Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

11.02.22 Новини 5 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Student partnership manager до Jooble


ІТ-компанія Jooble шукає Student partnership manager. Важливо володіти англійською на рівні В1+, мати від 6 місяців досвіду в координації проєктів, вміти самостійно організувати свою роботу та пріоритезувати задачі.

У Jooble дивляться насамперед на ваші цінності

Що ще варто знати про найм на роботу в компанію? Розповідаємо тут →

Читати


2. Адміністративний асистент до proto produkciia


Агенція proto produkciia шукає адміністративного асистента. Важливими є щире зацікавлення своєю справою, відсутність страху перед «надто складними задумками», вміння організувати себе. Робота в офісі в Івано-Франківську.


3. Редактор новин і добірок до БЖ 


Видання про міську культуру БЖ шукає редактора новин та добірок. Ідеальний кандидат пише живою мовою, факт-чекінгово та не у стилі новин комунальних служб, має досвід роботи на аналогічній посаді.


4. Куратор регіону Київ до Code Club Україна


Code Club Україна шукає куратора регіону Київ. Потрібно любити дітей, вміло комунікувати з представниками різних сфер, швидко адаптуватися та вміти організувати процес роботи.


5. Адміністратор (Інвіджілятор) Кембриджських екзаменів до Grade Education Centre


Grade Education Centre шукає інвіджілятора для адміністрування Кембриджських іспитів з англійської мови. Важливо грамотно володіти англійською (на рівні не нижче В2), російською, українською, бути готовим до відряджень по Україні.


6. Personal Assistant до Sleeper


Бренд домашнього одягу Sleeper шукає Personal/Executive Assistant для співзасновниці компанії. Ідеальний кандидат має від одного року досвіду роботи на адміністративній позиції, відмінні комунікативні навички, вільно спілкується англійською.


7. Customer Success Manager до Heroshot


Heroshot шукає Customer Success Manager. Потрібно вільно володіти англійською, мати успішний досвід роботи в клієнт-сервісі.


8. Регіональний комунікаційний координатор до проєктів Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні


Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні шукає регіональних комунікаційних координаторів для реалізації проєктів у Сумах, Кропивницькому, Львові. Ідеальний кандидат має вищу освіту, від двох років досвіду роботи на посаді середньої ланки, аналітичні навички, вміє співпрацювати з місцевими органами влади.


9. Personal Assistant до Diversido


Diversido шукає Personal Assistant для СЕО компанії. Ідеальний кандидат вільно володіє англійською, вміє працювати з Google Spreadsheet, є відповідальним, комунікабельним та організованим.


10. Junior Talent Matcher до Lemon.io


Lemon.io шукає Junior Talent Matcher. Важливо мати базове розуміння процесів розробки, легко налагоджувати контакт з людьми, відмінно володіти українською та англійською.

Щодня постимо добірки вакансій по сферах в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: