Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 remote-вакансій: до Київстар, EY, DataArt, Projector і не тільки

15.04.24 Новини 8 хв читання

Ви не готові їздити в офіс щодня і хочете працювати зі зручного для вас міста та місця — тоді ця добірка для вас. Ми зібрали вакансії у різних сферах, що передбачають віддалений формат роботи.

1. Менеджер з комунікацій до команди UFMA


Альянс Українських Виробників продуктів харчування (UFMA), шукає менеджера/менеджерку з комунікацій. До його/її обов’язків входитиме: планування та впровадження плану комунікації Альянсу; розробка інформаційних матеріалів для проєктів Альянсу; контроль за дотриманням вимог донорів у сфері комунікацій; підготовка пресрелізів, пресанонсів та публікацій для медіа тощо. Ідеальний кандидат вже має досвід у сфері комунікацій; відмінно володіє українською та англійською мовою; має широку мережу контактів у своїй професійній сфері та знає, як працювати з іноземними медіа.

2. PPC спеціаліст App/Web до Kyivstar.Tech


Команда Growth Київстар.Тех шукає PPC-спеціаліста/спеціалістку. Його/її ключовим завданням буде розробка стратегії каналів платного трафіку, запуск, аналіз та оптимізація ефективних кампаній для мобільних додатків компанії Київстар. Необхідні професійні навички: мінімум 2 роки досвіду на посаді PPC; досвід роботи в Телекомі буде перевагою; глибокі знання технологій digital-маркетингу; аналітичні навички зі здатністю візуалізувати та інтерпретувати дані; організаційні та управлінські здібності; вища маркетингова, технічна або фінансова освіта. 

3. Senior Brand Manager до Laba Global


Laba Group шукає Senior Brand Manager. У task list спеціаліста на цій посаді буде входити: розробка та впровадження стратегії бренду для компанії; планування та виконання маркетингових кампаній для підвищення впізнаваності бренду; моніторинг та аналіз ефективності маркетингових і брендових ініціатив; управління бюджетом брендових та маркетингових ініціатив тощо. Буде метч з компанією, якщо кандидат/кандидатка має досвід роботи в Brand Management від трьох років; має досвід управління проєктами на різних ринках; володіє англійською мовою не нижче рівня Upper-Intermediate; вміє стратегічно мислити та розуміє потреби сучасного бізнесу; створює креатив, що має стратегічний підхід.

Як працюється в Laba Group?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

4. Менеджер з продажу IT курсів до GoITeens


Освітня платформа для підлітків GoITeens шукає менеджера/менеджерку з продажу курсів. Людина на цій позиції не тільки проводить індивідуальні консультації з елементами пробного уроку, а й здійснює продаж, спілкується (веде клієнта) після завершення консультації з метою закриття угоди — продажу. Ключові вимоги: вміння легко порозумітися з незнайомими людьми, відсутність страху проводити презентації на камеру; наявність комп’ютера, хорошої вебкамери та доступ до стабільного, швидкого інтернету; вміння швидко засвоювати нову інформацію у великих обсягах; досвід продажів або досвід в клієнтській підтримці чи колцентрі.

5. Юрист (практика проєктів державно-приватного партнерства) до EY


EY в Україні шукає юриста/юристку. Спеціаліст/спеціалістка на цій посаді буде відповідати за комплексний юридичний супровід проєктів ДПП / інших інвестиційних проєктів із розвитку інфраструктури на стороні публічного партнера (органів державної влади, органів місцевого самоврядування) або приватного інвестора на всіх основних етапах транзакції. Вимоги до кандидатів: вища юридична освіта; від 5 років досвіду роботи у міжнародній або провідній українській юридичній фірмі; рівень володіння англійською мовою від В2; теоретичне та практичне знання цивільного, корпоративного та господарського права; вміння працювати в команді та координувати роботу молодших колег.

Як працюється в EY?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

6. PR Manager до БФ СпівДія


Благодійний фонд СпівДія шукає PR-менеджера/менеджерку. Потрібно буде брати участь в реалізації PR-стратегії Фонду; готувати пресрелізи, новини, коментарі, офіційні заяви та інші PR-матеріали; координувати роботу та погоджувати матеріали з партнерами та донорами фонду; брати участь в організації спеціальних заходів тощо. Ідеальний кандидат/кандидатка: має досвід роботи від двох років на аналогічній посаді (ЗМІ, PR); вільно володіє письмовою та усною українською, англійською не нижче B1; знає ключові інструменти комунікацій, володіє різними стилями написання текстів тощо.

7. QA Trainee до DataArt


IT-компанія DataArt шукає QA Trainee. Стажери працюватимуть над завданнями в реальних проєктах під керівництвом досвідченого ментора. Вимоги до кандидатів: базові знання мануального тестування (типи тестів, методології організації процесів тестування, методи розробки тестів); базові знання баз даних та навички роботи принаймні з однією із систем керування базами даних (MSSQL, Oracle, MySQL, PostgreSQL тощо); навички міжособистісного спілкування. Практичні та/або теоретичні знання API та мобільного тестування будуть перевагою. 

Як працюється в DataArt?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

8. Викладач англійської мови до академії STUDY Academy


Академія англійської мови STUDY Academy шукає викладача/викладачку англійської мови. Ідеальний кандидат на цю позицію: має лінгвістичну або педагогічну вищу освіту та англійську мову на достатньому рівні для викладання; має досвід викладання; знає та вміє застосовувати комунікативну методику викладання іноземної мови; відвідує професійні тренінги, семінари, лекції, читає фахову літературу; легко ладнає з різними людьми, знаходить підхід до кожного учня; має creative mind і бажання розкрити свої таланти.

9. Marketing Manager до Projector


Projector Creative & Tech Online Institute шукає Marketing Manager. Ця позиція передбачає системну роботу з різними маркетинговими каналами; масштабування існуючих продуктів за допомогою нових маркетингових каналів; пошук та збір цільової аудиторії; people-менеджмент креативної команди: райтерів та дизайнера тощо. Вам підійде ця робота, якщо ви: маєте від одного року досвіду у продуктовому маркетингу та досвід запуску нових продуктів та розробки маркетингових стратегій; маєте гарний досвід у PPC; вмієте в аналітику і цінуєте data-driven підхід; знаєте інструменти маркетингової аналітики.

Як працюється в Projector?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

10. Бізнес-асистент до Svitanok Tiny House


Svitanok Tiny House шукає бізнес-асистента/асистентку, який/яка буде працювати з цікавими та різноплановими бізнес-задачами, спрямованими на забезпечення ефективного функціонування бізнесу та досягнення стратегічних цілей компанії. Ви ідеально підійдете, якщо продуктивні та цілеспрямовані; маєте сильні навички бізнес-комунікації та аргументації; здатні працювати в умовах мультизадачності, дотримуючись дедлайнів; маєте аналітичний склад розуму, ефективно працюєте з таблицями та формулами; володієте англійською мовою  на рівні від В1. Досвід роботи в юриспруденції, продажах, маркетингу або PR буде перевагою.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від найкращих українських та міжнародних компаній

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: