Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій у сфері маркетингу: до ОККО, Сільпо, Промприлад і не тільки

23.09.24 Новини 8 хв читання

Сьогодні стартує Marketing Week 2.0, а це означає, що у нас на платформі зараз дуже багато вакансій для фахівців у сфері маркетингу від топових компаній. До того ж учасники Marketing Week 2.0 матимуть пріоритет у розгляді резюме — достатньо просто повідомити про вашу участь у супровідному листі. 

Тож наша понеділкова добірка сьогодні з маркетинговими вакансіями, переглядайте їх, знаходьте свою та відгукуйтесь!


1. Junior PR & Communications до Solidgate


Solidgate шукає Junior PR & Communications спеціаліста / спеціалістку. Кандидат повинен мати вищу або незакінчену вищу освіту в галузі PR, маркетингу чи журналістики, а також мінімум рік досвіду роботи в PR, рекламі чи маркетингу. Основні обов’язки включають створення контенту для PR матеріалів, роботу зі ЗМІ та управління соціальними мережами компанії. Від кандидата очікується креативний підхід до вирішення завдань, відмінне знання української та англійської мов, а також проактивність і орієнтованість на результат.


2. Senior marketing manager (wow-проєкти, нацпромо) до Сільпо


«Сільпо» шукає маркетолога / маркетологиню до своєї креативної команди. Основні обов’язки включають розвиток національних акцій та wow-проєктів, створення концептів, координацію роботи з креативними агенціями та запуск масштабних рекламних кампаній. Кандидат повинен мати вищу освіту в галузі маркетингу або реклами, досвід роботи від 3 років та вміння організовувати та управляти проєктами. Додатковими перевагами будуть знання Photoshop та Illustrator, а також англійська на рівні Intermediate. Компанія пропонує стабільну зарплату, медичну страховку, знижки та кар’єрний розвиток.


3. Market research specialist до ОККО


ОККО шукає Market Research Specialist. До його / її обов’язків входитиме проведення досліджень поведінки користувачів програми лояльності, розробка стратегій для бізнес-сервісів, аналіз результатів опитувань задоволеності клієнтів та моніторинг ринку. Ідеальний кандидат має вищу освіту в галузі маркетингу або економіки, 3-5 років досвіду в маркетинговій аналітиці, вміння працювати з великими даними та знання аналітичних інструментів. ОККО пропонує офіційне працевлаштування, конкурентну зарплату, оплачувану відпустку та медичне страхування.

Як працюється в ОККО?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати


4. SMM Manager до CLUST


CLUST шукає креативного SMM-менеджера / менеджерку. Основні завдання: розробка та реалізація SMM-стратегії для бренду та його проєктів, створення контент-планів, менеджмент рекламних кампаній та розвиток ком’юніті підписників. Вимоги: щонайменше 1 рік досвіду в SMM, вміння працювати в команді, знання SMM-метрик і робота з КРІ, орієнтація на бізнес-завдання та аналітичне мислення. Компанія пропонує віддалений формат роботи, гнучкий графік та систему бенефітів для особистого розвитку та здоров’я.


5. Менеджер/ка з маркетингу та залучення учасників до ГО «Навчай для України»


ГО «Навчай для України» шукає менеджера / менеджерку з маркетингу та залучення учасників, який / яка розроблятиме та впроваджуватиме стратегії рекрутингу і маркетингові кампанії в цифрових та офлайн-каналах. Посада передбачає відповідальність за залучення кандидатів у програми організації, проведення досліджень для визначення цільової аудиторії, формування бюджетів, співпрацю з відділом комунікацій для створення матеріалів та аналіз ефективності кампаній. Вимоги: 3+ роки досвіду в маркетингу або рекрутингу, відмінні комунікативні навички (українська та англійська), аналітичне мислення, досвід роботи в команді. 

Як працюється в «Навчай для України»?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати


6. Brand Manager до talentC


Українська рекрутингова агенція з екосистеми Genesis talentC шукає Brand Manager-а. Завдання та зони впливу: розробка ідей маркетингових активностей для досягнення бізнес-показників та реалізація їх під ключ; робота з різними маркетинговими інструментами й тактиками; розробка і створення мерчу; написання статей та коментарів у медіа тощо. Ідеальний кандидат має понад рік досвіду в Brand Marketing, сильні навички проєктного менеджменту, копірайтингу та аналітики, а також здатність генерувати креативні ідеї. Досвід роботи в агенціях чи стартапах та знання англійської на рівні Intermediate будуть перевагою.


7. Менеджер/ка з комунікацій до Фонду Промприлад


Фонд Промприлад шукає фахівця / фахівчиню з комунікацій для роботи над проєктами, що розвивають українське підприємництво. Обов’язки включають комунікаційний супровід освітніх проєктів, розробку комунікаційних планів, написання текстів, створення візуальної айдентики, управління медіапроєктами та комунікацію з донорами. Вимоги: досвід у сфері маркетингу чи комунікацій від 2 років, знання англійської на рівні В2, досвід у розробці комунікаційних стратегій і управлінні підрядниками. Перевагою буде досвід роботи з освітніми продуктами та в медіа. 


8. Senior Creative Producer (Wellness) до Brainstack


Brainstack шукає Senior Creative Producer для свого SaaS продукту в галузі Wellness. На цій позиції потрібно буде реалізовувати креативні кампанії в перформанс-рекламі, контролювати створення рекламних матеріалів для залучення нових користувачів, а також генерувати нові креативні ідеї. Серед бажаних навичок та досвіду не менше трьох років досвіду в SaaS-секторі, знання принципів реклами та залучення клієнтів, досвід у розробці рекламних кампаній для соціальних мереж, а також аналітичні навички для оцінки рекламних показників. Рівень англійської мови повинен бути на рівні B2 або C1. Позиція передбачає роботу в динамічній команді з понад 30 фахівцями та можливість значно впливати на розвиток продукту.

Як працюється у Brainstack?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати


9. SMM/Copywriter до Quadrate28


Quadrate28 шукає SMM/Copywriter для роботи з українськими бізнесами та соціальними проєктами. Основні обов’язки включають створення стратегій і контент-планів для соцмереж, генерацію креативних ідей, написання текстів та аналіз результатів на платформах Instagram, Facebook і LinkedIn. Ідеальний кандидат має понад 2 роки досвіду в SMM або копірайтингу, розуміє тренди соцмереж і має пристрасть до експериментів. Компанія пропонує конкурентну оплату, комфортну атмосферу, можливість дистанційної роботи та професійного зростання.


10. Middle User Researcher до appflame


appflame шукає Middle User Researcher для роботи над проєктом Taimi, одним із найбільших ЛГБТІК+ застосунків для знайомств. Кандидат буде відповідати за проведення користувацьких досліджень, перетворення інсайтів у конкретні рекомендації, а також ініціюватиме зміни, орієнтовані на користувача. Від кандидатів очікується щонайменше рік практичного досвіду в дослідженні користувачів, володіння методами дослідження користувачів, відмінні навички комунікації та проведення презентацій та вільне володіння англійською. Компанія пропонує унікальні можливості реалізувати свої ідеї, потужний соцпакет та роботу з глобальним ринком.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами.

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: