Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

10.10.24 Новини 8 хв читання

Цього тижня користувачі нашої платформи найактивніше цікавились вакансіями у сфері менеджменту, комунікацій та підтримки. Серед компаній, які пропонують цікаві можливості, є як великі міжнародні організації, так і стартапи. Дізнайтеся більше про ці вакансії та не пропустіть можливість податися на роботу своєї мрії!


1. Комунікаційний/а менеджер/ка в соціальні проєкти до Happy Monday


Наша платформа з розвитку кар’єри шукає комунікаційного менеджера, щоб розповідати про наші соціальні проєкти ще голосніше, ширше і яскравіше. На цій посаді потрібно буде працювати з різними каналами комунікацій, створювати контент, готувати звіти, взаємодіяти зі ЗМІ та партнерами. Основні вимоги — досвід у сфері комунікацій, володіння українською та англійською мовами, а також навички керування інформаційними кампаніями. Робота передбачає віддалений формат та гнучкий графік.

Хочете дізнатися більше про роботу в компанії?

Про наші принципи, графік роботи та майбутніх колег читайте в профілі Happy Monday

Читати


2. Спеціаліст/ка з управління проєктами до USAID/Ukraine


Агентство США з міжнародного розвитку шукає досвідченого фахівця з управління проєктами для роботи в місцевому самоврядуванні. Серед основних завдань: координування проєктних заходів, взаємодія з громадськими організаціями та місцевими органами влади. Потрібен досвід управління проєктами, аналітичні навички та знання української законодавчої бази.


3. Менеджер/ка курсів до Projector


Онлайн-інститут Projector запрошує менеджера курсів, який буде відповідати за координацію студентських програм, комунікацію з кураторами та студентами, а також організацію навчального процесу. Вимоги до кандидата: гарні комунікативні навички, володіння українською та англійською мовами, досвід роботи з Notion та Google Workplace.

Як працюється в Projector?

Розповідаємо про внутрішній кодекс команди, можливості для розвитку та онбординг

Читати


4. Бізнес-асистент/ка до Devtalk


Школа англійської мови шукає бізнес-асистента для допомоги в організації роботи команди та запровадження інновацій. Робота на часткову зайнятість (близько 4 годин на день), з гнучким графіком та комфортною оплатою. Вимоги — рівень англійської від B1 та креативний підхід до завдань.


5. HR Карʼєрний/а консультант/ка до Скеля


Сервіс, що допомагає вирішувати кар’єрні виклики, шукає кар’єрного консультанта для допомоги людям у працевлаштуванні. Кандидат повинен мати досвід у сфері HR, менторстві або рекрутингу, гарні навички комунікації та розуміння ринку. Основні переваги роботи — гнучкий графік та перспектива зростання в партнера проєкту.


6. Асистент/ка з розвитку проєктів до Проєкту «Зміцнення громадської довіри»


Проєкт USAID, що покликаний сприяти об’єднаному, демократичному та орієнтованому на Європу відновленню України від наслідків вторгнення Росії, шукає асистента з розвитку проєктів для роботи в Києві. Основні обов’язки охоплюють організацію заходів, підтримку проєктної документації та координацію роботи з партнерами. Вимоги: досвід у сфері управління проєктами, досвід роботи з грантовими програмами USAID, аналітичні навички та майстерне володіння усною та письмовою англійською.


7. Project manager до Rescue Now


Міжнародний фонд Rescue Now шукає проєктного менеджера для керування проєктом «Інкубатор», мета якого — навчити інші благодійні організації надавати допомогу. Основні вимоги — досвід в управлінні проєктами, уміння готувати грантові заявки, здатність швидко адаптуватися до нових завдань та працювати в команді. Робота віддалена.


8. Digital Marketing Trainee до Laba Global


Українська EdTech-компанія шукає стажера з диджитал-маркетингу. Потрібно буде налаштовувати рекламні кампанії, складати звіти, відправляти Email-розсилки, проводити A/B-тестування та співпрацювати з різними відділами. Основні вимоги — базові знання в маркетингу, досвід роботи з таблицями та англійська на рівні B2.

Які переваги роботи у Laba Group?

Дізнайся про умови роботи, команду, бенефіти та етапи найму у детальному огляді компанії.

Читати


9. Support Manager до DataArt


Глобальна ІТ-компанія шукає менеджера підтримки для роботи з міжнародними клієнтами. Вимоги до кандидатів: гарні навички комунікації, англійська на рівні Upper-Intermediate та досвід роботи в технічній підтримці. Пропонують віддалений формат роботи та можливість професійного розвитку.

Зацікавила робота в компанії?

Дізнайтеся про цінності, умови роботи та бенефіти в DataArt.

Читати


10. Fundraising & Presentation Content Strategist до Waveup


Глобальна консалтингова компанія шукає фахівця зі створення контенту для презентацій та фандрейзингу. Фахівець готуватиме презентації для інвесторів, створюватиме контент для вебсайтів та соціальних мереж, а також розроблятиме стратегії фандрейзингу. Вимоги — досвід роботи у стратегічних комунікаціях, сторітелінгу, вміння створювати презентації та пітч-деки, сильні аналітичні та пошукові навички.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами.

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: