Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

04.04.24 Новини 8 хв читання

Цього тижня користувачі найбільше переглядали вакансії для менеджерів, зокрема в освітній сфері. Обирали позиції SMM, User Acquisition, Educational, Sales&Support та Junior UGC Creators менеджерів. Серед популярних компаній та організацій — «Освіторія», Projector, BetterMe, Mate academy, Українська Волонтерська Служба. 


1. Junior SMM-менеджер/ка до ГС «Освіторія»


Громадська спілка «Освіторія» шукає Junior SMM-менеджера. У task list майбутнього працівника будуть: робота з соцмережами — підготовка та публікування контенту, комунікація з підписниками; розробка контент-плану; генерування ідей для дописів та stories; аналіз показників та відстеження результатів. Від кандидата очікують: досвід роботи від 1-го року; наявність портфоліо; знання української мови на високому рівні; знання Figma чи інших графічних редакторів тощо. 


2. Менеджер/ка освітніх проєктів до Української Волонтерської Служби


Українська Волонтерська Служба шукає менеджера освітніх проєктів. Людина буде розв’язувати такі завдання: планування, координація та втілення освітніх проєктів та заходів; координація розробки та запуску нових освітніх продуктів; збір та аналіз зворотного зв’язку від учасників заходів. Ідеальний кандидат бездоганно знає українську мову та має релевантний досвід роботи від 1-го року; уважний до деталей та комунікабельний, дипломатичний; готовий до щомісячних відряджень Україною.


3. User Acquisition Manager (Manifest) до Boosters


Українська продуктова компанія Boosters, що є частиною екосистеми Genesis, шукає User Acquisition Manager. Зона впливу майбутнього працівника: тестування, оптимізація та масштабування маркетингових кампаній на платформі Meta в межах командних КРІ; аналітика результатів рекламних кампаній із застосуванням відповідних інструментів (Tableau, Appsflyer, Amplitude тощо); пошук нових підходів до залучення користувачів; взаємодія з креативною командою. Людині на позиції потрібні: сильні аналітичні навички; вміння генерувати нові маркетингові ідеї; англійська від Upper-Intermediate.

Як працюється в компанії Genesis

Розповідаємо про найцікавіші деталі

Читати


4. Асистент/ка маркетолога до Reprezent


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає асистента маркетолога (фахівця з соціальних мереж). Основні завдання на цій позиції будуть пов’язані з пошуком інформації, допомогою з виконанням рутинних та креативних завдань для розвитку соціальних мереж компанії. Від кандидата очікують аналітичний склад розуму, вміння знаходити необхідну інформацію, готовність брати на себе відповідальність, просунуті комунікативні навички, терплячість до рутинних завдань. Позиція передбачає часткову зайнятість. 


5. Менеджер/ка курсів до Projector


Онлайн-інститут Projector шукає менеджера курсів. Потрібно координувати навчальні процеси та підтримувати студентів; допомагати кураторам із розв’язанням організаційних питань; працювати з CMR- та LMS-системами; збирати та аналізувати фідбеки студентів тощо. Шукають людину, яка вірить, що освіта може бути крутою та змінювати життя, має гарні комунікативні навички, любить допомагати людям, може працювати в режимі мультизадачності та з великими обсягами інформації.

Як працюється в компанії Projector

Дізнайтеся найцікавіше про роботодавця

Читати


6. Менеджер по роботі з клієнтами до Лондонської школи англійської мови


Лондонська школа англійської мови шукає менеджера по роботі з клієнтами. Людина виконуватиме такі завдання: робота з вхідними та вихідними дзвінками й повідомленнями для залучення нових клієнтів; інформаційна підтримка студентів школи; контроль за платежами; ведення клієнтської бази. Потрібні: досвід роботи з клієнтами у сфері продажів; відмінні комунікативні навички; рівень англійської B1 та вище; відповідальність та орієнтованість на результат; вміння працювати в команді.


7. Educational Project Manager до Mate academy


EdTech стартап Mate academy шукає Educational Project Manager. Серед обов’язків майбутньому працівника: онбординг нових студентів, розв’язання організаційних питань, налагодження процесів на курсі та в команді, аналіз зворотного зв’язку студентів, створення презентацій, проведення лекцій, робота зі Slack, CRM-системою та таск-менеджерами. Необхідні навички: здатність швидко навчатися; англійська на рівні Іntermediate та вище; системність та навички керування часом; розуміння IT-ринку.


8. Менеджер/ка спільноти до hromadske


ГО «Громадське телебачення» (hromadske.ua) шукає в команду маркетингового відділу менеджера, який займатиметься розвитком спільноти, взаємодією та постійною комунікацією з донейтерами. Основні завдання: брати участь у створенні стратегії розвитку, в організації зустрічей представників редакції та спільноти, у брейнштормах всередині команди з дизайнерами та командою маркетингу. Крім цього, модерувати спілкування у чатах спільноти, вести й просувати акаунти hromadske і подкаст «Запах слова» на платформі buymeacoffee. Шукають людину, яка має відмінні комунікативні навички, є добре організованою, щиро зацікавленою в людях та вміє працювати з інформацією.


9. Junior UGC Creators Manager до BetterMe 


Компанія BetterMe в пошуку Junior UGC Creators Manager. Серед майбутніх завдань: пошук креаторів для створення контенту; ведення перемовин про співпрацю та укладання угод; cтворення робочої документації та скриптів тощо. Потрібно: глибоке розуміння різних соціальних медіа, їхніх алгоритмів та тенденцій; відмінні комунікативні та організаторські та навички; мультизадачність; англійська від Upper Intermediate.

Як працюється в компанії BetterMe

Дізнайтеся найцікавіше про роботодавця

Читати


10. Sales&Support Manager до Projector 


Онлайн-інститут Projector шукає Sales&Support Manager. Обов’язки: опрацювання лідів телефоном та консультування майбутніх студентів; робота з CRM-системою, телефонією, месенджерами; тісна співпраця з продуктовою командою. Буде перевагою досвід у сфері customer support. Ідеальний кандидат має досвід роботи у продажах та хоче розвиватися у цій сфері; цікавиться освітою та саморозвитком; може знайти підхід до будь-якої людини; 100% командний гравець; вміє керувати власним часом.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: