Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Вакансії для працівників освітньої сфери: до ThinkGlobal, Prometheus, IAMPM і не тільки

02.10.23 Новини 5 хв читання

У цій добірці ми зібрали вакансії для працівників сфери освіти — до комерційних компаній та неприбуткових громадських організацій. Розгляньте цікаві для себе можливості.


1. Corporate English teacher до Atlas Recruiting


Рекрутингова компанія Atlas Recruiting шукає корпоративного вчителя англійської мови. Серед вимог: досвід роботи не менше 2 років викладачем англійської мови в компаніях, навчальних центрах з дорослою аудиторією; навички розмовної мови та відмінна вимова (B2-C1). Обов’язками буде робота з командою для виявлення прогалин у навчанні; розроблення навчальних матеріалів спільно з командою, забезпечення якості навчання працівників. 


2. Marketing Team Lead до Prometheus


Платформа онлайн-навчання Prometheus шукає Marketing Team Lead — людину, яка зможе організувати процес лідогенерації та керувати різними маркетинговими каналами для збільшення продажів платних курсів. Основні обов’язки: планування та оптимізація customer journey й рекламних кампаній; аналіз кращих промопрактик в Україні і світі для адаптації до продуктів платформи; постановка задач контент спеціалістам, РРС менеджерам, e-mail спеціалістам та іншим учасникам команди. Перевагою буде досвід роботи у сфері EdTech.


3. Training Officer-First Aid до International NGO Safety Organisation (INSO)


Міжнародна неурядова організація з безпеки (INSO) шукає інструктора з надання першої допомоги. Його обов’язками буде адаптувати навчальний курс INSO з надання першої допомоги до потреб гуманітарних працівників в Україні; проводити тренінги відповідно до стандартів INSO. Обов’язкові вимоги: медична кваліфікація (фельдшер, лікар, медсестра, інструктор з першої медичної допомоги) зі стажем роботи не менше 2 років; досвід проведення тренінгів з надання першої допомоги.


4. Teacher of English (Hourly Paid) до British Council in Ukraine


British Council in Ukraine шукає вчителя англійської з погодинною оплатою. Основні обов’язки: планувати, готувати й проводити високоякісне навчання англійської мови, яке відповідає потребам різних груп клієнтів з урахуванням індивідуальних уподобань у навчанні; відстежувати прогрес і надавати регулярний зворотний зв’язок протягом усього курсу, сприяти самостійності студентів. Необхідна кваліфікації для цієї посади: Кембриджський сертифікат CELTA/Trinity TESOL.


5. Вчителі до онлайн-школи ThinkGlobal


Онлайн-школа ThinkGlobal шукає вчителів. Вимоги до кандидатів: профільна освіта, викладацький досвід від 1 року, досвід в організації онлайн-навчання, пунктуальність, відповідальність. Компанія пропонує віддалену роботу, конкурентну оплату праці, стабільну завантаженість, професійний розвиток.


6. UI/UX Mentor до Mate academy


EdTech стартап Mate academy шукає UI/UX Mentor для роботи у part-time форматі погодинно. Основна задача ролі — допомагати студентам ефективно засвоювати матеріал у процесі навчання, щоб кожен зміг працевлаштуватись після проходження курсу. Основні обов’язки: перевіряти домашні завдання студентів, відповідати на запитання в чаті та на zoom дзвінках; проводити пробні технічні інтерв’ю для студентів.


7. Продюсер освітніх курсів до IAMPM


Лабораторія онлайн-освіти для нетехнічних IT-фахівців IAMPM шукає продюсера освітніх курсів. Що потрібно буде робити: аналізувати ринок, з’ясовувати потреби та цілі аудиторії; шукати теми та спікерів, готувати разом з ними виступи; поліпшувати наявні курси та розробляти нові; створювати план просування продукту (разом із командою маркетингу та продажу), відстежувати результати. Серед вимог — англійська на рівні Pre-Intermediate/Intermediate для вивчення іноземних джерел та розуміння професійної термінології. 


8. Formal Education Specialist до IREX


Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX шукає спеціаліста з формальної освіти для участі в програмі USAID «Національна ідентичність України через молодь» (UNITY). Фахівець на цій посаді підтримуватиме розроблення, створення та поширення високоякісних програм і заходів, спрямованих на відновлення доступу до освіти молоді, яка постраждала від повномасштабного вторгнення росії в Україну. Серед вимог: розуміння сектору формальної освіти в Україні, його потреб розвитку та перспектив, портфоліо успішно реалізованих проєктів.


9. Експерт/ка з питань розробки нормативно-правових документів (дошкілля) до Проєкту Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні


Спільний проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та МОН відкривають конкурс на позицію експерта/ки з питань розроблення нормативно-правових документів у сфері дошкільної освіти для супроводу реформи. Необхідним є досвід роботи у державній сфері, знання у сфері освітнього права (дошкільна освіта); освіта за спеціальністю право та (або) публічне управління та врядування. Надважливо мати гнучкість мислення, сучасні погляди на дошкільну освіту, бути готовим змінювати та створювати «по-новому».


10. Фахівець з навчання в МКП до БФ «Право на захист»


Один із лідерів правозахисного руху в Україні БФ «Право на захист» шукає фахівця з навчання в МКП (координація місць компактного проживання). Основні обов’язки: організація та проведення тренінгів, заходів, інформаційних зустрічей та навчальних курсів для мешканців МКП, спрямованих на покращення емоційного стану та поступову інтеграцію ВПО у суспільство, а також підготовка до повернення людей до свого первинного способу життя. Результатом роботи тренера стане покращення психоемоційного стану ВПО.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій у розділі «Вакансії»

Шукати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: