Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для дизайнерів: до BetterMe, Readdle, Kyivstar і не тільки

18.12.23 Новини 9 хв читання

Сьогоднішня добірка — для дизайнерів різних напрямів та рівня досвіду. Дивіться, кого шукають компанії.


1. UX райтер до Kyivstar.Tech


Kyivstar.Tech шукає UX-райтера. Його завданням буде максимально зануритися в продукт, вивчити всі його переваги й недоліки. Разом із PO, аналітиками, дизайнерами та розробниками створювати комерційно успішну історію. Перейматися потребами й «болями» користувачів та прагнути їх розв’язати. Необхідні скіли: досконало володіти українською мовою; мати досвід роботи UX-райтером у продуктовій команді; на базовому рівні працювати з аналітикою та юзабіліті-сервісами; проводити користувацькі дослідження; бути готовим працювати в межах методу Scrum.


2. Middle Graphic Designer до Belkins Group


Міжнародна компанія Belkins шукає Middle Graphic Designer. Що потрібно робити: працювати у Figma над створенням різноманітних презентацій, постів для соцмереж (статичні, каруселі, gifs), візуалів для email розсилок, друкованих матеріалів, ілюстрацій для UI/UX-дизайнерів, іконок для продуктів та багато іншого; тісно співпрацювати з іншими членами креативної команди, копірайтерами, маркетологами та іншими відділами; розробляти айдентику бренду для нових проектів/послуг та всі супровідні матеріали/візуали/правила. Ідеальний кандидат має щонайменше 3 роки досвіду; впевнено працює у Figma, Adobe Photoshop, Illustrator; знає англійську на рівні не нижче Intermediate.


3. Brand Designer до BetterMe


BetterMe шукає Brand Designer. Майбутні задачі: розвивати й поліпшувати брендинг та брендбук компанії; взаємодіяти з командами продукту, контенту, піару та маркетингу; Взаємодіяти з командою креативу й продакшну; ставити задачі для зйомок на основі референсів; розробляти презентації; долучатись до створення промолендингів. Вимоги: досвід від 2 років на позиції бренд-дизайнера чи UI-дизайнера (в креативному агентстві чи дизайн-студії, які розробляли візуальну бренд-комунікацію та промосайти); знання Figma, Photoshop/Illustrator, AfterEffects/Figma Animation/Jitter; досвід у створенні логотипів.

Як працюється в BetterMe?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


4. Графічний дизайнер до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК)


НАЗК шукає графічного дизайнера. Основні обов’язки: розробка візуальних капсул онлайн-курсів та навчальних проєктів і матеріалів для їх наповнення; розробка дизайну та верстка матеріалів глобального значення; підготовка презентацій та роздаткових матеріалів для навчальних і просвітницьких проєктів; підтримка дизайн-ведення соцмереж. Вимоги: вища освіта (перевагою буде у напрямку творчих мистецтв, дизайну, ілюстрацій); досвід створення друкованої та електронної реклами, паперової продукції, верстки книжок і журналів, дизайну сайтів, блогів, навчальних програм, мультимедіа та інших електронних ресурсів.


5. Motion Designer (remote) до Universe


Продуктова ІТ-компанія Universe шукає Motion Designer для роботи над такими задачами: анімація інтерфейсів; створення анімованих 2D роликів; нескладна мобільна відеозйомка; монтаж та озвучування відео; взаємодія з креативними маркетологами та активна участь в обговоренні ідей. Вимоги: від 1 року релевантного досвіду; навички роботи з After Effects та графічними редакторами; володіння інструментами у сфері відеомонтажу (бажано Adobe Premiere PRO). Перевагою буде знання основ композингу, кеінгу, трекінг TrackMotion. Компанія пропонує All-inclusive офіс, карʼєрне зростання.

Як працюється в Universe?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


6. Design Lead до Readdle


Readdle шукає Design Lead. Він чи вона створюватимете бачення дизайну флагманського продукту компанії, працюючи з мобільними та настільними частинами продукту; керуватиме командою талановитих дизайнерів, щоб створювати рішення, які відзначають нагородами та якими щодня користуються мільйони людей. Необхідний досвід: у розробці продуктів (5+ років); в управлінні командою з 3-5 осіб; досвід як у мобільному, так і в десктоп-дизайні; вміння працювати з відео та анімацією; рівень англійської B2+ буде перевагою.

Як працюється в Readdle?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


7. Marketing Motion Designer до Mate academy


EDtech-стартап Mate academy шукає Marketing Motion Designer. Що потрібно робити: створювати креативи для просування в каналах залучення користувачів (Facebook); брати участь у розробці нових ідей для рекламних матеріалів; взаємодіяти з маркетинг-командою; самостійно працювати над варіаціями успішних концепцій. Необхідні вміння й навички: 2+ років досвіду в motion дизайні; досвід роботи на аналогічній позиції; володіння After Effects, Adobe Photoshop, Figma; розуміння принципів дизайну та композиції.


8. Graphic Designer (part-time) до Mate academy


EDtech-стартап Mate academy шукає Graphic Designer. Основні завдання: створення креативів для просування у каналах залучення користувачів (Facebook); участь у розробці нових ідей для рекламних матеріалів; взаємодія з маркетинг-командою; самостійна робота над варіаціями успішних концепцій. Вимоги: 2+ років досвіду в дизайні; знання Illustrator, Photoshop, Acrobat, Figma; розуміння принципів дизайну та композиції; розуміння, як працює реклама в різних соцмережах; Intermediate English.


9. Графічний дизайнер до PwC


Міжнародна компанія PwC шукає графічного дизайнера. Основні обов’язки: оформлення матеріалів у фірмовому стилі (презентації, документи Word, маркетингові матеріали); розроблення айдентики для кампаній під брендом PwC; управління складними дизайн-проєктами та спілкування з клієнтами. Ключові вимоги: досвід роботи від 2 років; впевнене володіння Microsoft PowerPoint, Microsoft Word, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop; рівень англійської вище середнього (В2).


10. Дизайнер до БФ «Таблеточки»


Благодійний фонд «Таблеточки» шукає дизайнера/ку. Обов’язки: ​​формування і розробка візуального контенту для соцмереж та digital-каналів (email, Google Ads); дизайн-супровід усіх графічних елементів організації, контроль дотримання візуальної айдентики та брендбуку, за потреби оновлення і вдосконалення; розробка візуальних концепцій для акцій, подій, промоматеріалів, поліграфічної та сувенірної продукції фонду; оформлення презентацій, звітів, one-pagers, інфографіки. Ідеальний кандидат має досвід роботи від 2 років, володіє навичками поліграфічного, цифрового дизайну та додрукарської підготовки, має досвід у вебдизайні або починає шлях у цій галузі.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: