Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

07.03.24 Новини 7 хв читання

Цього тижня пошукачі роботи найбільше цікавилися пропозиціями від ЮНІСЕФ, простору «Дах», компаній Reprezent та BetterMe, а також ГО  #stop_sexтинг. Серед популярних вакансій — позиції для початківців: зокрема, асистентів, помічників та молодших спеціалістів.


1. Асистент/ка рекрутера у проєктний відділ рекрутингу ЮНІСЕФ в Україні


Міжнародна організація Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні шукає асистента рекрутера. Основним завданням позиції (70% робочого часу) буде якісний первинний чекап кандидатів, а саме — скринінг резюме та телефонні співбесіди з кандидатами. Інші 30% — це асистування підготовки до рекрутингу, що може включати розшифровку брифу, створення описів вакансій та тестових завдань, поширення вакансій, створення бази потенційних кандидатів тощо. Вимоги до кандидата: 1–2 роки досвіду на релевантних джуніор-позиціях, гарне знання української мови, впевнене володіння пакетом Google Workspace, знання Canva, Trello, Notion буде перевагою. Також тут цінують відповідальність, самостійність і гнучкість. 


2. Асистент/ка керівника до Reprezent (часткова зайнятість)


Reprezent, компанія з дизайну презентацій, шукає асистента керівника. Майбутній співробітник займатиметься пошуком інформації, допомагатиме з рутинними та креативними завданнями для внутрішніх потреб команди. Вимоги до кандидата: аналітичне мислення, вміння знаходити та аналізувати потрібну інформацію, вміння працювати над проєктами «з нуля», готовність брати на себе відповідальність, просунуті комунікативні навички, посидючість та терплячість у виконанні рутинних завдань, знання англійської мови на рівні не нижче за Upper Intermediate. Вакансія передбачає часткову зайнятість у віддаленому форматі. 

Як працюється в компанії Reprezent

Розповідаємо про це детально в профілі компанії

Читати


3. SMMник/ця до психологічного простору «Дах»


Психологічний простір «Дах» шукає SMM-спеціаліста. Людина працюватиме разом із маркетологом, створюватиме дописи відповідно до контент-плану, займатиметься пошуком інформації, писатиме сценарії для сторіз, працюватиме над рекламними креативами, ставитиме ТЗ таргетологу та аналізуватиме результати з просування, замовлятиме рекламу у блогерів, аналізуватиме статистику тощо. Вимоги до кандидата: грамотна письмова та розмовна українська, досвід ведення сторінок в Instagram та TikTok (комерційної чи експертної), досвід написання текстів (художніх, рекламних, інформаційних), навички зйомки та монтажу відео, знання основних маркетингових принципів.


4. Happiness/Office Manager до BetterMe 


Компанія BetterMe, що розробляє IT-продукти у категорії здоров’я, шукає Happiness/Office Manager. Його обов’язками буде: забезпечення життєдіяльності офісу, пошук нових рішень щодо офісних бенефітів, зустріч гостей компанії, ведення офісних витрат, робота з кур’єрськими службами, вирішення ситуативних організаційних питань, допомога з організацією корпоративних заходів тощо. Шукають людину, яка має досвід від 1 року на аналогічній позиції, є відповідальною та добре організованою, звикла працювати в режимі багатозадачності, вміє працювати з оргтехнікою, легко знаходить спільну мову з різними людьми.

Як працюється в компанії BetterMe

Дізнайтеся найцікавіше про роботодавця

Читати


5. Creative Copywriter до ddd (часткова зайнятість) 


PR & бізнес-дизайн агенція ddd шукає креативного копірайтера. Майбутній працівник: генеруватиме ідеї, створюватиме неймінги для брендів з України та ЄС, писатиме сценарії, розроблятиме концепції принтів, радіо- та відеороликів для брендів, а також key messages та message boxes рекламних кампаній у межах комунікаційних планів. Від кандидата очікують досвід роботи у креативному копірайтингу, любов до командної роботи, знання художніх прийомів і технік сторітелінгу та вміння їх використовувати, надивленість в музиці та кіно, критичне мислення тощо.


6. Координатор/ка навчальних курсів до Ampli


Підлітковий акселератор Ampli шукає координатора з навчання. Людина працюватиме у команді професіоналів і буде залучена у навчання підлітків IT та дизайну. Вимоги до кандидата: проактивність і комунікабельність, оптимістичний майндсет, стресостійкість, відповідальність, навички роботи з Google Docs, проживання у Києві та готовність працювати офлайн. Вакансія передбачає повну зайнятість та гнучкий графік роботи.


7. Операційний директор/ка до UMIND  


Громадська організація UMIND, що реалізує освітні проєкти для української молоді, шукає операційного директора. Його обов’язками буде: управління бюджетом, координація фінансово-юридичної команди, координація та менторство проєктних лідів та інших команд, контроль за відповідністю діяльності ГО законодавчим нормам і донорським вимогам, розробка та втілення операційного плану, моніторинг і оцінка ефективності виконання цілей проєктів, розробка внутрішніх політик, погодження грантових заявок, розробка та впровадження системи внутрішньої та публічної звітності. Шукають людину, яка має підтверджений досвід роботи на операційних керівних посадах, має стратегічне мислення, готова шукати та ухвалювати нестандартні рішення і нести за них відповідальність.


8. Помічник/ця керівника до Mudra


Освітня компанія Mudra, що допомагає українцям здобувати освіту за кордоном, шукає помічника керівника. Людина прийматиме вхідні запити та розбиратиме їх на категорії, шукатиме інформацію, оформлюватиме договори з майбутніми студентами та/або їхніми батьками чи представниками, комунікуватиме з провайдерами, організовуватиме роботу офісу. Вимоги до кандидата: знання англійської мови на рівні В2/В2+, гарні комунікативні навички, самостійність і готовність до інтенсивної роботи, досвід у сфері продажів або консалтингу буде перевагою.


9. Контент-менеджер до #stop_sexтинг


Українська громадська організація #stop_sexтинг, що опікується безпекою дітей в інтернеті, шукає у команду контент-менеджера. Працівник братиме участь у розробці контент-плану для різних цільових аудиторій у соціальних мережах; писатиме пости, готуватиме віжуали та анімації; налаштовуватиме рекламні кампанії; працюватиме з наповненням сайту; співпрацюватиме з міжнародними та українськими партнерами. Ключовими для вакансії є: досвід роботи у сфері SMM, досвід створення віжуалів та анімацій для ТікТок, знання англійської мови не нижче рівня B1, проживання у Києві чи в Київській області та готовність час від часу працювати офлайн.


10. Молодший/ша SMM-менеджер/ка до БФ «СпівДія»


Благодійний фонд «СпівДія» шукає молодшого SMM-менеджера. Майбутній співробітник вестиме сторінки фонду в соціальних мережах; комунікуватиме зі стейкхолдерами та внутрішніми замовниками для збору та підготовки контенту; готуватиме фото- та відеоконтент для дописів і сторіз (спільно з дизайнером); готуватиме тексти для дописів і сторіз; відстежуватиме ключові показники сторінок проєкту, готуватиме звітність тощо. Чекають на людину, яка вміє писати грамотні та структуровані тексти в різних форматах і стилях; вміє працювати в команді та зі стейкхолдерами; обізнана у трендах і принципах роботи основних алгоритмів соцмереж; має базові навички роботи з фото- та відеоредакторами.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: