Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

20.06.24 Новини 8 хв читання

Мріємо про те, щоб понеділки наших читачів були щасливими, тому збираємо найкращі вакансії. Цього разу в підбірці різні пропозиції — від проєктних менеджерів до сценариста, сммника і графічного дизайнера. Переглядайте, щоб обрати щось для себе. 


1. Проєктний менеджер/ка до БО «Платформа соціальних змін»


Некомерційна організація «Платформа соціальних змін» шукає проєктного менеджера, який відповідатиме за координацію міжнародних проєктів та програм у сфері соціального підприємництва; забезпечення організації та проведення заходів, робочих зустрічей у межах проєкту; залучення та комунікацію з підрядниками в цілях проєкту; координацію усіх адміністративних процедур, пов’язаних із реалізацією міжнародних проєктів; ведення баз даних тощо. Від кандидата очікують: наявність вищої освіти; вільне володіння українською мовою та англійською не нижче рівня Upper Intermediate; вміння працювати з документацією; аналітичні здібності, навички моніторингу та оцінки тощо.


2. Директор/ка з питань волонтерського досвіду до НГО ENGin


Міжнародна неприбуткова організація ENGin шукає директора з волонтерського досвіду. У зоні відповідальності майбутнього працівника: забезпечення задоволеності волонтерів участю у програмі; впровадження комунікативної стратегії; створення цікавого та інформативного контенту для волонтерів у соціальних мережах; проведення волонтерських зустрічей та заходів; співпраця з командою розробників для розв’язування технічних питань тощо. Потрібно: більш як 4 роки досвіду роботи, з яких понад рік — у неприбуткових організаціях з англомовними волонтерами або донорами; щонайменше рік управлінського досвіду; володіння англійською мовою на рівні від C1; відмінні навички письма англійською.


3. Сценарист/ка (англійська мова) до United24 Media


Команда United24 Media шукає сценариста. Потрібно: шукати теми та ідеї для сценаріїв відео; писати сценарії; наповнювати сценарії матеріалами для монтажу відео; доведення відео до фінального результату разом із режисером монтажу. Потрібні: письмова англійська на рівні від С1; аналітичні здібності та критичне мислення; вміння шукати першоджерела і перевіряти інформацію; глибоке розуміння міжнародного політичного і медійного середовища в контексті України; вміння мислити візуальними образами ще на етапі підготовки сценарію; вміння передавати складні теми та повідомлення в короткій формі (відео на 60–90 секунд для соцмереж).


4. Менеджер/ка проєкту Science Kids до INSCIENCE


Науково-популярний лекторій Science Kids від ГО INSCIENCE шукає менеджера проєкту. Обов’язки: брати участь у підготовці вебінарів та подій в офлайн-осередках; розвивати спільноту дітей (учасників та учасниць лекторію); організовувати та проводити соціальні та благодійні події для дітей у Києві; брати участь у розв’язанні поточних завдань команди тощо. Вимоги: досвід ведення проєктів та/або організації подій; системне мислення; бажання працювати з дітьми; зацікавлення у темах науки, технологій і доказової медицини; грамотна українська мова; уміння працювати в команді та давати зворотний зв’язок тощо.


5. Графічний/а дизайнер/ка (SMM) до Reprezent (часткова зайнятість)


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає графічного дизайнера. Потрібно: вміння працювати з різними форматами контенту в Figma; навички роботи з Dall-E та Midjourney; навички моушен-дизайну (як перевага); повага до дедлайнів та пунктуальність. Вакансія передбачає часткову зайнятість і потребує виконання тестового завдання.  

Хочете дізнатися про особливості роботи в компанії?

Читайте у профілі про роботу та дозвілля співробітників

Дивитися


6. SMM-менеджер/ка до агенції Kyїfornia


Креативна агенція Kyїfornia шукає SMM-менеджера. Людина розроблятиме та втілюватиме стратегії; вестиме сторінки Kyїfornia у соціальних мережах; аналізуватиме аудиторію і конвертуватиме знання її болів в ефективний таргет; вестиме контент-календар; супроводжуватиме кампанії від запуску до фінішу. Потрібно: вища освіта (бажано в галузі журналістики, реклами, маркетингу або PR); досвід в SMM від 2-х років; гарні організаторські здібності; вміння провадити прозору комунікацію; відмінні аналітичні навички та вміння працювати з інструментами аналітики соціальних мереж; комерційний досвід роботи з брендами (буде перевагою).


7. Junior PR Manager до Postmen


Комунікаційна агенція Postmen шукає Junior PR Manager. Що буде робити працівник: писати пресрелізи та статті та поширювати їх у медіа; робити зовнішні та внутрішні проєкти помітними на ринку; брати участь у розробці комунікативних стратегій; створювати контент-плани та реалізовувати їх; працювати з інфлюенсерами та лідерами думок; відстежувати та аналізувати медіаактивності, готувати звіти за результатами PR-кампаній. Потрібно: від 1-го року релевантного досвіду; наявність бази контактів медіа та лідерів думок (буде перевагою); розуміння трендів у медіа, соціальних мережах та світі загалом; поєднання креативності та критичного мислення; надивленість.


8. Customer Care Specialist до Uklon


Продуктова IT-компанія Uklon шукає Customer Care Specialist. Завдання працівника: опрацювання запитів від користувачів двома каналами комунікації — гаряча лінія та тікети; інформаційна підтримка та консультування клієнтів та партнерів сервісу; вирішення конфліктних ситуацій. Від кандидата очікують: готовність працювати з великим обсягом інформації — вміння знаходити потрібне у внутрішній базі даних; вільна українська.

Все ще вагаєтеся?

Дізнайтеся про роботу, навчання та кар’єрний розвиток у компанії

Читати


9. UI/UX Designer (E-commerce) до BetterMe


Компанія BetterMe шукає UI/UX Designer. Завдання працівника: створювати промолендинги для продуктів, одягу, челенджів та інших промокампаній, які рекламують бренд; розробляти та покращувати UI/UX-рішення для E-commerce; взаємодіяти з командами продукту, контенту, піару та маркетингу; взаємодіяти з командою креативу (ілюстрація, анімація, 3D) і продакшену (фото- та відеознімання). Що знадобиться: портфоліо з сучасними, естетичними роботами; вміння створювати класний вебдизайн за допомогою типографіки, фотографії та доречної графіки, без зайвих прикрашень; знання Figma, Photoshop/Illustrator, AfterEffects/Figma Animation/Jitter; від 2-х років досвіду роботи на позиції Web чи UI/UX-дизайнера.

Цікаво, як працювати в BetterMe?

Дізнавайтеся в профілі про умови та переваги роботи в компанії

Дивитися


10. Менеджер/ка по роботі з клієнтами до Nanit Robot


Компанія Nanit Robot шукає менеджера по роботі з клієнтами. Обов’язки: супровід клієнтів освітніх продуктів компанії: B2C, теплі продажі; супроводження послуг компанії через телефонні дзвінки та листування; презентування продуктів для клієнтів; аналіз та покращення лійки продажів; ведення CRM-системи, звітність тощо. Вимоги: досвід роботи на аналогічній посаді від 1-го року; комунікабельність, наполегливість, відповідальність.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: