Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

08.02.24 Новини 9 хв читання

Цього тижня у фокусі уваги пошукачів були вакансії від Kyїfornia, Happy Monday, BRAND UKRAINE та JEVERA. Дивіться, кого вони шукають — цілком імовірно, що саме вас.


1. Комунікаційний менеджер до Kyїfornia

Компанія Kyїfornia шукає Комунікаційного менеджера. Ви можете стати членом команди, якщо живете і горите комунікаціями, любите соціалку та людей; маєте досвід роботи у комунікаційній сфері від 2-х років; маєте базу ЗМІ з теплими контактами, досвід роботи з інфлюенсерами; наявність в портфоліо успішно реалізованих PR-проєктів та знання англійської мови на рівні Upper Intermediate і вище.


2. Менеджерка/менеджер освітніх проєктів до proto produkciia

Компанія proto produkciia шукає Менеджерку/менеджера освітніх проєктів. Ви можете стати членом команди, якщо володієте англійською на рівні B1+; щиро цікавитеся сферою освітніх та культурних подій; готові розбиратися й розвиватися в темах, з якими працюєте; вмієте організовувати себе, самодисципліна та витривалість тут також важливі. Водночас ви орієнтуєтеся на результат і вмієте чути фідбек та перетворювати його на зміни.


3. SMM-Project writer до BRAND UKRAINE

Компанія BRAND UKRAINE шукає SMM-Project writer для реалізації міжнародних проєктів організації. Ви можете стати членом команди, якщо вмієте писати різні тексти медійного спрямування; знаєте інфраструктуру соцмереж, маєте досвід роботи з Youtube та створення сценаріїв для відео, а також журналістський досвід буде перевагою. Важливо також грамотне володіння письмовою українською та англійською мовами; вільно орієнтуватися в трендах соцмереж, а також соціальних, політичних, культурних процесів в Україні та світі; мати системне мислення та вміння аналізувати інформацію.


4. Middle Visual Designer до Happy Monday

Компанія Happy Monday шукає Middle Visual Designer. Ви можете стати членом команди, якщо маєте понад 2 роки досвіду у графічному дизайні та актуальне портфоліо, яким можете похизуватися; маєте впевнені знання з типографіки та верстки; активно користуєтеся Figma, Adobe Illustrator, Photoshop та  After Effect; маєте навчене око та вмієте аналізувати візуали; маєте досвід підготовки макетів на друк; прагнете розвиватися та не боїтеся викликів.

Як працюється в Happy Monday?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


5. Copywriter до JEVERA

Компанія JEVERA шукає Copywriter. Ви можете стати членом команди, якщо маєте понад 2 роки досвіду в SMM/копірайтингу; маєте портфоліо із прикладами успішного ведення корпоративних/особистих профілів в LinkedIn, Twitter, Facebook; є досвід роботи в IT, SaaS; ваші знання англійської мови на рівні B2+ та відмінні навички редагування. Ви також вмієте писати short-form copies; маєте навички роботи з інструментами штучного інтелекту; розумієте різницю у tone of voice для контенту у різних соціальних мережах.


6. Project Manager at CIVITTA

Компанія CIVITTA шукає Project Manager. Ви можете стати членом команди, якщо маєте понад 4 роки досвіду роботи з інноваціями, управлінням проєктами досліджень і розробок, залученням фінансування та/або створенням екосистеми стартапів; володієте сильними лідерськими навичками та маєте досвід управління проєктами та командою; прагнете впливати на своїх клієнтів за допомогою рекомендацій на основі фактів і високоякісних консультацій.


Як працюється в CIVITTA?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


7. Менеджер проєктів до Postmen

Компанія Postmen шукає Менеджера проєктів. Ви можете стати членом команди, якщо маєте досвід керування проєктами понад 2 роки; вмієте легко вибудовувати та підтримувати комунікацію в команді та з клієнтом; маєте хороші аналітичні й презентаційні здібності; розумієте і легко оперуєте ключовими медіаметриками та показниками статистики соцмереж; маєте проактивний підхід до роботи та націленість на результат; вмієте балансувати між декількома пріоритетними задачами, контролювати дедлайни та маєте бажання безперервно розвиватись і навчатись.


8. Менеджер ЗЕД, Міжнародний логіст до BeaverCraft

Компанія BeaverCraft шукає Менеджера ЗЕД, Міжнародного логіста. Ви можете стати членом команди, якщо ваша англійська мова на рівні Intermediate і вище; маєте базові знання у логістиці та зовнішньоекономічній діяльності; ви уважні до внесення даних у таблиці та супутній софт.


9. SMM Manager до Projector

Компанія Projector шукає  SMM Manager. Ви можете стати членом команди, якщо маєте понад 2 роки досвіду у сфері креативного копірайтингу та SMM і можете підтвердити це своїм портфоліо; вмієте працювати з інструментами аналітики та системами моніторингу соціальних мереж; розумієтесь на трендах, інструментах SMM та видах контенту; маєте досвід написання текстів у різних форматах; ідеально знаєте українську мову та трохи speak English.

Як працюється в Projector?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


10. Communications Manager до Happy Monday

Компанія Happy Monday шукає Communications Manager. Ви можете стати членом команди, якщо маєте досвід розробки та реалізації комунікаційних планів з прикладами власних публікацій; грамотність, обізнаність з новою редакцією українського правопису, любов до фемінітивів також важливі на цій позиції. Ви вмієте працювати в команді та підтримувати взаємодію й комунікацію з колегами, клієнтами та підрядниками, а також вмієте працювати автономно, дотримуватися термінів і дедлайнів.

Шукаєте роботу?

У нас на сайті багато вакансій на будь-який смак для фахівців різних професій 👉

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: