Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для SMM-ників та копірайтерів: до Projector, Rozmova, Postmen і не тільки

14.08.23 Новини 6 хв читання

Сьогодні зібрали вакансії для копірайтерів та SMM-спеціалістів до компаній та агенцій, які працюють з відомими брендами або будують власний упізнаваний бренд. Станьте частиною однієї із цих крутих команд. 


1. Creative Copywriter до Creative faculty до Projector


Онлайн-інститут Projector шукає Creative Copywriter. Він чи вона буде створювати контент для просування Креативного факультету Projector: рекламні креативи, відеоролики для тік-ток, дописи в соцмережі, тексти на сайті; будуватиме контент-стратегію факультету спільно з продакт-менеджером та SMM-лідом. Необхідним є досвід роботи в SMM чи креативному копірайтингу, підтверджений хорошим портфоліо. Класна англійська буде перевагою. Компанія пропонує безлімітну відпустку, знижки на всі освітні продукти Projector і не тільки.

Projector — онлайн-інститут, який розвиває освітній ринок України вже 8 років

Дізнайтеся, як працюється в компанії та як потрапити в команду

Читати


2. SMM-менеджер до ГО «Всеукраїнська асоціація музичних подій»


Громадська організація «Всеукраїнська асоціація музичних подій» шукає SMM-менеджера. Він створить SMM-стратегію для Music Saves UA, писатиме публікації англійською мовою, розроблятиме стратегії спілкування з підписниками. Серед вимог — досвід у сфері SMM від 3 років, вільна українська та англійська не нижче рівня Upper-intermediate. Навички роботи з графічними та відеоредакторами будуть перевагою.


3. SMM-спеціаліст до Yappi Corporate (English for companies)


Мережа шкіл англійської для компаній Yappi Corporate шукає сильного, креативного та відповідального SMM-спеціаліста, який працюватиме одразу з двома суміжними проектами: В2В та В2С у межах одного бренду. Його обов’язками буде ведення соцмереж, допомога з генерацією відео, спілкування з підрядниками, створення імейл-розсилок, продумування ідей для постів, ситуативів, підбір інфоприводів/трендових новин компанії. Необхідно мати досвід в SMM від 2 років, на базовому рівні володіти графічними редакторами. Компанія пропонує тренінги та безплатне навчання англійської.


4. SMM Team Lead до «ВАРТО»


Агенція комунікацій «ВАРТО», що працює з низкою відомих брендів, шукає SMM Team Lead. Він пропонуватиме тактики ведення проєктів у соцмережах, генеруватиме ідеї, триматими на контролі реалізацію SMM-проєктів. Ідеальний кандидат має досвід у галузі від 2 років, розуміє особливості кожного з каналів комунікацій та відмінності у підході й інструментах, має досвід керування креативними командами, володіє англійською мовою на рівні Intermediate+. 


5. Content/Community Manager до Mental Health platform Rozmova


До платформи пошуку перевірених психотерапевтів Rozmova шукають Content/Community Manager. Команді бракує активної та амбіційної людини, яка має глибокий досвід у створенні контенту та комунікаціях і водночас — базову освіту психотерапевта. Фахівець відповідатиме за створення контенту — від реалізації ідеї до постингу в соціальних мережах, комунікуватиме з командою маркетингу і психотерапевтами платформи, створюватиме контент для колаборацій із брендами на психологічні теми.

Rozmova — один із проєктів компанії Uptech

Дізнайтеся більше про цінності компанії та як тут працюється

Читати


6. SMM-менеджер/ка до БО «Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез»


Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» шукає SMM-менеджера/ку. Він чи вона буде публікувати дописи на сторінках благодійного фонду, готувати ілюстрації, організовувати прямі ефіри та/або їх трансляції у соцмережах фонду, відповідати на коментарі, брати участь у розробці концепції просування дописів у соцмережах, налаштовувати таргетовану рекламу. Серед вимог — вища освіта (журналістика, філологія), досвід написання постів для соцмереж, вміння цікаво подавати інформацію.


7. Менеджер зі створення контенту до BRO: (Львів)


Креативне комунікаційне агентство BRO: шукає менеджера зі створення контенту. Він відповідатиме за формування та створення продюсерського тритменту контенту, виконуватиме менеджерські задачі в контент-відділі агентства, допомагатиме в проведенні контент-сесій. Компанія має сучасний та стильний pet-friendly офіс у Львові з вінілом, зоною відпочинку та винним баром.


8. SMM manager до Postmen


Агенція Postmen шукає SMM manager. Він чи вона розроблятиме стратегію просування в соцмережах, відстежуватиме ефективність кампаній, вестиме та модеруватиме сторінки в соцмережах, створюватиме контент. Необхідно мати досвід роботи на релевантних позиціях від 2 років. Компанія пропонує затишний офіс з обідами, електросамокатами та рослинною оазою, вільний доступ до однієї з кращих корпоративних бібліотек в Україні, компенсації на профільне навчання.


9. SMM-менеджер до Vector


Медіа про креативну економіку Vector шукає SMM-менеджера. Він розроблятиме та впроваджуватиме SMM-стратегію, вестиме соцмережі, генеруватиме гіпотези зростання та залучення аудиторії, пропонуватиме ідеї для нових рубрик і контенту для різних соцмереж. Обов’язковим є досвід роботи в SMM чи комунікаціях, знання англійської буде перевагою.


10. Голова SMM до Euromaidan Press


Незалежне англомовне видання Euromaidan Press шукає людину, готову очолити SMM-діяльність. Він чи вона розроблятиме стратегії для SMM-роботи команди, створюватиме дописи, кепшн-відео/відео з титрами, стежитиме за виконанням стратегії, оцінюватиме її ефективність, працювати з командою для досягнення KPI. Вимоги: англійська не нижче С1, пристрасть до міжнародної комунікації, розуміння, як потрібно доносити українські меседжі до міжнародної аудиторії.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: