Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для менеджерів проєктів: до SKVOT, ШоТам, «Голоси дітей» і не тільки

25.03.24 Новини 6 хв читання

Підготували добірку вакансій для менеджерів проєктів як у комерційному, так і в некомерційному секторі. Шукайте пропозицію до душі, що відповідає вашому досвіду й компетенціям.

1. Проєктний менеджер/проєктна менеджерка до БО «Платформа соціальних змін» 


Благодійна організація «Платформа соціальних змін» шукає проєктного менеджера / проєктну менеджерку. Людина на цій позиції відповідатиме за планування проєктної діяльності відповідно до затвердженого плану, контроль статусу виконання завдань, підготовки продуктів, дотримання кількісних та якісних індикаторів виконання проєкту; комунікацію зі сторонами проєкту; координацію усіх адміністративних процедур тощо. Серед вимог: вища освіта; вільне володіння українською та англійською (не нижче рівня Upper Intermediate); знання правил виконання проєктів, фінансованих ЄС.

2. Project Manager до TAF Drones


Компанія з розробки та виробництва БПЛА TAF Drones, шукає динамічного Project Manager-a, який відповідатиме за нагляд та реалізацію різноманітних проєктів. Серед бажаних навичок: досвід на позиції Project Manager або Operations Manager від одного року; досвід керування кількома проєктами одночасно; досвід прямої комунікації зі стейкхолдерами; навички роботи з пакетом Google Workspace. До обов’язків входитиме внутрішня та зовнішня комунікація; підготовка презентацій, комерційних пропозицій; координація та синхронізація різних відділів між собою; робота з текстами: написання, редагування, оформлення, розсилка тощо.

3. Education Content Producer до SKVOT


Школа для креативників SKVOT, яка є частиною Laba Group, шукає Education Content Producer. Спеціаліст на цій позиції відповідатиме за весь процес навчання — яким має бути контент і формат, як студенти практикуватимуться й що вдосконалюватимуть, щоби курси були кращими. У вас буде метч з компанією, якщо ви вже маєте досвід у створенні / кураторстві курсів; вмієте вибудовувати win-win відносини з людьми; вмієте глобально оцінювати продукт (helicopter view) та знаходити можливості для покращення тощо.

Як працюється у Laba Group?

Дізнайтеся про цінності компанії та правила взаємодії в команді

Читати

4. Проєктний асистент/ка (Project assistant) до медіа позитивних новин ШоТам


Медіа позитивних новин ШоТам шукає проєктного асистента / асистентку. Потрібно буде надавати технічний та адміністративний супровід команді грантів медіа ШоТам у впровадженні проєктів на етапах планування, реалізації, звітування; готувати документи для подання грантових заявок та підписання договорів; збирати та вести бази кейсів впливу та історій успіху проєктів. Від кандидатів чекають ідеального володіння українською та вільного володіння письмовою англійською (рівень B2 та вище), релевантного досвіду роботи не менше одного року. Також обов’язково розділяти цінності видання — поширення позитивних новин задля майбутнього країни. 

5. Менеджер проєктів до Klitschko Foundation


Благодійна організація, яка допомагає молоді знаходити своє покликання в житті та мотивуємо до саморозвитку, Klitschko Foundation, шукає менеджера / менеджерку проєктів. Серед обов’язків кандидата/ки буде: робота над проєктом від початку до запуску; організація процесів, визначення пріоритетності завдань, контроль термінів виконання завдань; ведення комунікації з учасниками проєктів; підготовка та надання партнерам звітності по проєктах та інші. Серед вимог: вища освіта; досвід роботи від 3 років; проактивність і мотивація до роботи; високий рівень знання англійської — B2/C1.

6. Освітня менеджерка / освітній менеджер U&WE Hub до CSR Ukraine


Центр «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine) шукає освітню менеджерку / освітнього менеджера до U&WE Hub locals (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub). Кандидатам знадобиться досвід у проджект-менеджменті, організації заходів, фандрейзингу та взаємодії зі спільнотою у сфері освіти від 5 років; відмінні комунікативні навички та досвід управління командою; вміння працювати з Google Drive, Zoom, Trello, Slack тощо. Серед завдань буде формування навчальної програми з підприємництва та її оновлення відповідно до потреб; координація лекторів/ок та менторів/ок; розробка тестувань та самооцінки та інші. 

7. Проєктний менеджер до БФ «Голоси дітей»


Український благодійний фонд «Голоси дітей» запрошує до співпраці проєктного менеджера. До його / її обов’язків входитиме координація роботи з реалізації проєкту; комунікація з відповідними відділами щодо реалізації проєкту; формування необхідного пакету документів для реалізації проєкту; підготовка звітів тощо. Необхідні навички та досвід: мінімум 2 роки роботи проєктним менеджером; розуміння специфіки роботи неурядових організацій та громадського сектору; володіння англійською мовою мінімум на рівні B2; відмінні навички планування.

8. Менеджер\Менеджерка з партнерств до RePower Ukraine Fundation


Благодійний Фонд RePower Ukraine Fundation шукає Менеджера\-ку з партнерств, який / яка буде вибудовувати партнерські відносини з міжнародними донорами та грантодавцями, підтримувати комунікації, проводити фандрейзингові кампанії, здійснювати моніторинг та звітність за результатами своєї діяльності. Від кандидатів очікують наявності вищої освіти за напрямком менеджмент, міжнародні відносини, управління проєктами, маркетинг або комунікації; досвіду роботи від двох років в благодійній/громадській сфері, а також менеджменті проєктів, маркетингу, комунікаціях. 

9. Регіональний координатор/координаторка до ГС «Ліга Сильних»


Громадська спілка «Ліга Сильних» шукає регіонального координатора/координаторку. Його / її обов’язки: організовувати, координувати та здійснювати повсякденну реалізацію проєкту; проводити публічні події різного характеру; займатися розвитком спільноти, включаючи пошук нових членів тощо. Вимоги до кандидатів: мінімум 1-2 роки досвіду роботи з реалізації проєктів; володіння українською мовою та розуміння прав людей з інвалідністю. Формат співпраці передбачає проживання кандидата в Івано-Франківській області.

10. Асистент/Асистентка проєкту до ГО «Вокс Україна»


Команда проєкту «Індекс реформ» незалежної аналітичної платформи «Вокс Україна» шукає людину, яка не любить рутину, натомість любить різнопланові завдання та вчитися нового. У компанії хотіли б, щоб асистент/-ка поєднувала у собі організаційні, комунікаційні та аналітичні навички та міг / могла однаково якісно та швидко: написати пресреліз по статті; створити програму заходу; знайти експерта по пенсійній реформі тощо. Вимоги до кандидата / -ки: проживання у місті Київ та робота з офісу як мінімум раз на тиждень; досвід написання анонсів, пресрелізів, новин; досвід організації заходів; вміння працювати з нормативними документами; знання англійської мови на рівні не нижче B1.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: