Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для менеджерів проєктів: до Postmen, GxBar, Fedoriv та інших компаній

04.12.23 Новини 8 хв читання

Підготували добірку вакансій для менеджерів проєктів як у комерційному, так і в некомерційному секторі. Шукайте пропозицію до душі, що відповідає вашому досвіду й компетенціям. А якщо її немає в цій добірці — дивіться більше пропозицій у розділі Вакансії.


1. Менеджер/ка проєктів до Postmen


Агенція Postmen шукає менеджера/ку проєктів. Основні вимоги: досвід керування проєктами від 2 років; вміння легко вибудовувати й підтримувати комунікацію в команді та з клієнтом; мати хороші аналітичні й презентаційні здібності; проактивний підхід до роботи та націленість на результат. Перевагою буде релевантний досвід на посаді Account Manager або New Business Manager, англійська на рівні Upper-Intermediate. Компанія пропонує офіційне працевлаштування, різноманітні гуртки, роботу в затишному офісі з корпоративними обідами.


2. Project Manager in Retail Unit до Fedoriv Agency


Fedoriv Agency шукає менеджера проєктів відділу роздрібної торгівлі. Обов’язки: керувати командою фрилансерів; тримати на контролі процеси, пов’язані зі своєчасною доставкою; розробляти й підтримувати графіки проєктів; координувати роботу з клієнтами; оптимізувати процеси. Необхідні хард-скіли: 2+ роки відповідного досвіду в  бізнес-консалтингу, управлінні маркетинговими проєктами або бренд-менеджменті; портфоліо реалізованих проєктів; вільне володіння англійською мовою  (Upper-Intermediate+).


3. Продюсер освітніх курсів до IAMPM


Лабораторія онлайн-освіти для нетехнічних IT-фахівців IAMPM шукає продюсера освітніх курсів. Що потрібно буде робити: аналізувати ринок, з’ясовувати потреби та цілі аудиторії; шукати теми та спікерів, готувати разом з ними виступи; поліпшувати наявні курси та розробляти нові; створювати план просування продукту (разом із командою маркетингу та продажу), відстежувати результати. Серед вимог — англійська на рівні Pre-Intermediate/Intermediate для вивчення іноземних джерел та розуміння професійної термінології. 


4. Operations Manager до Genesis Accelerator


Genesis Accelerator шукає Operations Manager. Обов’язки: побудова команди дизайнерів (на меті команда зі 100+ людей); керування командою, пошук вузьких місць у взаємодії; постійна оцінка людей, фідбек та припинення співпраці; побудова внутрішніх процесів пов’язаних з креативною фабрикою, їх автоматизація та оптимізація. Необхідний досвід: від 1,5 року на аналогічних позиціях (team lead/supervisor/supply lead); досвід розвитку та координація supply команди; досвід визначення та досягнення KPI для команди.

Як працюється в Genesis?

Дізнайтеся більше про команду й проєкти

Читати


5. Маркетинг-менеджер до GxBar Global


Українська міжнародна мережа б’юті-барів G.Bar шукає маркетинг-менеджера. Основні обов’язки: адаптувати й реалізовувати маркетинг-стратегії запуску нових франчайзі; розробляти й тримати на контролі маркетинг-стратегії залучення на утримання клієнтів мережі; планувати, організовувати, запускати та аналізувати маркетинг-активності для всіх G.Bar мережі в співпраці з креативною командою та локальними маркетинг спеціалістами. Що потрібно вміти: презентувати свою ідею; стежити за трендами, розвивати й проявляти ініціативу; сильно любити те, чим займаєшся. 


6. Design Project Manager (evening shift) до Awesomic


Український стартап Awesomic, що розробляє платформу для поєднання компаній з перевіреними дизайнерами, шукає Design Project Manager. Він чи вона буде підтримувати спілкування з кандидатами; допомагати клієнтам ефективно розв’язувати різні питання; вести документацію щодо процесів. Для роботи необхідно бути доступним з 17 до 2 ночі (за київським часом); мати не менше 3 років релевантного досвіду; відрізняти поганий дизайн від хорошого, вільно спілкуватися англійською.


7. Project Manager до robot_dreams


EdTech-компанія Laba Group шукає Project Manager в IT-школу robot_dreams. Майбутні задачі: поліпшувати наявні курси та розробляти нові; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; курувати просування продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту та прямо впливати на бізнес. Перевагою буде досвід роботи від 1 року продюсером, проджект-менеджером іншого освітнього проєкту, менеджером, аккаунт-менеджером. 

Як працюється в Laba Group?

Дізнайтеся більше про цінності компанії та роботу в команді

Читати


8. Координатор/ка проєкту підтримки родин загиблих захисників до Фонду «Соборна Україна»


«Соборна Україна» — фонд, який системно підтримує родини загиблих захисників через щомісячні фінансові виплати, психологічну реабілітацію та освітні можливості — шукає координатора проєкту. Він чи вона координуватиме роботу команди й підрядників фонду, взаємодію усіх стейкхолдерів, корпоративні та індивідуальні фандрейзингові кампанії, поінформованість поточних та потенційних донаторів про діяльність фонду. Кандидат повинен мати досвід управління відносинами: наприклад, акаунт-менеджмент в агенції, взаємодія з бордом у волонтерській організації, звітність перед керівниками в компанії абощо.


10. Менеджер проєктів з оцінки персоналу до ОККО (Львів)


ОККО шукає менеджера проєктів з оцінки персоналу. Обов’язки: оцінювати компетенції персоналу за допомогою центрів оцінки та інших інструментів; обробляти результати; формування звіти та участь в наданні зворотного зв’язку співробітникам компанії; розробляти індивідуальні плани розвитку; брати участь у розробленні програм розвитку HiPo в компанії; проводити оцінювання працівників під час відбору на управлінські посади. Очікування від кандидата: досвід роботи не менше 2-х років на посаді в галузі оцінювання персоналу; досвід роботи з оцінюванням компетенцій.

Як працюється в ОККО?

Дізнайтеся більше про цінності компанії та роботу в команді

Читати


10. Project Manager для MHPSS project до БФ «Незабутні»


Благодійний Фонд «Незабутні» шукає Project Manager. Основна ціль цієї посади — забезпечити якісне функціонування проєкту з ментального здоров’я людей з деменцією та їхніх родичів в Україні. Потрібна людина, яка зможе поліпшити наявні процеси на проєкті та поступово його масштабувати. Очікування від кандидата: вища освіта за напрямом психологія; досвід роботи на посаді менеджера проєктів/PMа/координатора від 1 року; досвід ведення/запуску психологічних проєктів або проєктів за напрямом Mental Health; знання англійської.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Читати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: