Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для дизайнерів: до Headway, Dodo Socks, BetteMe і не тільки

29.04.24 Новини 9 хв читання

Тиждень дизайну на Happy Monday завершився, але залишилося багато актуальних вакансій для спеціалістів у цій сфері. Кого саме шукають і що потрібно буде робити на новому робочому місці — читайте в матеріалі.

1. Графічний дизайнер до DesignPUB


Design PUB шукає графічного дизайнера / дизайнерку, який / яка має такі компетенції: розуміння дизайну як системної дисципліни; ескізування від руки з доведенням ескізу до рівня комерційного продукту за допомогою графічних програм (Ai, InDesign, Photoshop, ect.); типографіка, вміння працювати зі шрифтами; знання форматів та техвимог для створення цифрового контенту; підготовка макетів до друку/ продакшн. Також потрібно проживати у Львові та бути дружнім до тварин (в бюро мешкає песик). Людина на цій посаді буде брати участь у розробці ідей/концепцій для кампаній, предметки, простору, івенту; розробці концепції упаковки, її розвитку на продуктову лінійку; створенні макетів з паперу, картону тощо.

2. Visual Designer до Headway

 
EdTech стартап Headway шукає в команду Visual Designer. Потрібно буде візуалізувати основну цінність продукту — контент; аналізувати та валідувати різні рішення задач; адаптувати ілюстрації під наявний стиль; оптимізувати процес створення ілюстрацій; стежити за новими тенденціями у сфері ілюстрації та візуалізацій, аналізувати ринок тощо. Щоб приєднатися до команди треба мати бажання професійно розвиватися у напрямку ілюстрації та візуалізації в цілому; впевнено працювати з типографікою і версткою; знати гарячі клавіші e Figma та Adobe Illustrator; мати актуальне портфоліо; розділяти цінності команди.

3. Web Designer до Brainstack_


Brainstack_ шукає Web Designer, який / яка буде створювати та підтримувати дизайн (Landing Pages, Promo, Blog, etc); розробляти дизайн імейлів та промокампаній; створювати графічні креативи для різноманітних потреб; співпрацювати з командою розробників для ефективної реалізації дизайну тощо. Необхідні навички: комерційний досвід роботи у вебдизайні від двох років; наявність актуального портфоліо; володіння Figma на високому рівні; знання Adobe Photoshop, Adobe Illustrator та інших графічних редакторів; розуміння принципів UX/UI та використання їх у роботі та інші.

Як працюється у Brainstack_?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати

4. Junior Graphic Designer до Mate academy


Mate academy шукає Graphic Designer. До його / її обов’язків входитиме: створення креативів для просування у каналах залучення користувачів (Facebook, Google); участь у розробці нових ідей для рекламних матеріалів; взаємодія з маркетинг-командою; самостійна робота над варіаціями успішних концепцій. Кандидатам знадобиться: 1+ років досвіду в дизайні або наявність портфоліо; досвід роботи на аналогічній позиції; володіння Illustrator, Photoshop, Figma; розуміння принципів дизайну та композиції; розуміння, що класний дизайн не лише про естетику, але й про ефективність; Intermediate English.

5. Strong Junior/Middle Motion Designer до Universe Group


Universe Group шукає Motion Designer, який / яка відповідатиме за створення відеокреативів для реклами навчальної платформи Wisey. Серед завдань буде: створення анімованих 2D роликів; монтаж UGC креативів; робота з AI-інструментами та стоками; тісна взаємодія з креативними маркетологами, участь в обговоренні ідей та брейнштормах тощо. Кандидатам потрібно мати мінімум 1 рік досвіду у створення анімованих 2D відео та відеомонтажу; практичний досвід роботи з After Effects та базовий з графічними редакторами (Adobe Photoshop/Adobe Illustrator); навички пошуку та підбору матеріалів на стоках та інші.

Як працюється у Universe Group?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати

6. Product UX/UI Designer (Mobile) до Kiss My Apps


Kiss My Apps шукає Product Designer. Необхідні hard and soft skills: досвід роботи з мобільними застосунками не менше 1 року; не менше 2 років професійного досвіду; впевнене володіння програмами, таким як Figma, Adobe CC; знання принципів дизайну для Android та iOS; досвід проведення користувацьких досліджень та інтерпретації відгуків користувачів тощо. Основними обов’язками є: розробка зручних та привабливих інтерфейсів мобільних додатків та співпраця з продуктовою командою для реалізації дизайну.

7. Marketing Designer до Uptech


Uptech шукає Marketing Designer, який / яка буде розробляти креативи для різноманітних маркетингових кампаній (веббанери, графіка для соцмереж, лендинги, шаблони, друковані матеріали, інфографіка тощо); співпрацювати з командою маркетингу для розробки ефективних маркетингових кампаній та дизайнів, які відповідають стилістиці та позиціювання компанії; створювати та редагувати відео та інший мультимедійний контент для підтримки маркетингових та employer-brand ініціатив тощо. Необхідні навички: 2+ роки комерційного досвіду в маркетинговому дизайні; досвід роботи з Figma та Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, After Effects); розуміння принципів дизайну, типографії, теорії кольору і композиції, та вміння створювати дизайни та креативи в різних стилях; володіння навичками ілюстрації та інші.

Як працюється в Uptech?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати

8. Product Designer / Illustrator до Dodo Socks


Український бренд шкарпеток та базової білизни Dodo Socks шукає Product Designer / Illustrator. Спеціаліст на цій позиції буде розробляти нові колекції шкарпеток, білизни та інших продуктів; в межах розробки колекцій здійснювати візуалізацію дизайнів та підбір сировини; аналізувати та затверджувати тестові взірці; розробляти поліграфічну продукцію (коробки, етикетки, листівки, наліпки). Кандидатам потрібно: мати портфоліо попередніх робіт у сфері промислового та поліграфічного дизайну; бажання та вміння працювати в команді; здоровий рівень перфекціонізму та увага до деталей; готовність працювати повний робочий день в чудовому офісі у Львові; вміння самостійно розставляти пріоритети та дотримуватися дедлайнів.

9. Brand Designer до BetterMe


BetterMe шукає Brand Designer, який / яка буде розвивати та покращувати брендинг та брендбук компанії; взаємодіяти з командами продукту, контенту, піару та маркетингу; взаємодіяти з командою креативу (ілюстрація, анімація, 3D) і продакшену (фото та відеозйомки); ставити завдання для зйомок на основі референсів; розробляти презентації для міжнародних конференцій, фічерінги та стори для просування застосунку тощо. Ідеальний кандидат має портфоліо з сучасними, естетичними роботами; має від 2 років досвіду роботи на позиції бренд-дизайнера чи UI-дизайнера; має знання Figma, Photoshop/Illustrator, AfterEffects/Figma Animation/Jitter та досвід у створенні логотипів; вміє вирізняти професійний контент (фото, відео, ілюстрацію, 3D) серед тисяч стоковий фото. 

Як працюється у BetterMe?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати

10. Product Designer до DVE


Група компаній DVE (серед брендів компанії — Bagland, Konstar, Have A Rest, Born, Home Rest) шукає Product Designer. Потрібно буде створювати товари для Have A Rest; шукати та підбирати матеріали та інші дрібниці для виробництва; контролювати процес від ідеї до організації. Ідеальний кандидат / кандидатка любить дизайн та вправно користується Adobe Photoshop та Adobe Illustrator; генерує ідеї та вміє втілити їх у життя; розробляє та створює нові продукти; вміє працювати з експериментальними зразками та контролювати процес виробництва; розбирається у трендах та знає, що буде актуальним у наступному сезоні; цілеспрямований та відповідальний, вміє довести до кінця навіть шалену ідею.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: