Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для HR-фахівців: до Британської Ради, Клубу Добродіїв, «Інтерньюз-Україна» і не тільки

24.07.23 Новини 6 хв читання

Зібрали актуальні пропозиції для рекрутерів, менеджерів з управління персоналом, асистентів HR-менеджерів тощо. Пропонуємо розглянути вакансії як від бізнесу, так і від неприбуткових громадських організацій, що реалізують важливі місії.


1. Менеджер з управління персоналом (HRM) до Клубу Добродіїв


Клуб Добродіїв шукає менеджера/ку з управління персоналом. Разом з HRD і керівниками відділів він/вона буде складати індивідуальні програми адаптації для кожного працівника, розробляти систему оцінювання персоналу, впроваджувати систему мотивації працівників, розвивати HR-бренд компанії. Компанія пропонує графік роботи 50х50 (онлайн та в офісі).

Благодійна організація «Клуб Добродіїв» допомагає дітям з 2016 року

Дізнайтеся, як тут працюється

Читати


2. HR Specialist (Staff Administration) at Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit


GIZ шукає HR Specialist (Staff Administration) для ведення кадрових справ, участі в оновленні кадрових політик і процедур, у заходах з цифровізації/оптимізації HR-процесів. Серед вимог — глибоке знання трудового законодавства України та практичний досвід роботи з різними його аспектами, вільне володіння українською мовою та англійською на рівні Upper-intermediate, перевагою буде володіння німецькою. Компанія пропонує фіксовану зарплату в євро, бонуси за результатами роботи й 13-ту зарплату, медичне страхування, мовні заняття та інше.


3. People Manager до Mate academy


Mate academy шукає People Manager. Він/вона буде онбордити нових студентів, спілкуватися та розв’язувати організаційні проблеми, налагоджувати процеси на курсі та в команді, готувати студентів до пошуку роботи, наймати фахівців у команду, проводити лекції на тему піпл та проджект менеджменту, софт скілів та пошуку роботи. Працівникам пропонують безлімітну оплачувану відпустку, обіди коштом компанії, заняття з англійської двічі на тиждень.


4. Операційний менеджер до linza agency


Комунікаційна агенція з власною продакшн-студією шукає операційного менеджера/ку. Це має бути фахівець із бізнес-експертизою, що оптимізує поточні бізнес-процеси агенції, підвищить ефективність, мінімізує помилки в роботі працівників. Однією з вимог є розуміння SCRUM та організації роботи команди за цією моделлю. Може бути залученість part time (3-5 годин щодня) або full time. Компанія компенсує від 20 до 50% вартості навчання.


5. Рекрутер/ка до ГО «Інтерньюз-Україна»


ГО «Інтерньюз-Україна» шукає рекрутера/ку. Він чи вона організовуватиме повний цикл підбору персоналу різних категорій. Необхідно мати досвід роботи у сфері управління персоналом — не менше 2 років, знати англійську на рівні Intermediate або вище, легко знаходити спільну мову з людьми. Попередній досвід роботи в громадському секторі/НГО з аналогічним обсягом і типом роботи буде перевагою. Компанія організовує тренінги й майстер-класи для професійного розвитку, забезпечує медичним страхуванням. 


6. HR фахівець/чиня до БФ «Посмішка ЮА» (Запоріжжя)


Благодійний фонд шукає HR фахівця/чиню. Він підбиратиме фахівців до проєктів; проводитиме інтерв’ю, анкетування; перевірятиме надані рекомендації; складатиме звітність щодо своєї діяльності. Для цієї позиції важливо мати досвід роботи з людьми, навички інтерв’ювання, бути стресостійким, врівноваженим, розсудливим, уміти слухати.


7. Асистент/ка фахівця з кадрових питань до БФ «Право на захист»


БФ «Право на захист» шукає асистента/ку фахівця з кадрових питань. Основні обов’язки: ведення кадрового обліку в інформаційній системі, формування особистих справ, облік відпусток працівників. Необхідно мати досвід роботи інспектором з кадрів від двох років у компаніях з чисельністю від 200 працівників, відмінно знати кадровий документообіг та відстежувати зміни в трудовому законодавстві. Ця позиція передбачає укладання контракту до кінця грудня 2023 року з можливістю продовження.


8. HR-менеджер до ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»


Державна установа, що займається розвитком малого та середнього бізнесу, шукає HR-менеджера. Він організовуватиме повний цикл рекрутингу, вестиме особові справи працівників та військовий облік, розроблятиме й вестиме проєкти щодо вдосконалення корпоративної культури та поліпшення внутрішньої комунікації між командами, розвиватиме HR-бренд установи. Необхідно мати релевантний досвід роботи на аналогічній посаді від 3-х років. Буде перевагою досвід роботи в державних установах та організаціях, банківських установах, корпоративному секторі.

9. HR Coordinator до British Council Ukraine (HR Operations)

Британська Рада в Україні шукає HR Coordinator. Його обов’язками буде управління персоналом, нарахування заробітної плати, компенсацій та пільг, навчання та розвиток персоналу, підвищення продуктивності. Обов’язковим є досвід роботи в кадровій сфері/діловодстві не менше 3 років, англійська на рівні C1. Компанія пропонує 34 календарних дні щорічної відпустки, річну премію, медичну страховку для працівників та членів їхніх сімей.


10. HR generalist до БО «Українська освітня платформа»


БО «Українська освітня платформа» шукає HR generalist. Ідеальний кандидат працював на аналогічній посаді від 2 років (робота в неприбуткових організаціях буде перевагою), вміє успішно вибудовувати HR-процеси, має досвід побудови корпоративної культури та бренду працедавця, володіє сучасними методами навчання, адаптації та оцінки персоналу. Організація пропонує конкурентну оплату праці, премії, можливості для професійного розвитку.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: