Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для дизайнерів: до BetterMe, Uklon, Prozorro і не тільки

26.08.24 Новини 10 хв читання

Зібрали пропозиції роботи для дизайнерів різного профілю та рівня досвіду. Кого саме шукають і що потрібно буде робити на новому робочому місці — читайте в матеріалі.


1. 3D Artist до BetterMe


BetterMe шукає 3D Artist, який / яка працюватиме з наявними 3D-моделями або розроблятиме нові; створюватиме високоякісні текстури та матеріали, працюватиме зі світлом, камерою та анімацією; налаштовуватиме рендер для досягнення реалістичного результату; розроблятиме CGI відео з 3D об’єктами для промоматеріалів та контенту тощо. Необхідні навички: впевнене володіння та практичний досвід з Cinema4D (Redshift/Octane), Blender, AfterEffects; досвід у моделюванні, анімації та рендері фізичних продуктів; вміння працювати зі світлом та камерою для створення цікавих кадрів; бажання навчатись, шукати нові ідеї та ділитись досвідом з командою.

Як працюється у BetterMe?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати


2. Графічний/-а дизайнер/-ка до ГО «Інтерньюз-Україна»


Команда «Інтерньюз-Україна» шукає графічного дизайнера / дизайнерку. Потрібно буде розробляти брендбуки, логобуки та візуальні стилі проєктів Організації; створювати презентації, ілюстрації, постери та комплексні інфографіки; верстати посібники, звіти, брошури й готувати макети до друку; оперативно створювати віжуали для соціальних мереж. Ви підійдете, якщо: досконало володієте професійними графічними редакторами, як-от Adobe InDesign, Illustrator і Photoshop; можете генерувати креативні візуальні ідеї та водночас керуватися чітким ТЗ; вмієте візуалізувати вузькопрофільну тематику; працюєте швидко та в стислі терміни тощо.


3. Graphic Design Lead до Uklon


Uklon шукає Graphic Design Lead. Обов’язки: генерувати ідеї та концепції для перфоменс та брендових кампаній; створювати та масштабувати креативні рішення задля розвитку бренду в усіх каналах комунікації; забезпечувати єдиний візуальний стиль та Tone of Voice у всіх комунікаціях брендів; створювати візуальні стратегії та концепції для різних продуктів та інші. Кандидатам знадобляться: 5+ років досвіду в графічному дизайні; знання та володіння програмами з графічного дизайну (Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects та Figma) на високому рівні; вміння розуміти й використовувати сучасні тренди у дизайні; вміння працювати з brandbook, guideline.

Як працюється в Uklon?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати


4. Growth Marketing Visual Designer до Київстар.Тех


Kyivstar.Tech шукає Growth Marketing Visual Designer. Потрібно буде: долучатися до розробки інноваційних рішень для цифрових маркетингових кампаній; збирати референси та створювати мудборди; брати на себе повну відповідальність за проєкти від початкової концепції до завершення; керувати кількома проєктами одночасно, демонструючи виняткові організаційні здібності та здатність ефективно розставляти пріоритети. Вимоги: мінімум 2 роки досвіду у візуальному, брендовому та/або моушн-дизайні; досвід у перформанс-маркетингу з глибоким розумінням створення ефективних креативів для цифрової реклами; концептуальне мислення, комунікативні навички та інші.


5. Дизайнер_ка до «Навчай для України»


«Навчай для України» шукає дизайнера / дизайнерку. Основні обов’язки: розробка графічних зображень різних форматів для різних цілей; дизайновий супровід усіх графічних елементів організації, контроль за їх дотриманням (брендбук, постери, зовнішня реклама (за потреби), мерч); створення презентацій, onepager, інфографік, звітів донорам; створення айдентики проєктів в рамках діяльності ГО «Навчай для України». Вимоги до кандидатів: досвід роботи від 1 року (або перспективне портфоліо); знання графічних редакторів (Adobe Photoshop, Illustrator, Figma, Adobe After Affects); базове вміння анімувати; навички малювання; вміння працювати в багатозадачному режимі.

Як працюється в «Навчай для України»?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати


6. Графічний дизайнер до Prozorro


Prozorro шукає графічного дизайнера/дизайнерку. Обов’язки на посаді: розробка креативів для соціальних мереж; створення нових дизайнів на основі поставлених завдань; створення презентацій; створення інфографіки для звітів; розробка брендування для внутрішніх заходів. Очікування від кандидатів: досвід роботи графічним дизайнером від 2-х років; впевнений користувач Google Slides, Adobe Creative Suite, Figma. InDesign; знає основні правила композиції та вирівнювання; профільна освіта чи проходження професійних курсів буде перевагою; досвід розробки креативів для реклами, друкованих матеріалів тощо.


7. Freelance Graphic Designer до Genesis | 6037


Венчурне партнерство 6037, що є частиною української кофаундингової ІТ-компанії Genesis, шукає Freelance Graphic Designer-a, який допомагатиме створювати нові ідеї для рекламних креативів. Серед переваг позиції — вільний графік з умовою, щоб завдання виконувалися вчасно. Від кандидатів очікують досконалого володіння Figma та наявності актуального портфоліо. Потрібно буде виконати тестове завдання.

Як працюється в Genesis?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати


8. Графічний дизайнер до QLP


QLP шукає графічного дизайнера / дизайнерку, який / яка: який: вміє однаково продуктивно працювати як з новими викликами та завданнями, так і серед рутинних процесів, презентуючи найкращий результат; має успішний досвід створення креативних продуктів, дизайну POSM для ресторанів та готелів, айдентики бренду; прагне втілювати візуальні концепції та креативні ідеї для створення рекламних макетів та корпоративних матеріалів по гайдлайнам та «з нуля»; професійно володіє інструментами Adobe (Indesign, Illustrator, Photoshop), а також має досвід з векторною та растровою графікою під офсет та трафарет (володіння Premier Pro, After Effects не обов’язково, але буде плюсом).


9. Graphic Designer до Projector Foundation


Projector Foundation шукає графічного дизайнера / дизайнерку. Людина цій посаді буде створювати різні види графічного дизайну (візуали для соціальних мереж, плакати, мерч, інфографіки, презентації); працювати над удосконаленням айдентики фундації та створенням айдентики окремих проєктів; генерувати ідеї у форматі брейнштормів разом з креативною командою; створювати анімації, монтувати відео для соціальних мереж. Які навички потрібно мати: володіння Figma, Illustrator, Lightroom, Photoshop, After Effects, Midjourney; досвід у діджитал комунікації та в розробці айдентики; системне мислення; відкритість до фідбеку, вміння працювати з ітераціями правок.

Як працюється в Projector?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати


10. Senior graphic designer до BRAND UKRAINE


BRAND UKRAINE шукає Senior graphic designer. Обов’язки: виготовлення графічного контенту для потреб організації; керування командою графічних дизайнерів; комунікація та координування роботи з агенціями, фрилансерами та іншими стейкхолдерами; первинний контроль якості контенту; дотримання планів та графіків виробництва контенту. Очікування: системне мислення та вміння аналізувати інформацію; комунікабельність; вміння працювати зі стейкхолдерами; тайм-менеджмент та вміння концентруватися на головному; неконфліктність і стресостійкість; спроможність приймати рішення і брати на себе відповідальність; вміння керувати ризиками та змінами та інші.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: