


Українська академія лідерства шукає ментора/ку в освітній проєкт «Впливові». Він підтримуватиме комунікацію між учасниками проєкту, виявлятиме потреби та індивідуальні особливості учасників та адаптуватиме до них навчальний процес. Перевагою буде досвід на посаді ментора/ки або викладача/ки. Робота передбачає часткову зайнятість.


2. Office Manager до Universe


Продуктова ІТ-компанія Universe шукає Office Manager. Ідеальний кандидат має від 1 року досвіду на аналогічній позиції чи працював особистим помічником або адміністратором у сфері HoReCa. Його сильними сторонами є тайм-менеджмент і вміння розставляти пріоритети. Перевагою буде знання англійської не нижче рівня Intermediate. Компанія пропонує гнучкий графік, all-inclusive харчування в офісі, соціальний пакет та компенсації на навчання.

Universe — продуктова ІТ-компанія, що створює додатки для iOS і Android

Дізнайтеся, як працюється в компанії

Читати


3. Асистент відділу В2В продаж до GUNIA


Бренд GUNIA project, що створює речі в етнічному стилі, шукає асистента відділу В2В продажу. Він оброблятиме замовлення клієнтів, готуватиме інвойси, рахунки, контролюватиме стандарти пакування замовлень для відправлення. Компанія пропонує знижки на продукцію GUNIA, курси англійської мови, роботу в комфортному офісі в центрі Києва.


4. People Manager до Mate academy


IT-школа Mate academy шукає People Manager. Він/вона буде онбордити нових студентів, спілкуватися та розв’язувати організаційні проблеми, налагоджувати процеси на курсі та в команді, готувати студентів до пошуку роботи, наймати фахівців у команду, проводити лекції на тему піпл- та проджект-менеджменту, софт-скілів та пошуку роботи. Працівникам пропонують безлімітну оплачувану відпустку, обіди коштом компанії, заняття з англійської двічі на тиждень.


5. Перекладач англійської до Суспільного Мовлення


Суспільне Мовлення шукає перекладача англійської для роботи з офіційною кореспонденцією, договорами з міжнародними партнерами та іншою документацією, усного перекладу на офіційних зустрічах, перекладу грантових заявок та супровідної документації, редагування перекладів. Вакансія не передбачає вимог до стажу роботи. Важливо володіти англійською мовою на рівні не нижче В2 та другою іноземною мовою — на рівні не нижче В1.


6. Motion Designer до Universe


Продуктова ІТ-компанія Universe шукає Motion Designer, який буде створювати відеокреативи для реклами продуктів компанії. Для роботи на цій позиції необхідно мати від 6 місяців досвіду у створенні анімованих 2D-роликів та відеомонтажу, навички роботи з After Effects та графічними редакторами (Adobe Photoshop/Adobe Illustrator). Перевагою буде знання основ композингу та TrackMotion. Компанія пропонує компенсації на уроки англійської у школах-партнерах, безплатні онлайн-консультації з корпоративним лікарем, конкурентну заробітну плату.


7. Менеджер культурних проєктів до Projector Foundation


Громадська організація Projector Foundation шукає менеджера культурних проєктів. Ця позиція вам підходить, якщо ви маєте від 2 років досвіду в управлінні проєктами в культурних та креативних індустріях, бажаєте приносити користь і втілювати суспільно корисні масштабні проєкти; маєте широке коло нетворку, зокрема з представниками держустанов, креативного сектору. Компанія пропонує перегляд зарплати раз на рік, безлімітну відпустку, знижки на всі освітні продукти Projector.

За 8 років роботи Projector зі школи переріс в онлайн-інститут

Дізнайтеся, як працюється в компанії

Читати


8. Помічник керівника до ARVI VR


Компанія ARVI VR, що розробляє VR ігри на ринок США та Європи, шукає помічника керівника. Він комунікуватиме з командою та розробниками, шукатиме підрядників, готуватиме звітність по задачах та бюджетах, вестиме календар зустрічей по проєкту. Компанія пропонує гнучкий графік з повною зайнятістю, але без надмірного мікроменеджменту, безплатні корпоративні курси англійської мови, розвиток і навчання.


9. Personal assistant до Roosh


Компанія Roosh, що створює та інвестує в проєкти з фокусом на AI&ML, шукає Personal assistant. Потрібно бути постійно на зв’язку і в повній готовності допомогти топменеджменту за різних обставин. Ідеальний кандидат має відмінні комунікативні та організаційні навички, вміє працювати з терміновими задачами, шукати нестандартні рішення. Компанія пропонує комфортну політику відпусток, медичне страхування, відшкодування транспортних витрат.


10. Project Associate, Ukraine до Making Cents International


Корпорація Making Cents International шукає Project Associate для роботи над проєктом USAID «Українська національна ідентичність через молодь». Серед обов’язків: допомога в координації діяльності Making Cents щодо цілей UNITY, проведення вебдосліджень, допомога в організації тренінгів, зустрічей та семінарів. Кандидат повинен мати відмінні навички письма українською та англійською мовами.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: