Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для синьйор-спеціалістів: до Carbominer, Uklon, «Повернись живим» і не тільки

18.03.24 Новини 8 хв читання

Зібрали актуальні вакансії для фахівців рівня Senior. Досвідчених та амбітних спеціалістів шукають IT-компанії, громадські організації та благодійні фонди.

1. Smm-менеджер / менеджер з комунікацій до Unitfab


Інноваційна виробнича компанія Unitfab шукає SMM або менеджера/ку з комунікацій. Потрібно буде висвітлювати діяльність компанії в Instagram, Fb, Youtube, Telegram, Tik-tok та Linkedin, взаємодіяти з каналами/сторінками для розміщення інформації та 2-3 дні на тиждень знімати контент в офісі/на виробництві/на ділянках. Серед вимог досвід роботи з різними соцмережами, вміння працювати з фото- та відеоконтентом, англійська Upper intermediate чи вище та почуття гумору. 

2. Intellectual Property Protection Engineer at Carbominer


Стартап Carbominer шукає Intellectual Property Protection Engineer. До його/її обов’язків входитиме складання, розгляд та узгодження документів, пов’язаних з інтелектуальною власністю; аналіз технічних деталей для оцінки патентоспроможності інновацій компанії; управління патентними портфелями на ключових ринках тощо. Серед вимог: технічний досвід і розуміння технічних тонкощів; досвід підготовки патентної заявки; сильні аналітичні та комунікаційні навички.

Як працюється у Carbominer?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати

3. Координатор/координаторка фандрейзингового напряму до INSCIENCE


Організація, яка популяризує науку і доказову медицину, INSCIENCE шукає координатора/ку фандрейзингового напряму. Ідеальний/а кандидат/ка має досвід роботи у фандрейзингу понад два роки; досвід залучення коштів від міжнародних фондів та теплі контакти у фондах; високий рівень англійської (С1+) для презентацій та комунікацій із міжнародними фондами, пише та розмовляє грамотною та простою українською мовою, вживає фемінітиви в комунікації. Перевагою буде досвід управління командою. 

4. Senior Brand Manager до Laba Global


Laba Group шукає Senior Brand Manager, який/яка допоможе в створенні позитивного образу продукту на українському та глобальному ринках. До його/її завдань входитиме розробка та впровадження стратегії бренду для компанії; планування та виконання маркетингових кампаній; аналіз ринку та конкурентів і розробка стратегій відповідно до трендів та інші. Щоб заметчитися з компанією, кандидатові необхідно мати досвід роботи у Brand Management від трьох років; володіти англійською мовою не нижче рівня Upper-Intermediate; вміти стратегічно мислити та розуміти потреби сучасного бізнесу.

Як працюється в Laba Group?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати

5. Senior Media Analyst до Львівського медіафоруму


ГО «Львівський медіафорум» шукає людину, яка любить українські медіа й прагне допомагати їм ставати кращими, а ще володіє навичками дослідницької магії. Потрібно буде проводити медіамоніторинг з елементами контент-аналізу; працювати з великими обсягами даних; долучатися до створення дослідницьких методологій; створювати аналітичні звіти та опікуватися базою контактів. Від кандидатів очікують наявності 2+ років досвіду аналізу інформації та вищої освіти у галузі медіакомунікацій, соціальних наук чи даних або суміжних галузей; обізнаності в принципах і правилах проведення гуманітарних досліджень; знання англійської на рівні B2. 

6. Закупівельник(-ця) до «Повернись живим»


Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» шукає закупівельника/цю. Людина на цій позиції буде займатися: плануванням і здійсненням закупівель; моніторингом і відбором постачальників; аналізом інформації стосовно цін на товари; документальним супроводом процесу закупівель на всіх етапах. Ідеально підійде фахівець/фахівчиня, що має від 5 років відповідного досвіду; вміє обробляти великі обсяги інформації; знається на поставках і контрактних умовах; має навички ефективного планування і пріоритизації.

7. CRM Specialist до Uklon


Uklon шукає CRM Specialist, який/яка працюватиме над сегментацією та побудовою життєвого циклу клієнта в розрізі регіонів та країн; розроблятиме та впроваджуватиме мотиваційні програми з утримання клієнтів; валідуватиме гіпотези взаємодії з клієнтами шляхом проведення різних CRM-активностей тощо. Кандидатам знадобляться: досвід побудови життєвого циклу клієнта у b2c компаніях; досвід формування, постановки та опису ТЗ на отримання необхідних даних; досвід аналізу клієнтської бази через когортний аналіз, RFM аналіз та інші.

Як працюється в Uklon?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 

Читати

8. Креативний/Креативна директор/директорка до plusone social impact


Комунікаційна агенція plusone social impact шукає креативного директора / креативну директорку. Він/вона буде брати участь у розробці й втіленні комунікаційних кампаній, працювати з образами і сенсами, які втілюються у текстах різних форматів, створювати і допрацьовувати креативні ідеї, презентувати їх як всередині команди, так і клієнту. Кандидатам бажано мати досвід роботи у сфері комунікацій та з соціальними проєктами, досвід у креативній індустрії від 5 років, образність мислення, бажання реалізовувати масштабні проєкти на важливі теми та креативне портфоліо з попередніми проєктами.

9. Marketing Motion Designer до Reface


Українська мультипродуктова компанія Reface шукає Marketing Motion Designer, що буде створювати відеокреативи для реклами застосунків у соцмережах; комунікувати з командою User Acquisition та Motion Designer-ів стосовно маркетингових метрик та шукати способи їх покращення; брати участь у генерації та розробці ідей для маркетингових завдань. Щоб отримати цю роботу, потрібно мати 2+ роки досвіду в маркетинг-дизайні; мати смак і робити гарні рекламні віжуали; добре вміти працювати у After Effects, Photoshop, Figma; розуміти маркетингові метрики: CTR, install rate тощо.

10. Провідний бухгалтер (IFRS) до RIA.com


RIA.com шукає бухгалтера/бухгалтерку зі знанням IFRS. Необхідний досвід та навички: досвід роботи у сфері IFRS-обліку або аудиту; знання податкового, трудового, фінансового і господарського законодавства; знання порядку складання податкової та фінансової звітності; навички роботи з «BAS-Бухгалтерія», клієнт-банком, M.E.Doc, Вчасно тощо. Фахівець на цій позиції відповідатиме за закриття всіх регламентних операцій ТОВ платника ПДВ, резидента ДІЯ.Сіті; формування статистичної та податкової звітності, фінансової звітності за IFRS; розрахунки та проведення операцій за IFRS; поточний облік нематеріальних активів, основних засобів, ТМЦ тощо.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від найкращих українських та міжнародних компаній

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: