Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Вакансії із заявленим розміром зарплати: до WOW24−7, Perla Helsa, Study Academy і не тільки

11.03.24 Новини 7 хв читання

А ви знали, що у нас на Happy Monday є фільтр, за допомогою якого ви можете переглянути лише вакансії, у яких вказано розмір винагороди? Зібрали добірку з десяти таких вакансій, а решту ви можете переглянути за посиланням

1. Customer Support Representative до WOW24−7


Зарплата: 25 000–30 000 грн / міс

Аутсорсингова компанія, що надає послуги у сфері Customer Support WOW24−7 шукає Customer Support Representative, який допоможе покращити сервіс їхнього клієнта. Серед вимог до кандидата — відмінне володіння англійською мовою, попередній досвід роботи в Customer Support або ж оператором call-center, клієнтоорієнтованість, аналітичні навички, вміння швидко і якісно розв’язувати проблеми з орієнтацією на деталі. Формат роботи — віддалений. Графік: понеділок-пʼятниця з 17:00 до 01:00 (1 година неоплачуваної перерви) + неділя 17:00-22:00 за київським часом.

Як працюється у WOW24−7?

Дізнайтеся про цінності компанії та правила взаємодії в команді

Читати

2. Викладач англійської мови до Study Academy


Зарплата: 20 000–28 000 грн / міс 

Академія англійської мови для дітей, школярів, студентів та дорослих Study Academy шукає викладача/викладачку англійської мови. Ідеальний кандидат має лінгвістичну або педагогічну вищу освіту та знає англійську мову на достатньому рівні для викладання; має досвід викладання; знає та вміє застосовувати комунікативну методику викладання іноземної мови; відвідує професійні тренінги, семінари, лекції, читає фахову літературу. Компанія пропонує зручний графік роботи (повна, часткова або віддалена зайнятість); освітні тренінги, внутрішній курс підвищення кваліфікації (за стандартами CELTA) і невпинний фаховий розвиток; методичну базу та підготовку до уроків.

3. Менеджер з продажу IT курсів до GoITeens


Зарплата: 15 000–30 000 грн / міс 

Освітня платформа з опанування IT для підлітків GoITeens шукає менеджера/менеджерку з продажів. Людина на цій позиції буде проводити онлайн-відеоконсультації по продукту (презентація курсів та демонстрація практичних завдань), надавати рекомендації клієнту щодо вибору онлайн-курсу, консультувати про переваги онлайн-навчання, продавати курси під час консультації, оформлювати продажі (робота з платіжними документами). Компанія пропонує оплачуване навчання, фіксовану погодинну оплату за кожну проведену консультацію + відсоток від продажів, повністю віддалену роботу та знижки на курси компанії GoITeens та GoIT.

4. Influencer Manager до SEVEN Group


Зарплата: 21 000–25 000 грн / міс

Група компаній SEVEN Group шукає Influencer Manager. Потрібно буде аналізувати ринки та тренди впливового маркетингу для постійного вдосконалення стратегій і підходів; відбирати, укладати угоди та розробляти стратегії співпраці з потенційними інфлюенсерами по всьому світу; моніторити, аналізувати та звітувати про результати співпраці. Кандидатам знадобляться понад рік досвіду роботи на позиції Influencer Marketing Manager; глибокі знання трендів у соціальних мережах та креативний підхід до роботи; вміння створювати та впроваджувати ефективні стратегії співпраці з інфлюенсерами; володіння англійською мовою не нижче B2. 

5. Юристконсультант до МГО «Молодвіж»


Зарплата: 16 000–30 000 грн / міс

Молодіжна громадська організація «Молодвіж» шукає юристконсультанта / юристконсультантку. До його/її обов’язків входитиме: ведення переговорів з контрагентами; проведення юридичних перевірок контрагентів та послуг; дослідження та консультування з різних юридичних питань в межах діяльності компанії; створення договорів, угод, актів виконаних робіт тощо. Серед вимог: наявність вищої освіти в галузі «Право»; спроможність проведення аналізу нормативно-правових актів; базове розуміння законотворчого процесу України; знання техніко-юридичних вимог до нормопроєктування законів, підзаконних актів та супровідних документів, спроможність складати відповідні документи; вільне володіння українською діловою мовою. 

6. Асистент\ ка проєктів до ГО «Центр «Розвиток КСВ»  


Зарплата: 20 000–25 000 грн / міс

Центр «Розвиток КСВ», шукає в команду відповідального та енергійного асистента / асистентку керівника. Він / вона відповідатиме за організацію робочого простору керівника; допомогу керівнику в повсякденних завданнях; підготовку презентацій, документів та звітів; координацію зустрічей та переговорів; ведення електронної пошти та телефонний облік. Вимоги: досвід роботи на аналогічній посаді від одного року; висока організованість та уважність до деталей; відмінні комунікативні навички; знання англійської мови на рівні Intermediate.

7. SMM-менеджер в міжнародний проєкт до ADONIS


Зарплата: 30 000–35 000 грн / міс 

Українська медична багатопрофільна компанія ADONIS medical group шукає SMM-менеджера / менеджерку. Він / вона займатиметься розробкою стратегії просування проєктів у соціальних мережах; створенням контент-плану для просування проєктів в соцмережах згідно воронки продажів; написанням постів англійською та українською мовами для кожного проєкту; підготовкою та розсилкою листів через Mailchimp та Mailgun. Від кандидатів очікують наявності досвіду роботи SMM-менеджером від двох років; знання англійської мови на рівні В2; розуміння всіх можливостей і специфіки роботи соціальних мереж.

8. Менеджер з продажу у відділ турботи до Perla Helsa


Зарплата: 28 000–33 000 грн / міс 

Український бренд вітамінів та дієтичних добавок для здоров’я та краси Perla Helsa шукає менеджера / менеджерку з продажу. Ідеальний кандидат має досвід роботи у сфері продажу з клієнтами; вільно спілкується літературною українською мовою; любить розвиток та навчання; вміє працювати із CRM-системою та опрацьовувати заперечення. Перевагою буде фармацевтична/медична освіта та досвід продажу аналогічних продуктів (вітаміни, дієтичні добавки та інше). Компанія пропонує повну зайнятість, зручний графік роботи, доступ до продуктів компанії, оплачувані лікарняні та відпустку, а також Self-care Days.

9. Маркетолог до Психологічного простору «Дах» 


Зарплата: 20 000–50 000 грн / міс

Психологічний простір «Дах» шукає людину, яка любить маркетинг, цікавиться психологією, має стратегічне мислення і хоче працювати з цікавим та соціально важливим проєктом. До обовʼязків входитиме: створення стратегії розвитку сторінок у соцмережах та її впровадження; формування та реалізація плану продажів; розробка стратегії запуску нових продуктів; аналіз цільової аудиторії, проведення опитувань та досліджень; аналіз конкурентів тощо. Перевагою буде досвід у продажах; досвід проходження власної регулярної довготривалої психотерапії; досвід роботи онлайн; знання англійської.

10. Контент-менеджер/ка до JustGroup


Зарплата: 25 000–35 000 грн / міс 

Компанія JustGroup шукає контент-менеджер/ку, до чиїх обов’язків входитиме: підбір та оформлення картинок; публікування дописів та історій, налаштування реклами; публікування новин та інших дописів на сайті; оновлення інформації на сайті; участь у створенні контент-плану; аналіз основних тенденцій у сфері SMM; обробка відео та підготовка ТЗ для монтажу, публікація на YouTube-каналі; завантаження подкастів на платформу Buzzsprout.com. Обов’язкові вимоги: досвід роботи SMM- або контент-менеджером від одного року; високий рівень самоорганізації, мотивації та дисципліни; навички роботи з партнерами та ведення перемовин; відповідальність, уважність до деталей, стресостійкість. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Шукати

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: