Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для комунікаційників і піарників: до hromadske, UMIND, Become і не тільки

29.07.24 Новини 5 хв читання

У сучасному світі комунікація та піар — невіддільна складова будь-якого бізнесу чи соціального проєкту. Тому досвідчені професіонали у цій галузі — на вагу золота. Зібрали добірку вакансій для комунікаційників та піарників. Перегляньте, які з них відповідають вашим професійним запитам і наявному досвіду, та сміливо надсилайте резюме.

1. PR-manager до Perfect PR Agency


Perfect PR Agency шукає PR-спеціаліста / спеціалістку для реалізації проєктів всеукраїнського та міжнародного масштабу. Людина на цій посаді буде: забезпечувати поточні PR-проєкти агенції, а також ініціювати нові; керувати командою та координувати проєкт; розробляти та впроваджувати цілісні комунікаційні кампанії; вибудовувати довготривалі стосунки з медіа, партнерами та лідерами думок тощо. Ідеальний кандидат — має досвід роботи з комунікаційними кампаніями; розуміє як відстежувати тренди соціальних мереж; вміє грамотно писати гарні тексти; чітко формує ТЗ підрядникам та колегам; володіє навичками менеджменту; відповідальний та креативний спеціаліст.

2. Комунікаційний(-на) менеджер(-ка) з напряму дошкілля до спільного проєкту МОН та ЮНІСЕФ


Спільний проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства освіти і науки України (МОН) відкриває конкурс на позицію комунікаційного(-ої) менеджера(-ки) з напряму дошкілля. Основна задача позиції — бути потужним «голосом» МОН з теми дошкілля на національному рівні; розвивати потенціал напряму з увагою як до цілей МОН, так і до потреб ЦА. Вимоги: досвід роботи на релевантних посадах від 3 років; готовність «під ключ» вести комунікації напряму дошкілля на національному рівні; готовність багато писати; вміння ніжно і доречно вплітати тренди в державні комунікації, робити їх — «вау»; грамотне володіння українською мовою, володіння англійською мовою на рівні B2 (та вище) — буде перевагою.

3. Менеджер з комунікацій до BGV CHARITY FUND


Благодійний фонд BGV CHARITY FUND шукає менеджера / менеджерку з комунікацій. Основні обов’язки: оновлення та наповнення контентом сайту Фонду, а також сторінок благодійної організації у соціальних мережах; підготовка пресрелізів, колонок, спецматеріалів та інших текстових форм для висвітлення діяльності фонду; підготовка тез виступу для спікерів, презентацій; ефективна взаємодія зі ЗМІ тощо. Основні вимоги: вища освіта (перевага кандидатам з освітою філолога, журналіста, PR–спеціаліста); досвід роботи на аналогічній чи дотичних посадах не менше 2-х років; буде перевагою знання англійської мови на рівні B1 та вище (усно та письмово); володіння Microsoft Office (акцент на Power Point).

4. Head of PR до Havas Village Ukraine


Піар-агенція HAVAS PR шукає Head of PR. До його / її обов’язків входитиме: створення комунікаційних стратегій брендів, громадських організацій та бізнесів; створення креативних ідей комунікаційних проєктів та кампаній; управління командою піар-менеджерів та контроль якості комунікацій клієнтів; підготовка до тендерів, захист стратегій, створення бюджетів; комунікація з клієнтами на стратегічному рівні; розробка разом з СЕО нової піар-стратегії агенції та контроль втілення тощо. Очікування від кандидатів: досвід розробки та впровадження PR-стратегій; досвід управління командою; комунікативні навички на високому рівні; англійська мова — Upper-Іntermediate+; стратегічне мислення.

5. Communication Lead до UA Mental Help


UA Mental Help шукає Communication Lead. Обовʼязки: розробка та впровадження стратегій комунікаційного відділу; координація роботи команди в напрямку забезпечення взаємодії та спільного досягнення стратегічних цілей; розробка та впровадження планів комунікаційних кампаній та ініціатив; моніторинг та аналіз ефективності комунікаційних заходів та розробка рекомендацій для їх поліпшення тощо. Вимоги: досвід роботи у сфері комунікацій, публічних відносин або маркетингу від 1 року; високий рівень володіння усним і писемним українською та англійською мовами; здатність до стратегічного мислення для визначення ключових трендів у комунікаційній сфері; висока культура роботи з даними та здатність до аналізу результатів комунікаційних заходів для подальшого вдосконалення стратегій.

6. PR-менеджер/-ка до Суспільного Мовлення


Суспільне Мовлення в пошуках PR-менеджера з популяризації контенту і PR-фахівця спортивного напрямку. Обов’язки: моніторинг потенційно важливих подій, інформаційних приводів для підготовки відповідних PR-матеріалів; підготовка пресрелізів, новин, анонсів, інтерв’ю та інших матеріалів; організація медіаподій; підготовка та реалізацію медіапланів тощо. Вимоги: досвід роботи в PR-сфері від 2 років; навички організації і підготовки пресрелізів, інформаційних повідомлень, проведення брифінгів, пресконференцій, вміння працювати з різними каналами комунікацій; вища освіта.

7. PR-менеджер, менеджер комунікаційних проєктів до UMIND


Громадська організація UMIND шукає менеджера / менеджерку комунікаційних проєктів. Він / вона відповідатиме за написання пресматеріалів; роботу зі ЗМІ; участь у стратегічних сесіях та написанні стратегій; управління проєктами в галузі PR; ведення документації за проєктами: презентації, листування, звіти; здійснення моніторингу та аналізу інформаційної активності по проєкту та надання звітів. Очікування від кандидатів: досвід роботи журналістом/піарником/комунікаційним менеджером; досвід взаємодії зі ЗМІ, інфлюенсерами, партнерськими організаціями; досвід роботи з текстами різних форм; грамотна письмова та усна українська мова; здатність адаптуватися до змін у комунікаційних стратегіях і швидко реагувати на нові виклики.

8. Асистент/ка менеджера з комунікацій до МБФ «Карітас України»


МБФ «Карітас України» шукає людину на позицію асистента менеджера з комунікацій. Обов’язки: допомога у виконання комунікаційних планів та контент-планів проєкту чи програми; співпраця з програмною командою для підготовки та представлення проєктів перед грантодавцями; написання пресрелізів, статей; робота з соціальними мережами тощо. Вимоги: вища освіта; досвід роботи від 2-х років у сфері комунікації та PR; досвід роботи в міжнародних або громадських організаціях, благодійних фондах, а також комунікаційний супровід проєктів або волонтерських ініціатив; англійська від А2–В1.

9. PR-менеджер проєктів до Become


Become шукає PR-менеджера / менеджерку. Агенція фокусується на персональному брендингу українських бізнес-лідерів та топів. Якщо ви хочете приєднатися до команди, повинні: вміти класно писати тексти — як короткі форми (пости), так і розлогі колонки; ефективно комунікувати з клієнтами та підрядниками та менеджерити робочі чати; орієнтуватися у бізнес-контексті України та знаходити PR-можливості для клієнтів (виступи, премії, інтерв’ю тощо); обов’язково вести проєктні документи, готувати звітність та вести таск-менеджер.

10. Менеджер/ка з комунікацій до hromadske


У відділі маркетингу hromadske відкрита вакансія менеджера/ менеджерки з комунікацій. Людина на цій позиції: проводить аналіз аудиторії hromadske; працює з контентом; проводить маркетингові та SMM-кампанії; розробляє промо кампанії проєктів, ініціює комунікацію і співпрацю з партнерами та інфлюенсерами; ініціює та розвиває інформаційні партнерства hromadske тощо. Вимоги: щонайменше 1,5 року досвіду роботи менеджером з комунікацій; досвід роботи з соціальними мережами; розуміння метрики для аналізу ефективності контенту; відмінні усні та письмові комунікаційні навички українською мовою (англійська буде перевагою); практичні організаційні навички та вміння помічати деталі та інші.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Вакансії

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: