Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для кандидатів без досвіду: до EY, SKVOT, Boosta і не тільки

08.07.24 Новини 8 хв читання

Ви ще не встигли отримати досвід, тому що тільки закінчили навчання, або хочете спробувати себе в новій сфері — тоді ця добірка для вас. Ми зібрали вакансії, де не потрібен релевантний досвід, щоб почати працювати вже зараз. 

1. Помічник/ця керівника до OneFunEnglish (часткова зайнятість)


Онлайн-школа англійської мови OneFunEnglish шукає помічника керівника на неповний день. Людина вестиме звітності; асистуватиме під час онлайн-зустрічей; спілкуватиметься з клієнтами в інстаграм (Direct); шукатиме необхідну інформацію в інтернеті. Потрібно: знання Microsoft Office та Google Documents; усна та письмова грамотність; відповідальність, дотримання дедлайнів та креативне мислення

2. Стажист/ка-фахівець/чиня з цифрової трансформації HR-процесів до Fozzy Group


Fozzy Group шукає стажиста-фахівця з цифрової трансформації HR-процесів. Потрібен вмотивований студент 4–6 курсів або нещодавній випускник університету, який прагне долучитися до команди. Вимоги: бути впевненим користувачем Excel та PowerPoint; вміти аналізувати та структурувати інформацію; не боятись брати на себе відповідальність; підходити до розв’язання завдань творчо; базово розуміти, як проводяться опитування та аналізується поведінка користувачів на сайтах. Стажист отримає офіційне та оплачуване працевлаштування, гнучкі умови для поєднання роботи та навчання, можливість продовжити кар’єру в компанії після стажування. 

3. Молодший спеціаліст зі зміни клімату та сталого розвитку до EY


EY шукає молодшого спеціаліста / спеціалістку зі зміни клімату та сталого розвитку. Обов’язки: робота у напрямку впровадження політик зі сталого розвитку; робота у напрямку обліку та регулювання викидів парникових газів, розробка рекомендації та матеріалів в частині запровадження та функціонування системи торгівлі викидами в Україні; проведення досліджень у сфері сталого розвитку для клієнтів тощо. Вимоги: вища освіта в галузі економіки, обліку та оподаткування, системного аналізу або в іншій дотичній сфері; рівень володіння англійською мовою — В2 і вище; поглиблене знання офісних додатків: Excel, Word, PowerPoint.

Як працюється в EY?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

4. Менеджер/ка з координування навчання до Ampli


Підлітковий акселератор Ampli шукає менеджера з координування навчання. Ідеальний кандидат: проактивний та комунікабельний; позитивний і вміє зарядити усіх навколо; стресостійкий, відповідальний та самостійний; вміє працювати у Google Docs; живе у Львові та готовий працювати з офісу.

5. Trainee Linkbuilder at Admix Global


Компанія Admix Global шукає амбітних молодих людей, які бажають побудувати кар’єру в IT, навчитися з нуля затребуваної професії Linkbuilder, Outreach Specialist. Основні завдання на позиції: розробка стратегії з побудови посилань; комунікація з вебмайстрами та редакторами сайтів; пошук майданчиків для розміщення посилань: пошук релевантних сайтів і блогів, де можна розмістити посилання на сайт. Ідеальний кандидат має вищу освіту; володіє англійською на рівні не нижче Upper-Intermediate і вище; має базові знання SEO; готовий вчитись та вдосконалювати свої навички. Розуміння стратегій аутріча буде плюсом.

6. Менеджер з продажу до SKVOT


Онлайн-школа SKVOT шукає менеджерів на вхідні та вихідні продажі. Завдання: консультувати клієнтів, які приходять з реклами, щодо курсів, а також робити дзвінки по базі й пропонувати клієнтам нові продукти; з’ясовувати та розуміти потреби клієнта та доносити цінність продукту; заносити актуальні дані в CRM; листуватися з клієнтами електронною поштою та в месенджерах. Вакансія підійде вам, якщо ви готові працювати в офісі в Києві; вас драйвить результат та бажання багато заробляти; ви готові вчити скрипти та техніки продажів; вмієте викладатися на 120% та робити краще, ніж у конкурентів тощо.

Як працюється у Laba Group?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

7. Помічник керівника до Антикорупційного центру «Межа» 


Антикорупційний центр «Межа» шукає в команду помічника керівника. Обов’язки: планування, координація робочих зустрічей та заходів; координація закордонних відряджень; координація відряджень працівників, підготовка супровідної документації; участь в організації заходів, в тому числі логістика учасників, бронювання житла тощо; ділове листування, робота з вхідною / вихідною кореспонденцією тощо.   Вимоги: високі комунікативні та організаційні навички; уважність до деталей; відмінні письмові (розробка документів), презентаційні навички та навички планування; високі організаторські здібності, орієнтованість на результат; релевантний досвід роботи буде перевагою.

8. Фахівець з документообігу до Суспільного Мовлення

Суспільне Мовлення шукає фахівця / фахівчиню з документообігу. Ключові функції: управління та організація документів підрозділу; ведення електронного документообігу; планування та організація заходів, зустрічей та презентацій; координація комунікацій між відділами; створення та редагування звітів, презентацій та інших документів. Вимоги: навички роботи з документами та створення презентацій; володіння системами управління документами (DMS) та офісними програмами; володіння електронною поштою та календарем; досвід роботи з електронними таблицями; вища освіта.

9. Customer support representative (German speaking) до Boosta


Boosta шукає Customer support representative зі знанням німецької мови. Обов’язки: спілкування з клієнтами, відповіді на їхні запитання та надання інформації про виконання замовлень; розуміння потреб кожного клієнта для побудови особистого зв’язку та надання якісної підтримки; моніторинг виконання замовлень для забезпечення задоволення потреб клієнтів; взаємодія з командою фриланс-райтерів для отримання найкращого результату. Від канидатів очікують: знання німецької мови на рівні B2; попередній досвід sales/customer support (буде перевагою); відмінних комунікативних навичок; самоорганізації, багатозадачності.

Як працюється у Boosta?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати

10. Викладач англійської мови до Devtalk


Школа англійської Devtalk в пошуках креативного викладача / викладачки. Подавайтеся на вакансію, якщо володієте інглішом на В2+; маєте 10+ годин в тиждень на викладання, а саме: ранкові та вечірні години (мінімум 4 дні на тиждень) та один робочий вихідний день; бажаєте зростати як професіонал; маєте strong soft skills; готові навчатися створювати уроки на Міро з допомогою методиста. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: