Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Добірка вакансій для роботи на ремоуті: до Genesis, Reprezent, Киїфорнія і не тільки

30.10.23 Новини 8 хв читання

Шукаєте роботу повністю віддалено? Ми зробили добірку вакансій від компаній, яким не важливо, звідки ви працюєте, а головне — якісно і вчасно виконана робота.


1. Бухгалтер до Prometheus


Платформа онлайн-навчання Prometheus шукає бухгалтера. Обов’язки: ведення бухгалтерського обліку, нарахування зарплати та інших виплат; опрацювання контрактів та договорів, впорядкування та перевірка рахунків-фактур, складання актів виконаних робіт. Основні вимоги: освіта в галузі бухгалтерського обліку або економіки/фінансів та аудиту; досвід роботи бухгалтером не менше 2 років. Досвід у роботі з грантами буде перевагою. 


2. Junior PR Manager до Netpeak Group


Група IT-компаній Netpeak Group шукає Junior PR Manager. Необхідні скіли та досвід: вища освіта за одним з напрямів: журналістика, реклама та зв’язки з громадськістю, філологія; досвід роботи в комунікаціях чи PR від 6 місяців; навички копірайтингу та редагування; знання англійської на рівні Advanced. Ключовими обов’язками буде підготовка пресрелізів для системного збільшення згадок компаній та СЕО компаній Netpeak Group у медійному просторі; робота з українськими медіа; написання контенту для комунікації з редакціями, створення презентацій.


3. Редактор-журналіст розділу новин освітнього порталу до Всеосвіта


Національна освітня платформа, що об’єднує сервіси дистанційного навчання та простір для обміну педагогічним досвідом, «Всеосвіта» шукає редактора-журналіста розділу новин. Головним обов’язком буде наповнення новинної стрічки порталу якісним та цікавим для аудиторії контентом. Очікування від кандидата: досвід управління редакцією, роботи головним редактором, шеф-редактором, випусковим редактором або редактором стрічки новин; відчуття українських та світових освітніх трендів; грамотна українська мова. 


4. Junior Marketing Specialist до BetterMe


Компанія BetterMe, що розробляє IT-продукти у категорії здоров’я та дозвілля, шукає Junior Marketing Specialist. Він чи вона допомагатиме маркетинговій команді в операційних завданнях; проводитиме дослідження маркетингової діяльності конкурентів; буде налаштовувати й запускати рекламні кампанії на Meta/Google тощо, відстежувати ефективність маркетингових кампаній. Кандидат повинен мати мінімальний досвід на позиції Junior Marketing Specialist або бути випускником університету за релевантною спеціальністю; розуміти базові метрики маркетингу; знати англійську на рівні Intermediate і вище.

Як працюється в BetterMe?

Дізнайтеся більше про цінності й ключові принципи роботи в команді

Читати


5. Менеджер проєктів із цифрової безпеки до ГО «Інтерньюз-Україна»


Громадська організація «Інтерньюз-Україна» шукає менеджера проєктів із цифрової безпеки. Він працюватиме над стратегією розвитку напрямку цифрової безпеки в організації, братиме активну участь у переговорах зі стейкхолдерами; координуватиме роботу експертів із цифрової безпеки; готуватиме й проводитиме офлайн/онлайн події; готуватиме звіти для донорів. Перевагою буде досвід роботи в IT, комунікаціях і розуміння базових правил цифрової безпеки.


6. Контент-менеджер до Admix Global


Компанія Admix Global шукає контент-менеджера. Що входитиме в обов’язки: контроль та управління контентом на сайті; оптимізація контенту для пошукових систем; наповнення WordPress сайтів готовим контентом; звітність щодо результату виконаної роботи. Необхідні навички: знання Photoshop, HTML, CSS; досвід роботи WordPress; знання англійської мови не нижче рівня Intermediate.


7. Creative Writer/Producer до Genesis (Legit)


IT-компанія Genesis шукає Creative Writer/Producer на проєкт, що заохочує забирати тварин з притулків і розвінчує негативні стереотипи. Людина на цій посаді писатиме сценарії для відео на англомовний YouTube-канал про тварин; добиратиме візуальну базу сценарію у співпраці з ресьорчером (меми, картинки тощо). Необхідна вимога: мати досвід написання розповідей, статей або сценаріїв розважального характеру англійською від 1 року.

Як працюється в Genesis?

Дізнайтеся більше про цінності й ключові принципи роботи в команді

Читати


8. Грант-менеджер до ГО «Соціальна платформа «Моє Місто»


Громадська організація «Соціальна платформа «Моє Місто» шукає грант-менеджера. Необхідно розуміти основні аспекти роботи громадського сектору, соціальних проблем і процесів змін у громаді; мати досвід подання й отримання грантів загальним бюджетом від $100 000; мати високий рівень письмових та усних навичок комунікації для розробки грантових пропозицій, а також досвід взаємодії з грантодавцями та підготовки звітів. Серед вимог — високий рівень англійської мови, зокрема для письмової комунікації (B2 і вище).


9. Account Manager до Reprezent


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає Account Manager. Обов’язки на цій посаді: спілкуватися з наявними та новими клієнтами, аналізувати їхні потреби та вхідну інформацію щодо проєктів; передавати контент-дизайнерам, допомагати їм розбиратись з контентом та надсилати результати роботи клієнтам; перевіряти презентації перед надсиланням клієнту; аналізувати, яким чином компанія може покращувати процес роботи над проєктами. Серед вимог: досвід роботи на позиції акаунт/проджект-менеджера від 1 року.

Як працюється в Reprezent?

Дізнайтеся більше про цінності й ключові принципи роботи в команді

Читати


10. Креативний копірайтер до агенції «Киїфорнія»


Комунікаційна агенція «Киїфорнія» шукає креативного копірайтера. Що потрібно робити: придумувати креативні ідеї; створювати ефективні креативні рішення для соціальних кампаній; креативно, грамотно та логічно описувати креативні концепції, створювати сценарії для відео-/аудіороликів та ідеї для кей-віжуалів; працювати з інформацією (шукати, вивчати, аналізувати). Необхідно мати портфоліо та агентський досвід від 2 років; любити соціалку та змінотворчі проєкти; знати кейси українських та світових соціальних кампаній.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Шукати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: