Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для менеджерів проєктів: до INSCIENCE, Laba, KSE і не тільки

24.06.24 Новини 5 хв читання

Підготували добірку вакансій для менеджерів проєктів як у комерційному, так і в некомерційному секторі. Шукайте пропозицію до душі, що відповідає вашому досвіду й компетенціям.

1. Проєктний координатор до INNOV8


INNOV8 шукає проєктного координатора / координаторку. Потрібно буде розробляти та підтримувати комплексні проєктні графіки, плани роботи, плани моніторингу, оцінювання та регулярні звіти; керувати щоденною реалізацією програми у координації з командою INNOV8; забезпечувати організацію та проведення тренінгів, зустрічей, воркшопів та заходів у межах програми; координувати завдання та ресурси в команді, відстежувати прогрес тощо. Бажані навички: відповідний ступінь бакалавра або еквівалентне поєднання освіти та досвіду; зацікавленість в інноваціях та екосистемі підприємництва в Україні; сильні аналітичні навички. Досвід роботи з проєктами, що фінансуються донорами, буде плюсом.

2. Project Manager / Jr Manager at Saturday Team


Saturday Team шукає Project Manager-а консалтингових проєктів. Обов’язки: вести консалтингові проєкти від початку до кінця, що включає формування їх візії та сторітелінгу фінального продукту, доведення проєкту до кінцевого результату; керувати командою аналітиків; брати участь у комунікації та переговорах з клієнтами, допомагати готувати комерційні пропозиції для нових проєктів; разом з командою, розробляти та оптимізувати методології досліджень тощо. Вимоги: 2+ роки досвіду в управлінні проєктами / консалтингу / фінансах / операційному менеджменті або в суміжній сфері; практичний досвід використання даних (як якісних, так і кількісних) для підтримки прийняття рішень; аналітичне мислення, готовність думати нестандартно; рівень англійської — Upper-Intermediate або вище; здатність ефективно спілкуватися та обробляти інформацію.

3. Менеджер(-ка) корпоративних програм до KSE


Київська школа економіки (KSE) шукає менеджера / менеджерку корпоративних програм. Серед завдань — відповідальність за досягнення цілей, виконання умов контрактів, контроль якості та залученості кваліфікованого персоналу; підтримка внутрішньої та зовнішньої комунікації в рамках програм; підтримка спілкування та координації з різними департаментами та працівниками для досягнення цілей; робота зі скаргами, з конфліктними питаннями в разі їх виникнення тощо. Ідеальний кандидат / кандидатка має навички проєктного менеджменту та комунікаційні; вільно володіє українською мовою та англійською від В1 і вище; вміє працювати в умовах багатозадачності та виконувати завдання вчасно та якісно.

4. Менеджер/ка проєкту Science Kids до INSCIENCE


Науково-популярний лекторій Science Kids від ГО INSCIENCE шукає менеджера проєкту. Обов’язки: брати участь у підготовці вебінарів та подій в офлайн-осередках; розвивати спільноту дітей (учасників та учасниць лекторію); організовувати та проводити соціальні та благодійні події для дітей у Києві; брати участь у розв’язанні поточних завдань команди тощо. Вимоги: досвід ведення проєктів та/або організації подій; системне мислення; бажання працювати з дітьми; зацікавлення у темах науки, технологій і доказової медицини; грамотна українська мова; уміння працювати в команді та давати зворотний зв’язок тощо.

5. Проєктний менеджер/ка до БО «Платформа соціальних змін»


Некомерційна організація «Платформа соціальних змін» шукає проєктного менеджера, який відповідатиме за координацію міжнародних проєктів та програм у сфері соціального підприємництва; забезпечення організації та проведення заходів, робочих зустрічей у межах проєкту; залучення та комунікацію з підрядниками в цілях проєкту; координацію усіх адміністративних процедур, пов’язаних із реалізацією міжнародних проєктів; ведення баз даних тощо. Від кандидата очікують: наявність вищої освіти; вільне володіння українською мовою та англійською не нижче рівня Upper Intermediate; вміння працювати з документацією; аналітичні здібності, навички моніторингу та оцінки тощо.

6. Education Project Manager до Laba


Laba в Україні шукає Education Project Manager. Людина на цій позиції буде покращувати існуючі курси та розробляти нові; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; керувати просуванням продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту та прямо впливати на бізнес. Від кандидатів очікують: досвіду роботи на позиціях продюсера/-ки іншого освітнього проєкту / project-/event-/account-менеджера/-ки; готовності розбиратися у дижитал-маркетингу, аналітиці та продажах; знань про системний підхід, чіткі процеси та координацію команди тощо.

7. Менеджер проєктів з досвідом роботи у медіабізнесі до Media Development Foundation


Media Development Foundation шукає менеджера / менеджерку проєктів. Основні обов’язки: розробка програм спрямованих на розвиток бізнес-моделей медіаорганізацій, стратегічного та операційного управління, розбудови комерційних відділів; розробка та допомога у виконанні довгострокових та короткострокових планів діяльності медіаорганізацій; допомога у налаштуванні фандрейзингових процесів у медіа; управління дистрибуцією контенту та ресурсів з метою максимізації його досяжності та ефективності тощо. Вимоги: релевантний досвід роботи у медіаіндустрії; бажано освіта в галузі медіа або бізнесу; хороші комунікативні та переговорні навички; знання англійської мови на рівні Upper-Intermediate.

8. Product Manager/Project Manager до Enkonix


Enkonix шукає проєктного менеджера / менеджерку. Обов’язки: тісна співпраця із зацікавленими сторонами та клієнтами, щоб визначити оптимальні стратегії для досягнення очікуваних результатів; аналіз продуктів конкурентів і ринкових тенденцій; виконання маркетингових досліджень у визначеній сфері у співпраці з топменеджментом; керування командами проєктів і розробкою продукту тощо. Робота офлайн в офісі в Лісабоні. Вимоги: 3+ роки досвіду роботи продакт-менеджером; досвід визначення вимог до продукту та бізнесу в контексті розробки програмного забезпечення; досвід створення програмних рішень з нуля; відмінні організаторські та тайм-менеджмент здібності тощо.

9. Проєктний менеджер SMM-проєктів (Middle+) до Reborn.agency


В маркетингову агенцію Reborn.agency шукають проєктного менеджера / менеджерку SMM-проєктів Middle-рівня. Обов’язки: координація команди копірайтерів та дизайнерів зі створення контенту згідно з медіапланом (написання ТЗ!); реалізація нетривіальних контент-планів, відповідно до медіапланів бренду; публікація контенту; організація колаборацій з інфлюенсерами; пошук креативних рішень, створення рубрик та реалізації контент-стратегії тощо. Кандидатам знадобляться: досвід роботи в агенціях на схожій позиції від 1-го року; комунікабельність та легкість у спілкуванні; вміння потужно модерувати креативну команду SMM-проєктів; вміння структурувати завдання та свій графік, грамотне використання української мови (орфографія та пунктуація) та інші навички.

10. Проєктний менеджер / проєктна менеджерка до БО Життєлюб


Благодійний фонд «Життєлюб» шукає проєктного менеджера / менеджерку. Основні обов’язки: організація поточної роботи проєкту; пошук та залучення нових партнерів, робота з існуючими партнерами проєкту, ведення комунікацій з ними (до, під час та після спільних проєктів); організація відбору та комунікація з потенційними підрядниками, партнерами та бенефіціарами; планування, розробка та реалізація проєктів; розробка технічного завдання для комунікацій у проєкті; складання звітності; контроль ведення звітності в межах проєкту по залучених ресурсах; робота над втіленням грантових проєктів разом з командою. Гібридний формат роботи з офісом поблизу метро «Палац Україна».

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: