Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій, що не вимагають знання англійської: до Fozzy Group, Skillenge, Laba і не тільки

03.06.24 Новини 7 хв читання

Сьогодні досить складно знайти роботу без вимог щодо знання англійської. Однак на Happy Monday є вакансії для спеціалістів із різним бекграундом і навичками. Зібрали 10 вакансій, для яких знання англійської буде перевагою, а не необхідністю.

1. Community Manager до офлайн спільноти підприємців CEO Club


Офлайн-спільнота українських підприємців CEO Club шукає Community Manager. Типовий робочий день такого спеціаліста складається з перевірки чатів з учасниками у месенджерах, відповіді на їхні запитання, коротких робочих нарад з колегами, написання комунікацій для промо подій та дописів для соціальних мереж, внесення інформації в СRM, планування та підготовки подій і зустрічей, роботи над розвитком програми, форматів взаємодії та життя спільноти. Якщо вам подобається робочий день, де в центрі уваги багато командної взаємодії, спілкування з учасниками та постійна можливість навчатися чомусь новому, надсилайте резюме з супровідним текстом.

2. Program Manager до Kyiv School of Development


Освітня платформа Kyiv School of Development  шукає програмного менеджера / менеджерку, який / яка буде формувати разом з лектором програму навчального курсу; аналізувати конкурентні пропозиції та запит цільової аудиторії; планувати старти нових програм та навчальний графік; створювати контент та стратегії просування; контролювати лідогенерацію та воронку продажів, аналізувати рекламні кампанії тощо. Команда KSD відкрита до співпраці з кандидатами, які прагнуть до професійного та особистісного розвитку; вдало організовують робочі процеси; фокусуються на пріоритетних задачах; розуміють важливість командної взаємодії; цікавляться сучасними підходами в освіті.

3. Менеджер(ка) благодійного напрямку до GladPet


Команда GladPet шукає менеджера / менеджерку по роботі з притулками. Він / вона буде організовувати та координувати процес видачі благодійної допомоги; приймати та обробляти заявки на отримання благодійної допомоги згідно з обраними пріоритетами; комунікувати з кінцевими отримувачами благодійної допомоги; організовувати роботу зі складом при видачі корму; залучати фінансову допомогу на проєкт безкоштовних стерилізацій тощо. Від кандидатів очікують досвіду роботи або волонтерства від 6-12 місяців; вміння вільно працювати в Google Docs, Sheets, Calendar, Meet тощо; вміння працювати з підрядниками; розуміння роботи неприбуткової організації та наявності навичок роботи з донорами, благодійниками.

4. Content creator (SMM) до Promodo


Агенція диджитал-маркетингу Promodo шукає Content creator (SMM), який / яка буде генерувати ідеї для та відео в TikTok та Reels; створювати сценарії для відео брендів; підбирати реквізит, моделей та локації для знімання відео; знімати короткі відео та монтувати їх; взаємодіяти з контент-менеджерами та командою продакшну для створення контенту; готувати комерційні пропозиції для клієнтів; аналізувати розроблений контент та працювати над його покращенням. Від кандидатів чекають вміння планувати робочий час та виконувати завдання в рамках погодженого дедлайну; креативності та розуміння алгоритмів соціальних мереж; досвіду у створенні крутих та креативних роликів під TikTok та Reels; знання актуальних трендів у соціальних мережах тощо.

Як працюється в Promodo?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати

5. Менеджер кампаній до Fozzy Group


Fozzy Group шукає менеджера / менеджерку кампаній. До його / її обов’язків входитиме реалізація та стеження за безперебійною роботою кампаній (персональні пропозиції); налаштування, запуск та автоматизація комунікацій (mob app, viber, sms); співпраця з кросфункціональними підрозділами щодо впровадження доопрацювань системи (автоматизація кампаній); аналіз комунікацій. Кандидатам знадобляться: вища освіта; знання MS Office (Word, Excel, Power Point); відмінні організаційні здібності, уважність та відповідальність; вміння працювати самостійно і в команді та орієнтуватися на результат. Досвід роботи в маркетингу та з CRM-системами — буде перевагою.

6. Менеджер/ка проєктів до Української Волонтерської Служби


Українська Волонтерська Служба шукає менеджера / менеджерку проєктів. Ключові обов’язки: планування активностей з підтримки волонтерів на тимчасово окупованих територіях; організація заходів за участі ключових стейкхолдерів волонтерства на ТОТ; підготовка презентаційних та аналітичних матеріалів; участь у тематичних публічних заходах, конференціях, круглих столах; прогнозованої ситуації на ТОТ тощо. Вимоги: бездоганна ділова репутація, доброчесність та етика; досвід організації проєктів та заходів у громадському секторі; відмінні аналітичні та комунікаційні навички; здатність переконувати та виступати публічно; особиста зацікавленість та готовність працювати з темою тимчасової окупації.

7. Junior Performance Marketing Specialist до Laba


Laba Group шукає Junior Performance Marketing Specialist. Які завдання чекають на людину на цій посаді: створення, управління та оптимізація кампаній (Meta Ads); стеження за якістю (ЦА/не ЦА) та вартістю ліда; комунікація з продюсерами, копірайтерами та дизайнерами; генерування ідей для покращення рекламних матеріалів. Ідеальний кандидат — має свідоме бажання розвиватися у сфері маркетингу; досвід запуску конверсійних кампаній; досвід роботи з Facebook Ads Manager, Google Analytics (буде перевагою); аналітичні здібності та вміння працювати з даним; пропонує нестандартні ідеї, знаходить рішення та несе за них відповідальність; розуміє маркетингові метрики (такі як CPM, CTR, CPC, ROI, ROAS, LTV, CAC та ін.)

Як працюється в Laba Group?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати

8. Sales manager (B2B) до боксів з хобі Skillenge


Skillenge шукає Sales manager (B2B), який / яка буде знаходити потенційних B2B клієнтів та працювати з базою / лідами з реклами; з’ясовувати потреби клієнта та доносити цінність продукту; вести внутрішню CRM-систему; листуватися з клієнтами електронною поштою та в месенджерах, телефоном; проводити зустрічі з клієнтами, презентації продукту та компанії; доводити клієнтів до успішних угод та закривати їх. Ідеальний кандидат має 2+ роки досвіду в B2B продажах та бажання налаштувати з 0 відділ продажів, ставши його керівником; розуміє етапи продажів, воронку, роботу з запереченнями; самостійно ставить собі завдання.

9. Вебдизайнер, графічний дизайнер до Station Pizza


У зв’язку з відкриттям Station Pizza в Києві компанія шукає вебдизайнера / вебдизайнерку. Обов’язки: створення естетично приємних інтерфейсів для вебсайту з урахуванням вимог щодо користувальницької зручності та функціональності; розробка адаптивних дизайнів, які ефективно виглядають та працюють на різних пристроях та екранах; створення графічних елементів, таких як логотипи, іконки, банери, які відповідають корпоративному стилю та естетичним вимогам проєкту тощо. Вимоги: досвід роботи на позиції UX-фахівця від 1-го року; досвідчений користувач Figma, Invision, Photoshop, Illustrator; розуміння принципів usability та UX; знання адмінки wordpress; розуміння сучасних трендів.

10. Журналіст(ка) до відділу продакшену до медіа #ШоТам


Медіа #ШоТам шукає журналіста / журналістку до відділу продакшену. До його / її обов’язків входитиме пошук та розробка теми, аналіз та фактчекінг; проведення інтерв’ю; написання емоційних та зрозумілих сценаріїв відео для соцмереж; складання монтажного листка, контроль роботи операторів та монтажерів; тісна співпраця з SMMницею та редакторами; аналіз ключових аналітичних показників та коментарів під відео. Необхідні навички: здатність перетворити величезний масив інформації на хвилинне зрозуміле та емоційне відео; любов до спілкування з людьми; чітке розуміння та вміння працювати з дедлайнами; досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років тощо.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: