Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

26.09.24 Новини 8 хв читання

Цього тижня до добірки найпопулярніших вакансій потрапили пропозиції від прогресивних компаній із класним продуктом, свідомим ставленням до бізнесу й команди. Відгукуйтесь на вакансії та дізнавайтесь більше про роботодавців з їхніх профілів на Happy Monday.


1. Junior PR & Communications до Solidgate


Платформа, що розробляє інноваційні фінтех-рішення для платежів онлайн, шукає ентузіастичного Junior PR & Communications спеціаліста. Завданнями цього фахівця будуть: створення PR-матеріалів, презентацій, контенту для соцмереж; співпраця зі ЗМІ; організація та участь у проведенні онлайн та офлайн івентів. Ідеальний кандидат має понад рік комерційного досвіду в PR/рекламі/маркетингу, володіє англійською не нижче рівня B2, націлений на проактивність та нестандартні підходи до формування/просування бренду. Серед переваг роботи в компанії: медичне страхування та корпоративний лікар, безкоштовні сніданки та обіди в офісі, професійне навчання та сучасна техніка Apple.


2. Digital Marketing Trainee до Laba Global


Українська EdTech-компанія запрошує у команду стажера з диджитал-маркетингу. Потрібно буде налаштовувати рекламні кампанії в Facebook Ads/Google Ads, складати маркетингові звіти, комунікувати з продюсерами, копірайтерами та дизайнерами, відправляти Email-розсилки, проводити A/B-тестування. Серед вимог: бажання розвиватися у сфері маркетингу, досвід роботи з таблицями та англійська на рівні B2+. Іншого обіцяють навчити, а в перспективі можливе зростання до Senior Marketing Manager або Web Analyst. 

Які переваги роботи у Laba Group?

Дізнайся про умови роботи, команду, бенефіти та етапи найму у детальному огляді компанії.

Читати


3. Space & People Coordinator до Universe Group


Українська компанія, що запускає глобальні IT-продукти, в пошуках Space & People Coordinator — людини, яка своєю турботою, креативним бачення та проактивністю буде дарувати колегам відчуття затишку та підтримки. Серед завдань такого фахівця будуть забезпечення офісу усім необхідним, вибір постачальників та укладання угод, організація подій та робочих місць для нових колег. Від кандидата очікують: понад рік досвіду на схожій позиції, навички роботи з Google Sheets та Task Management Tools (Notion або Trello). Компанія пропонує офісний формат роботи (на Подолі в Києві) зі сніданками та обідами, доріжкою для ходіння, silent room та великий соціальний пакет (20 робочих днів відпустки, 100% оплату лікарняних, медстрахування тощо).

Зацікавила вакансія в Universe?

Детальніше про офіс, команду та можливості для розвитку фахівців, читайте в огляді компанії.

Читати


4. Спеціаліст/-ка з копірайтингу та комунікацій в межах виконання Програми USAID «РАДА: наступне покоління» до ГО «Інтерньюз-Україна»


Громадська організація, яка працює у сфері медіа та комунікацій, шукає комунікаційника/цю на програму просування реформ Верховної Ради України. Основні обов’язки: комунікація в соцмережах Програми, розробка та реалізація комунікаційних стратегій, створення контенту для різних комунікаційних цілей. Серед вимог: вища освіта за спеціальністю реклама, філологія або суміжні сфери; досвід роботи в комунікаціях, піарі, журналістиці від двох років; вміння працювати з текстами та сенсами; знання англійської на рівні Upper-intermediate або вище. Пропонують гібридний формат роботи, конкурентоздатний і своєчасний гонорар, можливість розвитку й навчання.


5. SMM Manager до Brainstack


Українська мультипродуктова IT-компанія шукає самостійного та проактивного SMM Manager, що буде працювати над соцмережами компанії для розвитку бренду роботодавця. На фахівця чекають такі виклики, як розробка та реалізація SMM стратегії; комплексна розробка дописів, що передбачає підготовку текстів, створення візуалів та відео- і фото- контенту. Щоб податися на вакансію, кандидату потрібне актуальне портфоліо; від 2 років досвіду в ролі SMM-спеціаліста або контент-креатора; вміння користуватися графічними редакторами на базовому рівні. Компанія пропонує гібридний формат роботи, працевлаштування ФОП, медстрахування, 18 днів відпустки та 3 day off, компенсацію навчання та багато іншого. 

Як працюється у Brainstack?

Дізнавайтеся більше про компанію, команду та бенефіти в нашому огляді.

Читати


6. Junior Content Producer до SKVOT


В команду онлайн-школи для креативників шукають Junior Content Producer (Instructional Designer), що відповідатиме за весь процес організації навчання: аналіз ринку та виявлення потреб та цілей аудиторії; формування навчальних цілей студентів; брифування лекторів; контроль процесу запуску курсів від першої лекції до останнього диплома тощо. З командою буде метч, якщо кандидат вже має досвід роботи у створенні/кураторстві курсів, вміє вибудовувати win-win відносини з людьми, глобально оцінювати продукт (helicopter view) та знаходити можливості для покращення. Обіцяють віддалену роботу або з будь-якого офісу в Європі (Київ, Бухарест, Прага, Варшава, Будапешт, Стамбул), безлімітну оплачувану відпустку; всі курси школи безкоштовно. 


7. Project Manager до Okay Monday Agency


Маркетингова агенція шукає самостійного, системного Project manager з гарними комунікативними навичками. Серед завдань, які виконуватиме фахівець: ведення проєкту від брифу до фінальної презентації/запуску; контроль бюджетів, роботи команди та зовнішніх підрядників; вирішення нетипових або кризових ситуацій. Кандидат має мати досвід реалізації комплексних проєктів від 3-х років; знання англійської мови (B2 та вище). Пропонують віддалену роботу, оплачувану відпустку та відсутність корпоративної бюрократії. 


8. Копірайтер/ка (англомовний/а) до UNITED24 Media


Медіаплатформа UNITED24 розширює SMM-відділ та шукає англомовну людину, яка буде створювати разом з командою контент для Instagram та Facebook. В обовʼязки входить: пошук ідей для контенту, створення ТЗ для дизайнерів та відеомонтажерів, написання титрів та субтитрів до відео, заголовків тощо. Серед вимог: письмова англійська рівня С1/С2, навички написання та редагування текстів, розуміння подій в Україні та суспільно-політичного контексту. Робота віддалена, але ті, хто проживає в Києві, будуть щотижня долучатися до командної зустрічі в офісі.


9. Content Writer до ddd agency


В агенції креативних комунікацій шукають фахівця для написання контенту у різних диджитал-форматах: від UI/UX райту для вебсайтів до захопливих пітчів. На вакансію розглядають лише кандидатів, які знаходяться у Львові або ж готові до релокейту, а також вміють сучасно писати українською та англійською, розуміють основи маркетингу та роботи з omni-channel digital marketing, мають досвід створення контенту для різних медіумів (UI/UX, Blog, Case study, Pitch deck, Emails etc.), вміють використовувати AI інструменти тощо. Пропонують гнучкий графік роботи у гібридному форматі, офіс в центрі Львова, смачну каву та ноу токсік вайбс🙂


10. Employment Project Manager (Coordinator) до Mate academy


EdTech стартап, що навчає людей ІТ-спеціальностей, шукає крутого Employment Project Manager, який (-ка) безпосередньо вплине на успіх працевлаштування студентів. Необхідні навички: англійська на рівні Upper-Intermediate та вище; розуміння ринку і сфери ІТ в цілому. Серед обов’язків: підготовка студентів до пошуків роботи; проведення вебінарів та лекцій на тему працевлаштування і тренувальні співбесіди для студентів; супровід студентів у процесі подачі на вакансії тощо. Працюючи в Mate, фахівець отримає гібридну роботу з офісу в Києві з власним бомбосховищем; Rerformance/salary review кожні 6-12 місяців; безкоштовні корпоративні уроки англійської; обіди коштом компанії; безлімітну оплачувану відпустку та інші бенефіти. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: