Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Вакансії від перевірених компаній: до Precoro, Laba Group, Projector, Uptech і не тільки

25.09.23 Новини 7 хв читання

Зібрали актуальні вакансії від компаній, які мають профілі на Happy Monday. Можливо, серед них є ваш майбутній роботодавець  — дізнайтеся більше про нього в розділі Компанії.


1. Marketing Specialist до Laba Group


Міжнародна EdTech-компанія Laba Group шукає Marketing Specialist, який/яка відповідатиме за збільшення лідогенерації за допомогою соціальних мереж, локальних джоб-бордів та інших інструментів. Ідеальний кандидат понад 6 місяців працює як Digital-маркетолог або ж Marketing Specialist, вміє визначати та сегментувати ЦА, оптимізувати та масштабувати РК, володіє англійською на рівні В1+. Перевагою буде досвід роботи із закордонними ринками, інтерес до HR сфери та Employer Branding. Компанія пропонує безлімітну оплачувану відпустку, доступ до курсів, компенсацію 50% на освіту поза курсами компанії, спорт і заняття англійською. 


2. Courses Manager to Creative faculty до Projector


Онлайн-інститут Projector шукає Courses Manager to Creative faculty. Він координуватиме всі процеси — від вступу на курс, оплати за навчання, регулярних вебінарів до роботи із замовниками під час кейсів; підтримуватиме студентів у процесі навчання; допомагатиме кураторам у розв’язанні організаційних питань; працюватиме із CRM та LMS системами, із часом — братиме на себе відповідальність за більші проєкти всередині факультету чи всього інституту. Компанія пропонує безлімітну відпустку, оплачувані лікарняні, знижки на всі освітні продукти Projector.


3. Learning and Development specialist до Fozzy Group


Група компаній Fozzy Group шукає Learning and Development specialist. Він чи вона працюватиме з електронним контентом в LMS-системі, розроблятиме критерії оцінювання ефективності навчальних програм, проводитиме навчальні модулі/тренінги, адаптуватиме наявні програми до різних форматів навчання. Необхідним є досвід у напрямі L&D від 2 років, вміння проводити тренінги, фасилітувати зустрічі з учасниками в онлайн та офлайн-форматах, навички управління проєктами. Компанія пропонує медичну страховку, корпоративний мобільний зв’язок, знижки на власне виробництво «Сільпо» та інші бонуси.


4. Junior Customer Success Manager до Precoro


Українська продуктова компанія Precoro шукає Junior Customer Success Manager. Його основні обов’язки: керувати обліковими записами клієнтів від точки продажу до впровадження продукту; допомагати клієнтам із початковим налаштуванням продукту; повідомляти нових клієнтів про продукт і послуги; співпрацювати з відділами продажу й контролю якості, розвивати розуміння продукту Precoro на експертному рівні. Перевагами кандидата буде попередній досвід підтримки клієнтів із Британії, США та Європи, базове розуміння бізнесових і фінансових процесів; освіта, пов’язана з економікою, фінансами, менеджментом тощо. Компанія пропонує гнучку політику відпусток, компенсації на додаткове навчання, а також медичне страхування.


5. Junior Product Manager до Universe


Продуктова ІТ-компанія Universe шукає Junior Product Manager. Його завданнями буде: аналізувати конкурентів та шукати інсайти в змінах ринку; аналізувати цінові пропозиції конкурентів, механіки монетизації; оптимізувати конверсії в цільову дію; готувати й передавати ТЗ у розробку, презентувати результати команді. Перевагою буде досвід роботи з мобільними продуктами, досвід проведення A/B тестів. Компанія пропонує один з кращих соціальних пакетів на ринку роботодавців, кар’єрне зростання.


6. Head of Marketing до Uptech


Міжнародна компанія з розроблення програмного забезпечення Uptech шукає Head of Marketing. Необхідні навички: від 7 років досвіду в маркетингу, бажано в ІТ-індустрії чи індустрії технологій; від 2 років досвіду на керівних посадах, досвід управління командами; глибоке розуміння послуг ІТ-аутсорсингу та B2B-маркетингу; навички digital маркетингу; англійська на рівні Upper-intermediate і вище. Перевагою буде досвід роботи з великими корпоративними клієнтами. Компанія пропонує привабливий компенсаційний пакет, гнучкий графік, 32 вихідних дні на рік, оплачувані лікарняні.


7. Project Manager до Skvot


Міжнародна EdTech-компанія Laba Group шукає проджект-менеджера до онлайн-школи креативних індустрій Skvot. Він чи вона поліпшуватиме наявні курси та розроблятиме нові, шукатиме теми, цікаві ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах, куруватиме просування продукту на всіх етапах розроблення та запуску рекламної кампанії, аналізуватиме результати маркетингу та продажів. Компанія пропонує безлімітну оплачувану відпустку, безоплатний доступ до всіх курсів Laba Group, компенсацію 50% на освіту поза курсами компанії, спорт і заняття англійською.


8. SMM-менеджер/ка до «Навчай для України»


Освітня організація «Навчай для України» шукає SMM-менеджера/ку. Його обов’язками буде: управління та розвиток трьох соцмереж, найактивніше — Twitter та Іnstagram. Зокрема, написання текстів для постів та сторіз, залучення людей для взаємодії з контентом; розроблення контент-плану, ідей; пошук блогерів та створення інтеграцій з ними; аналіз та збір метрик. Перевагою буде досвід роботи в журналістиці чи копірайтингу не менше 1 року, вміння писати матеріали різних жанрів, навички сторітелінгу в сторіз.


9. Графічний дизайнер до Reprezent


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає дизайнерів на віддалену проєктну роботу з гнучким графіком. Основні вимоги: вміння працювати в PowerPoint; знання англійської не нижче рівня Upper intermediate (B2); аналітичний склад розуму; повага до дедлайнів. Також необхідно розбиратися в Adobe Photoshop, Adobe Illustrator; знати, що таке інтерліньяж, трекінг, довжина рядка і як вони впливають на читабельність тексту, вміти застосовувати ці знання на практиці. 


10. Email Copywriter до BetterMe


Компанія BetterMe, яка розробляє IT-продукти у категорії здоров’я та дозвілля, шукає Email Copywriter. Він чи вона має вміти використовувати маркетингові платформи та інструменти електронної пошти (наприклад, Mailchimp, HubSpot тощо) для створення, планування та відстеження кампаній; розуміти методи електронного маркетингу, такі як сегментація, персоналізація та відображення шляху користувача; адаптувати стиль написання листів відповідно до різних цільових аудиторій і цілей кампанії. BetterMe пропонує конкурентну заробітну плату, професійне зростання, медичне страхування.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Шукати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: