Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для сеньйор-спеціалістів: до Київстар, ОККО, Uklon і не тільки

21.10.24 Новини 8 хв читання

Досвідчених спеціалістів рівня Senior шукають IT-компанії, креативні агенції, громадські організації та благодійні фонди. Якщо ви маєте достатньо компетенцій та відчуваєте, що ваші цінності заметчаться з корпоративною культурою обраної організації — мерщій надсилайте резюме. 


1. Провідний фахівець з питань інформаційної безпеки до Київстар


Київстар шукає Провідного фахівця / фахівчиню з питань інформаційної безпеки. До основних обов’язків входитиме впровадження та управління системами інформаційної безпеки та розвиток та управління проєктами в галузі інформаційної безпеки. Вимоги: вища технічна освіта (спеціалізація у сфері інформаційної безпеки); досвід роботи в галузі інформаційних технологій та кібербезпеки (не менше 5 років); досвід управління проєктами в IT-сфері; глибоке знання стеку протоколів TCP/IP; досвід роботи з системами Proxy, Firewall, WAF, IPS, Deception; знання принципів мережевих сервісів (DNS, DHCP, SMTP, TFTP, SSH, FTP) та інші.


2. Market research specialist до ОККО


ОККО шукає Market research specialist. Потрібно буде створювати продукт по дослідженню користувачів програми лояльності, їх поведінкових особливостей та характеристик; напрацьовувати стратегії щодо створення бізнес-сервісу з проведення досліджень для зовнішніх компаній, формувати ціннісні пропозиції сервісу та стратегії його продажів; аналізувати зібрані дані для прогнозування тенденцій та формування стратегій розвитку компанії тощо. Від кандидатів очікують: наявності вищої освіти у сфері маркетингу, економіки, соціології або суміжних областях; 3−5 років досвіду роботи у сфері досліджень ринку або маркетингової аналітики; вміння працювати з великими обсягами даних та аналітичними інструментами; знання методів та інструментів маркетингових досліджень.

Як працюється в ОККО?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати


3. Старший(а) консультант(ка) з трансфертного ціноутворення до Делойт


«Делойт» шукає старшого консультанта / консультантку, який / яка працюватиме в складі команди з трансфертного ціноутворення у податково-юридичному департаменті. Обов’язки: управління проєктами з трансфертного ціноутворення для великих українських і міжнародних компаній; підготовка та перевірка звітностей; координація роботи членів проєктної команди; аналіз змін у законодавстві щодо трансфертного ціноутворення. Вимоги: вища освіта у сфері бухгалтерського обліку/економіки/фінансів/права; від 3-х років відповідного досвіду, отриманого в фірмах, що надають професійні послуги або в промисловості; глибокі знання у сфері трансфертного ціноутворення; знання англійської мови на рівні Upper-Intermediate.


4. Art Director до SKVOT


SKVOT шукає Art Director, який / яка буде розробляти концепти візуальної комунікації; постійно шукати й впроваджувати нові візуальні формати; брати участь у розробці іміджевих кампаніях сквоту, бренд-активаціях; розподіляти задачі серед команди внутрішньої агенції, вміти делегувати і визначати пріоритетність; шукати та систематизувати нові референси, стилістики та дизайн тренди. Ідеальний кандидат має досвід роботи артдиректором або тимлідом дизайнерів від 2-х років; вміння створювати стайл гайди для продуктів / рекламних компаній / брендів; розуміння маркетингових метрик і їх взаємозв’язку з дизайном; досвід роботи зі стейкхолдерами, кофаундерами або клієнтами напряму; має портфоліо з якісними кейсами.

Як працюється у Laba Group?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати


5. Senior Account Manager до Monami ADV


Monami ADV шукає Senior Account Manager. До його / її обов’язків входитиме участь у зустрічах з клієнтами для розширення послуг і сервісів; складання брифів та формування бюджету; презентація ідей проєкту команді клієнта; формування пріоритетів між проєктами, вміння працювати з різними площинами і напрямками реклами/маркетингу; комплексне ведення проєктів тощо. Бажані навички: знання англійської мови рівень від B2; здатність будувати міцні стосунки з клієнтами B2B; уміння працювати з креативним, стратегічним дизайн-відділами агенції; ініціативність у рамках проєкту, творчість; системне та логічне мислення.


6. Growth Lead до Мрія


Освітня екосистема для учнів, батьків/опікунів і вчителів «Мрія» шукає  Growth Lead, який / яка побудує стратегію та знайде нетипові інструменти залучення та утримання користувачів цінністю, а не фічами. Це посада для людини, яка має: 3+ роки досвіду на схожих позиціях (Growth Manager, Sr Product Marketing manager, User Acquisition Manager) у продуктових компаніях, успішний трекшн впровадження змін та ініціатив, які мали вплив на залучення користувачів; уміння системно підходити до розв’язання проблем; досвід роботи над продуктом або в продуктовій аналітиці з генерацією гіпотез щодо напряму залучення користувачів; уміння брати відповідальність  тощо.


7. Артдиректор (ка) до plusone social impact


Plusone social impact шукає артдиректора / артдиректорку. Він / вона відповідатиме за: створення і розробку візуальних концепцій та ідей для комунікаційних кампаній; розробку тендерних пропозицій для соціальних кампаній; презентацію ідей; реалізацію проєктів з професійною командою. Щоб отримати цю роботу, потрібно мати досвід у креативній індустрії: від 5 років; високі навички в графічному дизайні та знання програм Adobe Creative Suite; образність мислення, жагу працювати з ідеями; бажання реалізовувати масштабні проєкти на важливі теми; гнучкість у підходах, готовність чути клієнта та адаптувати ідеї.


8. Recruitment Specialist (NON IT) до Uklon


Uklon шукає Recruitment Specialist у Києві. Обов’язки: забезпечення якісного та своєчасного найму в Operation Direction (Україна та інші країни); здійснення full cycle recruiting process з використанням типових і нестандартних методів підбору; взаємодія з керівниками підрозділів; визначення оптимальних шляхів пошуку, пошук нестандартних та ефективних шляхів найму perfect match кандидатів; research та аналіз ринків праці. Для досягнення результатів, кандидатам знадобляться: досвід у рекрутингу non-tech спеціалістів від 5 років; успішний досвід закриття вакансій масового підбору; успішний досвід закриття вакансій керівників напрямків клієнтської підтримки; володіння сучасними практиками хайрінга та інші навички.

Як працюється в Uklon?

Дізнайтеся більше про команду, робочі процеси, цінності та відбір кандидатів 

Читати


9. SMM Manager до Andjoy


Andjoy шукає SMM-менеджера / менеджерку. Перед фахівцем на цій посаді стоятимуть такі завдання: створення комунікаційної стратегії бренду у соціальних мережах та телеграмі; складання щотижневого/щомісячного контент-плану; продюсування, стилізація та організація зйомок з фотографом; написання ТЗ для дизайнерів та технічних спеціалістів, у разі необхідності самостійне створення контенту тощо. Вимоги: вміння швидко навчатися; досвід роботи на аналогічній посаді від двох років; мати портфоліо з описаними кейсами ваших минулих проєктів; вміння користуватися графічними редакторами; високий рівень комунікативних навичок та вміння працювати у команді та інші.


10. Менеджер (-ка) з комунікацій до Zagoriy Foundation


Zagoriy Foundation шукає менеджера / менеджерку з комунікацій, що  розділяє віру в безпілотні системи як «game changer» та допоможе налагодити ефективні публічні комунікації спільноті «Сталеві Ластівки». Основні сфери відповідальності та завдання: розвивати бренд та позитивний імідж організації; розробити та втілювати комунікаційну стратегію, формувати цілі та аналізувати результати; запуск, наповнення та популяризація власних каналів комунікації та інші. Кваліфікаційні вимоги: від 3-х років на посаді менеджера з комунікацій; підтверджений досвід втілення комунікаційних кампаній, налагоджені зв’язки з медіа та лідерами думок; уміння вимірювати результати комунікаційної діяльності; високий рівень комунікативних навичок та розвинене креативне мислення тощо. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від найкращих українських та міжнародних компаній

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: