Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

05.11.21 Новини 5 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Junior Talent Matcher до Lemon.io


Компанія Lemon.io шукає Junior Talent Matcher. Ідеальний кандидат цікавиться стартапами та ІТ-технологіями, базово розуміє процес розробки програмного забезпечення, вміє вести ефективну комунікацію.


2. Адміністратор-помічник керівника до CANactions 


Освітня платформа CANactions шукає адміністратора-помічника керівника. Важливо мати відповідний досвід роботи, володіти англійською на високому рівні, бути організованим та відповідальним. Робота в офісі в Києві.


3. Менеджер проєктів до Zagoriy Foundation


Благодійний фонд Zagoriy Foundation шукає менеджера для реалізації нових проєктів. Потрібно мати від 4 років досвіду роботи в громадському секторі та з об’єднаними територіальними громадами, в управлінні проєктами. Робота в офісі в Києві.


4. Бізнес-менеджер до YBC


Клуб молодих підприємців Young Business Club шукає бізнес-менеджера. Ідеальний кандидат має досвід роботи особистим помічником керівника від 1 року, грамотно пише і говорить українською, російською мовами, орієнтований на результат.


5. HR-manager до Dzen


Група медіакомпаній Dzen шукає HR-менеджера, готового розвивати напрям EVP та працювати над підвищенням ефективності колег. Важливо мати успішний досвід впровадження EVP в організації, уміння будувати дашборд по HR-метриках.


6. Junior Client Partner до Wellbeing


Консалтингова компанія Wellbeing шукає Junior Client Partner. Ідеальний кандидат має досвід роботи в консалтингу або IT-сфері за напрямом роботи з клієнтами. Робота в офісі в Києві.


7. Women Lead Program Manager до NDI Ukraine


Національний демократичний інститут (НДІ) шукає Women Lead Program Manager. Потрібно мати від 7 років на аналогічній позиції та в управлінні субгрантами, розумітися в координації проєктів на усіх етапах.


8. Students Сoordinator до Mate academy


Mate academy шукає Students Coordinator – того, хто координуватиме процес навчання студентів та допомагатиме їм з працевлаштуванням. Важливо знати англійську на рівні В1+, вміти швидко вчитись та любити спілкуватися з людьми.


9. Accountant до British Council in Ukraine


Британська Рада в Україні шукає бухгалтера. Потрібно мати аналогічній досвід роботи від 3 років, знати англійську на рівні від В2, вміти працювати з ERP-системою, SAP, 1С, Medoc, Excel.


10. Спеціаліст по роботі з клієнтами до iPay.ua


Fintech компанія iPay.ua шукає спеціаліста по роботі з клієнтами в команду контакт-центру. Важливо мати щире бажання спілкуватися з клієнтами та консультувати їх з різних питань, вільно володіти українською та російською. Робота в офісі в Києві.

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: