Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Вакансії у сфері консалтингу: до Mazars, EY, Waveup і не тільки

16.10.23 Новини 7 хв читання

Сьогодні ми зібрали пропозиції роботи від компаній у сфері консалтингу. Добірка містить актуальні вакансії для аудиторів, бухгалтерів, податкових консультантів, юристів та інших фахівців.


1. Старший податковий консультант до Mazars


Міжнародна аудиторська, податкова та консалтингова фірма Mazars шукає старшого податкового консультанта. Основні обов’язки: податковий аудит і податкові перевірки; розрахунок відкладеного податку; податкові консультації; due diligence; навчання молодших співробітників, менторство та наставництво. Перевагою буде досвід роботи в аудиторській або юридичній компанії понад 3 роки. Компанія надає медичне страхування працівника та часткове медичне страхування дітей; психологічну підтримку; корпоративну знижку на спортивний абонемент та часткову компенсацію занять з англійської тощо.


2. Старший аудитор до Mazars


Міжнародна аудиторська, податкова та консалтингова фірма Mazars шукає старшого аудитора. Зоною його відповідальності буде: побудова плану проведення аудиторської перевірки; здійснення аналітичних перевірок аудиторських документів і підготовка документації; розвиток і підтримка продуктивних відносин з клієнтами; навчання помічників та стажерів. Очікування від кандидата: досвід роботи з корпоративними завданнями і питаннями МСФЗ не менше 3 років; готовність виїжджати у місця розташування клієнтів; здатність дотримуватися дедлайнів і надавати якісні послуги клієнтам.


3. Старший бухгалтер до Mazars


Міжнародна аудиторська, податкова та консалтингова фірма Mazars шукає старшого бухгалтера. Основні вимоги: досвід роботи бухгалтером в компанії або на аутсорсингу 4+ років; знання Oracle та/або Sage буде плюсом; знання принципів бухгалтерського обліку (Ukrainian GAAP) та податкового законодавства України;  досвід складання бухгалтерської та податкової звітності; англійська — вище середнього рівня. Перевагою буде досвід роботи з квартальною звітністю.

Як працюється в Mazars?

Дізнайтеся про цінності компанії та правила взаємодії в команді

Читати


4. Юрист (M&A практика) до EY в Україні


Міжнародна компанія Ernst & Young (EY) шукає юриста. Його обов’язками буде участь у юридичному супроводі M&A угод, підготовка перших проєктів/аналіз транзакційних документів, різних корпоративних документів та договорів, допомога у закритті угод; підготовка due diligence звітів (англійською/українською мовами); координація роботи іноземних підрядників на міжнародних проєктах. Основні вимоги: вища юридична освіта; 1-3 роки досвіду роботи в міжнародній або провідній українській юридичній фірмі або компанії Big 4, вільне володіння англійською мовою. 


5. Помічник юриста до EY


Міжнародна компанія Ernst & Young (EY) шукає помічника юриста. Пул обов’язків: аналіз правових питань різного характеру і рівня складності; підготовка письмових коментарів і меморандумів; участь у процедурах незалежної перевірки (юридичного due diligence); підготовка документів із корпоративного комплаянсу; участь у проєктах, пов’язаних із заснуванням компаній в Україні, реорганізаціями та ліквідаціями бізнесів тощо. Вимоги: вища юридична освіта; рівень володіння англійською — В2 і вище.

Як працюється в EY?

Дізнайтеся про цінності компанії та правила взаємодії в команді

Читати


6. SEO Specialist до Waveup


Глобальна консалтингова компанія з фокусом на венчурному сегменті Waveup шукає SEO Specialist. Він чи вона працюватиме над такими задачами: розробка та впровадження беклінк-стратегій для підвищення авторитетності сайту компанії; дослідження ківордів, кластеризацій та інноваційних методів просування; співпраця з редакційними, маркетинговими та девелоперськими командами всередині компанії у створенні контенту для топового пошукового рейтингу; проведення поглиблених технічних аудитів, оптимізація структури сайту як для зручності користувачів, так і для SEO. Вимоги: 3 роки аналогічного досвіду; знання SEO-інструментів.


7. Personal Assistant до Waveup


Глобальна консалтингова компанія з фокусом на венчурному сегменті Waveup шукає Personal Assistant. Основні задачі: організація зустрічей, перельотів, бронювань; спілкування з клієнтами, підрядниками і членами команди; менеджмент платежів/рахунків; розв’язання адміністративних та конфіденційних завдань. Вимоги до кандидата: ​​рівень англійської Upper Intermediate+; високий рівень персональної відповідальності; критичне мислення, уважність до деталей.


8. Менеджер соціальних проєктів до Big City Lab


Компанія, що консультує мерів у питаннях трансформації міст, шукає менеджера соціальних проєктів. Очікування від кандидата: обов’язкове розуміння теми, досвід роботи в громадських організаціях, громадах, бюро, на держслужбі чи в бізнесі, дотичних до питань безбар’єрності; досвід управління проєктами: робота з командою, донорами, підготовка грантових заявок, документація і звіти; вільне володіння англійською. Фахівець працюватиме над розробкою посібників; формуванням нових партнерств; запуском і масштабуванням нових проєктів.


9. Customer Service Representative до Mr. Glazier


Компанія з ремонту та встановлення вікон Mr. Glazier шукає Customer Service Representative. Основним обов’язком буде спілкування з клієнтами англійською мовою на рівні B2-C1, щоб оперативно вирішувати запити й проблеми. Ключові вимоги: досвід роботи з клієнтами понад 1 рік; сильні soft skills, що дасть вам змогу розв’язувати гострі проблеми клієнтів ефективно та стримано; відмінні навички усного та письмового спілкування англійською мовою. Зарплата: 28000–36000 грн / міс.


10. Gender Equality and Social Inclusion (GESI) Specialist, Communities & Governance Practice до IREX


Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) шукає кваліфікованого спеціаліста з гендерної рівності та соціальної інтеграції (GESI) для надання програмної підтримки GESI для трьох українських програм. Необхідний досвід та навички: ступінь бакалавра в галузі гендерних або жіночих досліджень, міжнародного розвитку, соціальних наук або іншої відповідної галузі, бажано вчений ступінь. Мінімум 3+ роки відповідного досвіду роботи в програмах гендерної та/або соціальної інтеграції. Перевагою буде досвід роботи з донорськими програмами в Україні. Бажано продемонструвати розуміння системи підтримки ветеранів в Україні та досвід роботи над реінтеграцією ветеранів або проєктами їх підтримки.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Шукати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: