Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для джунів: до Universe Group, «Освіторія», Laba Group і не тільки

09.09.24 Новини 7 хв читання

Цього тижня ми підготували добірку вакансій для тих, хто лише починає свій кар’єрний шлях або хоче знайти себе в новій сфері. IT-компанії, благодійні організації, креативні та рекламні агенції шукають різних фахівців на джуніор-позиції. 


1. Sales Manager до LBK Agency


LBK Agency шукає Sales Manager, який / яка буде виконувати такі завдання: залучення нових клієнтів, супроводження та підтримка існуючих, підбір рішень та формування стратегії співробітництва, підготовка комерційних пропозицій, підготовка договорів, контроль оплати, контроль проєктної команди та дедлайнів, звітність, ведення CRM-системи. Серед вимог — практичний досвід роботи у продажах від одного року; досвід роботи у рекламній агенції буде перевагою; вміння продавати продукт, тримати аудиторію та вести переговори. 


2. Адміністратор рецепції до Новопечерської школи


«Новопечерська школа» запрошує на роботу адміністратора / адміністраторку рецепції. Ключові завдання: організація роботи рецепції; зустріч відвідувачів, учнів та клієнтів, гостей школи; консультування з організаційних питань; приймання, обробка і переадресація вхідних дзвінків та кореспонденції; адміністрування CRM-системи. Очікування від кандидата: має досвід роботи адміністратором, клієнт-менеджером або рецепціоністом; любить творчий підхід, не боїться змін та завжди перебуває в режимі life-long learning; вміє відкрито й ефективно спілкуватися з учнями, батьками та колегами; має свідому громадянську позицію, досконало володіє українською мовою тощо.


3. Content Manager LMS до Laba Global


Laba Global шукає контент-менеджера / менеджерку, який/ яка буде працювати з LMS (learning management system). Основні обов’язки: створення кабінетів для нових потоків курсів; завантаження додаткових матеріалів, домашніх завдань, тестів; підключення лекторів, методистів, співробітників до курсів; контроль правильності балів та дедлайнів за домашні завдання та тести; наповнення, редагування та оновлення контенту. У вас з компанією буде метч, якщо ви: володієте англійською на рівні Intermediate+; знаходите ефективний спосіб покращити свою роботу та швидко навчаєтеся нового; уважні до деталей та легко справляєтесь з рутиною на роботі; відкриті до конструктивного фідбеку.

Як працюється в Laba Group?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати


4. PPC-specialist до Havas Digital Kyiv


Havas Digital Kyiv шукає PPC-спеціаліста, який / яка буде запускати таргетовану рекламу для міжнародних брендів під керівництвом досвідченого наставника. Щоб отримати офер, потрібно мати бажання розвиватись у міжнародній агенції; мати сертифікат від Google або пройдені курси таргетологів МЕТА; вміти працювати із Microsoft Excel / Google Spreadsheets (зведені таблиці, calculated fields, фільтрація, базові формули для роботи з текстом); бути відповідальним та орієнтованим на результат.


5. Фінансовий асистент, фінансова асистентка до БФ «Посмішка ЮА»


Благодійний фонд «Посмішка ЮА» запрошує до співпраці в команду проєкту «Підготовка до зими 2024-Енергетика та комунальні послуги» фінансового асистента / асистентку, який/яка буде надавати послуги з перевірки пакетів документів отримувачів благодійної допомоги згідно з вимогами чинного законодавства та правил Фонду; підготовки документів для банківських операцій; допомоги фінансовому менеджеру в підготовці щомісячної, квартальної та річної фінансової звітності для внутрішнього користування партнерів та донорів тощо. Вимоги до виконавців: вища освіта; досвід роботи фахівцем фінансового відділу підприємства, кредитним фахівцем банку, економістом підприємства; навички роботи з комп’ютерною та оргтехнікою на рівні користувача; знання документообігу при проведенні переказу грошей через банківські рахунки та інші.


6. Customer Support Specialist до AddMile


Платформа з персонального та професійного розвитку AddMile шукає Customer Support Specialist. Потрібно буде спілкуватися з користувачами в чаті та через імейл; вести базу із запитами та ідеями від користувачів; комунікувати з командою аналітики й технічними спеціалістами для швидкого розуміння проблем і виявлення багів. Вимоги: від 6 місяців досвіду на позиції Support Specialist в IT-компанії; досвід роботи з Intercom або іншими helpdesk-системами; рівень письмової англійської Advanced та вище; бажання працювати в команді та бути проактивним; можливість працювати в нічні зміни.


7. Junior Product Manager до Universe Group


Universe Group шукає Junior Product Manager до команди FORMA. Майбутні завдання: аналіз конкурентів та пошук інсайтів у змінах ринку; знаходження інсайтів на основні аналітики продукту; формування backlog та пріоритезація задач; проведення продуктових експериментів для підвищення ретеншену користувачів продукту; формування roadmap продукту разом з продуктовою командою. Ідеальний кандидат: успішно закінчив/-ла курси у напрямку Product Management; добре орієнтується в метриках продукту, їх взаємозв’язках; знає, як проводити дослідження ринку та конкурентів; розуміє принципи проведення A/B тестувань; знає англійську мову на рівні Upper-intermediate тощо.

Як працюється в Universe Group?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати


8. Trainee Linkbuilder до Admix Global


Admix Global шукає амбітних молодих людей, які бажають побудувати кар’єру в IT, навчитися з нуля професії Linkbuilder, Outreach Specialist. Основні завдання на позиції: розробка стратегії з побудови посилань; комунікація з вебмайстрами та редакторами сайтів; пошук майданчиків для розміщення посилань — релевантних сайтів і блогів, де можна розмістити посилання на сайт. Ідеальний кандидат має вищу освіту, базові знання з SEO та розуміння стратегій аутріча; володіє англійською на рівні не нижче Upper-Intermediate; готовий вчитись та вдосконалювати свої навички.


9. Помічник бухгалтера / молодший бухгалтер до ГО «Освіторія»


Громадська спілка «Освіторія» шукає молодшого бухгалтера / бухгалтерку. До його / її обов’язків входитиме: нарахування, виплата винагороди ЦПХ; проведення банківських виписок в програмі 1С; робота з клієнт-банком; ведення первинної документації, контроль за наявністю оригіналів документів; виконання завдань керівника і головного бухгалтера. Необхідні досвід та навички: вища освіта (облік і аудит); досвід роботи бухгалтером від 2-х років; вміння працювати в 1С 8.3, Medoc, Вчасно, клієнт-банк; знання законодавства у галузі оподаткування і обліку тощо.


10. Junior Frontend Developer до Gusarov Startup Studio


Gusarov Startup Studio шукає Junior Frontend Developer. Основні обов’язки: відповідати практично за всю інтерфейсну частину проєктів студії; у парі з Founding Engineer розбудовувати інфраструктуру та основну логіку проєкту Lisapet.ai; покривати код тестами, робити код рев’ю, налаштовувати таск-ранери, інші інструменти для розробки та робити усі інші речі, які є невіддільною частиною стандартного Agile-циклу розробки. Ідеальний кандидат: здобув ступінь бакалавра або магістра в Київській політехніці, КНУ Шевченка, Києво-Могилянській Академії або будь-якому іншому виші у 2022-2024 роках; має досвід роботи Front-end Developer від 1 року або ж пройшов курс Front-end Developer від Mate academy у форматі навчання повного дня; розуміє, як працюють браузери та JavaScript engine; знає, як працюють DOM, BOM, JS closures; вміє швидко та якісно верстати та створювати власні React-компоненти тощо.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від найкращих українських та міжнародних компаній

Переглянути

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: