Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для проджект-менеджерів на Happy Monday

03.07.23 Новини 6 хв читання

Зробили добірку вакансій для фахівців з проєктної роботи: проджект-менеджерів, івент-координаторів, менеджерів спільноти, операційних менеджерів. Талановитих проджектів шукають креативні агенції, громадські організації, благодійні фонди й інші компанії.


1. Проджект-менеджер/ка до креативної агенції Drama Queen


Drama Queen шукає проджект-менеджера/ку. Його/її завданнями буде аналізувати бриф, допомагати клієнту з формулюванням завдань та KPI кампанії, оцінювати ризики, планувати й організовувати роботу команди, оформлювати презентації та звітність. Серед вимог — рівень middle account/project manager і вище на попередньому місці роботи, знання основних рекламних digital-інструментів та метрик.


2. Менеджер проєкту з запуску магазину до Creative States


Creative States шукає менеджера проєкту, що має досвід запуску магазину з нуля до отримання прибутків. Потрібно буде аналізувати ринок та визначати цільових споживачів сегмента, розробити цінову політику бренду, долучитися до розроблення стратегії просування бренду. Працевлаштування в компанії згідно з КЗпП.


3. Івент-координатор/ка до ГО «Інтерньюз-Україна»


Громадська організація «Інтерньюз-Україна» шукає івент-координатора/ку в Києві. Він чи вона готуватиме й проводитиме різні типи офлайн- і онлайн-заходів на регіональному та національному рівнях; організовуватиме виготовлення поліграфічної та брендованої продукції; допомагатиме в проведенні тендерів. Серед вимог — досвід роботи у сфері організації заходів від 2 років, готовність до відряджень у регіони України. Компанія пропонує медичне страхування, 50% покриття курсів з англійської мови.


4. Проєктний/на менеджер/ка до БФ «Стабілізейшен суппорт сервісез»


Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» шукає проєктного/ну менеджера/ку. Основні обов’язки: розробляти проєктну документацію; комунікувати з представниками донорської організації; планувати й реалізовувати заходи, передбачені проєктною заявкою, готувати звітність. Досвід роботи в урядових чи неурядових організаціях буде перевагою.


5. Менеджер/ка проєктів до Postmen


Агенція Postmen шукає менеджера/ку проєктів. Важливим є досвід керування проєктами від 2 років; хороші аналітичні і презентаційні здібності; вміння балансувати між кількома пріоритетними задачами. Перевагою буде релевантний досвід роботи, англійська на рівні Upper-Intermediate і вище. Агенція компенсує профільне навчання, організовує воркшопи й майстер-класи, корпоративні гуртки тощо.


6. Програмний менеджер/ка до Українського ветеранського фонду


Менеджер/ка програми працюватиме в Українському ветеранському фонді, але контракт буде підписаний з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX). Фахівець на цій посаді адмініструватиме повний цикл проєктів, відповідатиме за звітність та налагоджуватиме співпрацю з українськими та міжнародними партнерами. Передбачена співпраця за контрактом на 6 місяців з можливістю продовження. 


7. Менеджер/ка спільноти UWE Hub до Центру «Розвиток КСВ»


CSR Ukraine шукає менеджера/ку спільноти UWE Hub. Серед вимог — від 2 років досвіду в проєктному менеджменті та розбудові спільноти; вільне володіння усною та письмовою англійською. Досвід у фандрейзингу та веденні соцмереж буде перевагою. Компанія пропонує оплату праці в розмірі 30-35 тис. грн за результатами співбесіди, можливості для професійного навчання та саморозвитку.


8. Проєктний менеджер (івенти) до Клубу Добродіїв


Клуб Добродіїв шукає проєктного менеджера/ку з досвідом роботи у сферах організації івентів, BTL-активностей, освітніх заходів для дітей різного віку. Фахівець на цій посаді буде реалізовувати проєкти згідно зі стратегією та покроковим планом дій; своєчасно визначатиме ризики проєкту; координуватиме співпрацю сторін. Компанія обіцяє конкурентну винагороду, причетність до важливої роботи задля добробуту дітей та підлітків.

За роки діяльності Клубу Добродіїв допомогу отримали понад 15 000 дітей

Дізнайтеся, як працюється в компанії

Читати


9. Менеджер роботи з притулками до GladPet (Одеса)


Netpeak Group шукає менеджера з роботи з притулками до свого проєкту GladPet в Одесі. Він допомагатиме тваринам знаходити люблячі родини. Важливим є досвід роботи або волонтерства від 6-12 місяців в напрямі благодійної/гуманітарної допомоги. Компанія пропонує корпоративні знижки на різні послуги, зокрема на курси англійської, профільні івенти й чати для обміну досвідом.


10. Операційний/a менеджер/ка до Лабораторії законодавчих ініціатив


Громадська організація «Лабораторія законодавчих ініціатив» шукає операційного/у менеджера/ку. Він чи вона готуватиме інформаційні та презентаційні матеріали про діяльність проєкту для зацікавлених сторін, зокрема народних депутатів України; іншу документацію українською та англійською мовами. Перевагою буде досвід роботи в громадському секторі, проєктах міжнародної технічної підтримки. Компанія пропонує можливості підвищення кваліфікації та додаткового навчання, доступ до закритих освітніх заходів.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: