Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для захисників та захисниць України: до GoITeens, Rescue Now, Happy Monday і не тільки

30.09.24 Новини 6 хв читання

Цього тижня ми відзначатимемо День захисників і захисниць України. Тож сьогоднішня добірка вакансій тематична — від компаній, які будуть раді мати в команді людей, що до цього боронили наші життя та незалежність України на війні. Пропонують роботу бухгалтера, проєктного менеджера, журналіста, менеджера з продажів та інші. 


1. Головний/на бухгалтер/ка до Happy Monday


Ми в Happy Monday шукаємо головного бухгалтера / бухгалтерку який / яка відповідатиме за ведення фінансового обліку та контроль фінансових операцій. У нас станеться happy метч, якщо ви маєте мінімум 2 роки досвіду на аналогічній посаді, маєте знання бухгалтерського обліку та податкового законодавства України, а також вмієте працювати з Finmap та іншими фінансовими програмами. Основні обов’язки включають ведення звітності, перевірку договорів, контроль проєктних витрат та підготовку фінансових звітів для донорів. 


Хочете дізнатися більше про роботу в нашій команді?

Про наші принципи, графік роботи та майбутніх колег читайте в профілі Happy Monday

Читати


2. Content Writer до ddd agency


ddd© agency шукає Content Writer, який / яка спеціалізується на створенні креативного контенту для різних цифрових форматів, від UI/UX текстів до пітчів і блогів. Основні завдання: бути в тренді креативних та візуальних комунікацій; пропонувати дієві рішення при створенні концепцій контенту; створювати контент для різних медіумів тощо. Ідеальний кандидат любить та вміє сучасно писати українською та англійською; розуміє основи маркетингу та роботи із omni-channel digital marketing; має досвід створення контенту для різних медіумів; має розуміння UI/UX принципів в рамках роботи із контентом та проживає у Львові.


3. Експерт з питань безпеки в нафтогазовому секторі до ГО ДІКСІ ГРУП


Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» шукає двох експертів / експерток з питань безпеки в нафтогазовому секторі для підготовки аналітичних документів і звітів щодо безпеки постачання нафти і газу, аналізу енергетичних ринків та ризиків для галузі. Основні обов’язки включають моніторинг подій у секторі, участь у нарадах та підготовку документації. Кандидати повинні мати досвід роботи в нафтогазовому секторі, знання українського та європейського законодавства, а також аналітичні навички в енергетичній політиці. Термін надання послуг — до 6 місяців.


4. Адміністратор навчального центру (осередку) до Української академії лідерства


Українська академія лідерства шукає адміністраторів навчальних центрів у Києві та Ужгороді. Серед завдань — робота з бюджетами, звітністю, організація закупівель та співпраця з локальними постачальниками. Вимоги: досвід роботи з аналогічними завданнями від 2 років, знання документообігу, навички складання технічних завдань для закупівель, увага до деталей, аналітичні здібності, мультизадачність, стресостійкість, любов до порядку та систематизації. Знання 1С/BAF та англійська на рівні В1 і вище будуть перевагою.


5. Project manager до Rescue Now


Rescue Now шукає проєктного менеджера / менеджерку для проєкту «Інкубатор». Ключові завдання: розробка та управління програмами підтримки громадських організацій, налагодження нових партнерств і підтримка існуючих, організація воркшопів та навчальних заходів, забезпечення своєчасного виконання проєктів, підготовка грантових заявок і співпраця з донорами. Від кандидатів очікують 2 роки досвіду в управлінні проєктами, здатності керувати командою, готовності до адаптації, наявності досвіду в розробці навчальних програм і подачі грантів.


6. Digital Marketing Manager до SubSub


Компанія SubSub шукає Digital Marketing Manager. Основні обов’язки включатимуть розробку та впровадження маркетингової стратегії, створення воронки для генерації потенційних клієнтів, управління маркетинговими каналами (PPC, SEO, Email-маркетинг, Influence-маркетинг) і розвиток команди. Від кандидата очікується досвід у креативних індустріях, бюджетуванні, people-менеджменті та знання англійської на рівні Upper-Intermediate+. Досвід у Creator Service, Email-маркетингу та Event-маркетингу буде перевагою.


7. Аналітик/иня-дослідник/ця до Big City Lab


Урбан-бюро Big City Lab шукає аналітика / аналітикиню для формулювання стратегій міст та окремих проєктів. Бажаний досвід та навички: вміння працювати з великими обсягами текстової інформації, вільне володіння англійською мовою, досвід роботи в дослідницьких або аналітичних компаніях не менше 1 року, а також підтверджені кейси аналізу ринків і розробки стратегій розвитку. Досвід роботи з презентаціями (Keynote або PowerPoint) і управління проєктами, а також розуміння роботи в громадських організаціях і тем безбар’єрності будуть перевагою.


8. Операційний асистент(-ка) до BRAND UKRAINE


BRAND UKRAINE шукає операційного асистента / асистентку. До його / її обов’язків входитиме підтримка безперебійної роботи офісу, організація зустрічей, допомога операційній команді в підготовці звітів та документів, участь у проведенні корпоративних заходів, а також супровід відряджень. Кандидати повинні вміти планувати та пріоритизувати завдання, ефективно взаємодіяти з людьми, виконувати завдання точно і вчасно, а також володіти англійською мовою (B1+). Досвід роботи з офісними програмами, такими як Google Workspace, MS Office, Trello, Worksection, буде перевагою.


9. Менеджер з продажу онлайн курсів (IT компанія) до GoITeens


GoITeens шукає менеджера / менеджерку з продажу онлайн-курсів. Людина на цій позиції буде проводити онлайн-консультації, представляти курси, давати рекомендації щодо вибору, консультувати клієнтів про переваги онлайн-навчання та здійснювати продажі. Вся база клієнтів буде теплою, адже всі клієнти приходять через рекламу та попередню обробку кол-центром. Вимоги: відсутність страху перед презентаціями на камеру (GoogleMeet, Zoom), наявність ноутбука та стабільного інтернету, уміння швидко засвоювати нову інформацію, гарна вимова, досвід онлайн-роботи та бажано досвід у продажах або клієнтській підтримці.


10. Редактор / журналіст у відділ нативної реклами до Vector


Vector, шукає журналіста / журналістку у відділ нативної реклами, який / яка відповідатиме за розробку та написання нативних рекламних матеріалів, генерування нестандартних ідей на основі брифів, спілкування з клієнтами та представлення ідей у презентаціях, а також прийняття конструктивного фідбеку та самоорганізацію для дотримання дедлайнів. Вимоги до кандидатів: досвід роботи з текстами (бажано у нативній рекламі) від 2 років та портфоліо, уміння ефективно взаємодіяти з людьми, знання WordPress та основ SEO, SMM, PPC, а також креативність та здатність працювати в команді. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: